D-CAT VAriklis Trukcioja

Pradėjo va902, Liepa 21, 2014, 12:32:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

va902

Sveiki, beda tokia pradejo karts nuo karto pulsuoti variklis ant laisvu, bet jei spaudi aksel pedala apsukos nekyla o purtosi toliau, praeina kokia 1 min viskas atsistato ir vel lekia kaip raketa, bet paskutiniu metu tai trunka ilgiau i siandien zmona vaziavo su ja tai sake  kad ji tamposi vaziuojant meta zemesni begi spaudzia gaza o apsukos krenta, be to atkreipe demesi i tai kad ji pradedavo kvailioti kai ismesdavo melyna duma iki tol buna gerai viskas.
:think:

Saulius SSS

Kuro filtras,diagnostika. Gal tik ora gaudo,o gal elektra.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Tiutis

ToyotaClub

Ir man buna pasitampo metamt zemesni begi, bet cia man kad imetu per anksti. Ziurek kuro filtra, arba slangeles prie filtro gal kur ora siurbe.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

va902

vaziuoju pas tevus tai garaze galima bus pasikrapstyti. aciu uz patarimus.

ToyotaClub

Dabar ir as uzsikuriau ismete duma melyna. Pagazinus iki nepilnai 2k juodas. Tai primeciau kad filtru nekeiciau dar tepaliuku ir vazinieju pencininko rezimu. Plius tech buvau ant ribos su dumingumu. Bet sako nekeisti filtrai tikriausiai del to. Bet kad uzkurus melyna dumeli ismete neaisku ar cia jau sukti galva ar ne.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Tiutis

Sveiki, kame problema gali buti perjungiant begi toks sutampymas buna? ARBA vaziuoji trecia ketvirta penkta pavara atledi gaza susitampo ir spaudziandt gaza irgi susitampo bet taip gan stipriai kokius du kartus i prieky atgal i priekty atgal... Kartais jokiu tampymusi nera... Pati masina pastoviai man sutrukcioja vaziuojant kazkas su kuro sistema blogai... Ar tai gali buti del to tie susitampymai ? Kartais toks jausmas lyg apsukos labai letai nusileidzia kai perjungi pavara i aukstesne ir atleidus sankaba taip labai negraziai persijungia .... Laukiu atsakymu kolegos :) P.s. Visos pagalves sveikos.

naujas32

Citata iš: Tiutis Įrašytas Liepa 23, 2014, 20:50:09 PM
Sveiki, kame problema gali buti perjungiant begi toks sutampymas buna? ARBA vaziuoji trecia ketvirta penkta pavara atledi gaza susitampo ir spaudziandt gaza irgi susitampo bet taip gan stipriai kokius du kartus i prieky atgal i priekty atgal... Kartais jokiu tampymusi nera... Pati masina pastoviai man sutrukcioja vaziuojant kazkas su kuro sistema blogai... Ar tai gali buti del to tie susitampymai ? Kartais toks jausmas lyg apsukos labai letai nusileidzia kai perjungi pavara i aukstesne ir atleidus sankaba taip labai negraziai persijungia .... Laukiu atsakymu kolegos :) P.s. Visos pagalves sveikos.
nuvaryk pas atstovus ir pasakys kas negerai tiksliai o cia tai burimas gausis.

Tiutis

Tai kad man rodos tik pinigus paims o problema neisaiskinta liks...  :)

naujas32

Citata iš: Tiutis Įrašytas Liepa 24, 2014, 17:57:03 PM
Tai kad man rodos tik pinigus paims o problema neisaiskinta liks...  :)
siauliuose pasakys ir patars kaip pigiau suremontuoti, esu lb patenkintas tuo servisu padaro ir nuolaidas darbams ir t.t.

Tiutis

nu jo is varenos iki siauliu gan toloka sakyciau :)

naujas32

toloka, varyciau tik i autorizuota artimiausia servisa