Toyota Corolla Verso bildesys

Pradėjo dzestis, Liepa 25, 2014, 11:26:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

dzestis

Sveiki. Turiu tokią bėdelę. Gal kas nors yra susidūrę su Toyota Corolla Verso (2007 metų) bildesiu važiuoklėje priekyje. Iš pradžių galvojo, kad kokie amortizatoriai, pakeitė - nepadėjo. Dabar pakeitė stabilizatoriaus traukutes, bet barška vistiek ir niekaip neatrandam kas gali ten barškėti. Toks vaizdas kaip būtų kas nors atsipalaidavę bet autotojoje žiūrėjo, tai nieko nerado. Galbūt kas nors buvo susidūręs su panašia problema?

Saulius SSS

Ar greitis turi įtakos barškèjimui,ar kelio danga?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

dzestis

Greitis įtakos neturi, o kelio danga turi. Jeigu važiuoji lygiu keliu, tai niekas nebilda. Bet jeigu kokiom trinkelėm ar šeip duobėtu keliu tai atrodo kad tuoj kažką pamesi

Bemsas

dzestis

Bet jei stabdžių suportai, tai įsivaizduoju jie turėtų ir lygiam kelyje barškėti, nes vistiek ant rato vibracija yra.  O šiuo atveju lygiam kelį nieko nesigirdi, bet dėkui už pastebėjimą, pabandysiu ir šitą patikrinti :)

ToyotaClub

Pas mane lygiam ir nieko nesigirdi. Tik isiklausius toks cipcejimas. Ir jei koks neligumas ar duobute sutarska viskas. Vel lygu vel ramu. Bet man ten ir suporta reik restauruot nes guma paplysus. Bet man itariu tarska kaladeles.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Saulius SSS

? Vairo kolonėlė? Vairalazdės kryžmė? Jos stovi 2. Viena šalia kolonkės ,kita viduje šalia pedalų.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Juonis

Kažkas panašaus buvo ir man, ilgai knisosi kol rado. Priveržė atsipalaidavusius "paduškių"varžtus ir tvarka pasidarė.

perczik

Amortika keitet, atraminius guolius ir naujus dejot, gal ten beda bus.

MAIKIS

Pakelk auto ir padauzyk su kusciu per padangas priekines jei barskes vadinasi suportas  :V  o jei ne tai surask servisa kuris turi platforma kad po apkrova patikrintu pakaba  :)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Ramas11

Gal kas susidūrė su bidesiu deš. priekiniam rate važuojant per dideles duobes. Tikrino TA-nieko nerado,pakeičiau atraminį guolį-nepadėjo, ratą spardai-jokio garo.

zigaska

Man buvo, kai atsilaisvino amortizatoriaus atraminio guolio varztai,kurie po kapotu buna.

Mants

suportai barška
nebekreipiu dėmėsio
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Artūras Alytus

Ramas11