Rakto korpusas

Pradėjo corollatoy, Rugsėjis 02, 2014, 13:36:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

corollatoy

Sveiki,

gal kas žino kur vilniuje galima nusipirkti corollos štai toki rakto korpusa su mygtukais?
kad ebay yra ir pats zinau :)

Venza

Pasiskambink tel. 869919689 ir pasiklausk,gal turi  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

robertas5310

100lt kainuoja pas raktininka gera ne visur daro

Arunis

Sveiki, as dariau autoaliarmas firmoje prie akropolio sankryzos ant kampo,mokejau 55lt su baterija. Dabar tik pamaciau kad cia su trim mygtukais, as dariau su dviem:)

done

Sveiki, kur pasigaminti pigiai originalų raktą, ta prasme su mygtukais centrinio ant rakto, o ne avarinį? Esu girdejęs, kad kažkur Vilniuj daro už 40-50 eurų? Nes šiaip dažniausiai prašo apie 150 eurų už tokį raktą..gal kas pasidalins kontaktais?

Venza

O tai mano duotu telefonu nebandei pasiskambint?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

eceris

čia rimtai tokios kainos? o tai kuo skiriasi paprasto rakto padarymas nuo nuo toyotos? atsisiunčiau iš ebay korpusą kai paveikslėlyje, persidėjau geležtę, vidurius (lūžęs buvo pats korpusas) ir viskas lyg ir veikia. negi už geležtę tokie pnigai? chipas kaip suprantu turėtų būt viduriuose o ne geležtėj?

Donis7

Prieš pusmetį teko atstovybėje klausti dėl rakto kainos, tai toks raktas su gamyba, čipais, pririšimais ir t.t. kainuoja ~500 lt.

done

Man reikia ne persidėti iš korpuso A į korpusą B, o padaryti dar viena korpuso A kopiją, kadangi perkant buvo tik vienas raktas, o ši mašina mėgsta užsirakint pati ir buvo jau iškrėtusi pokštų :-) iš pardavėjų yra tekę girdėt, kad kažkur daro, bet tikslių kontaktų nepavyko gauti..

done

dar papildant, prieš šventes ką pigiausiai buvo pavykę rasti tai UAB Leola (www.raktas.lt) už 450 lt

Bemsas

Citata iš: done Įrašytas Sausis 27, 2015, 10:08:08 AM
Man reikia ne persidėti iš korpuso A į korpusą B, o padaryti dar viena korpuso A kopiją, kadangi perkant buvo tik vienas raktas, o ši mašina mėgsta užsirakint pati ir buvo jau iškrėtusi pokštų :-) iš pardavėjų yra tekę girdėt, kad kažkur daro, bet tikslių kontaktų nepavyko gauti..

Pigiausias variantas padaryti paprasta rakta, be jokiu pultu. Kai uzsitrenks masina - atrakinsi mechaniskai.

Saulius SSS

Dažniausiai visi šviežiai įsigiję mašiną su vienu raktu labai nori pasidaryti antrą raktą su mygtukais,bet kai sužino jo tikrą kainą,tai 95% norėtojų jo tuoj pat nebereikia  :-]  .
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

sinkleris

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 27, 2015, 11:19:09 AM
Dažniausiai visi šviežiai įsigiję mašiną su vienu raktu labai nori pasidaryti antrą raktą su mygtukais,bet kai sužino jo tikrą kainą,tai 95% norėtojų jo tuoj pat nebereikia  :-]  .

Taip ir man buvo, bet pasidariau avarinį raktą už 25 Lt ir tuo viskas pasibaigė. Kai pamesiu tai tada žiūrėsim :think:

Donis7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 27, 2015, 10:33:30 AM
Pigiausias variantas padaryti paprasta rakta, be jokiu pultu. Kai uzsitrenks masina - atrakinsi mechaniskai.
Pats pigiausias ir paprasčiausias būdas. (y) Bet kokiu atveju atsarginis raktas namie stalčiuje gulės, kam permokėti pinigus. Atsirakinsi ir viduje tavo "pultelinis" bus.

Corolla06

Aišku tokia pigi rakto kopija niekuo nepadės jei pamesi raktus... va tada tai su tokiu raktu galėsi tik nosį pasikrapštyti :D :D :D ir tada teks mokėti ne tik už naujo raktelio gamybą ir pririšimą, bet ir šiaip apturėti nemalonią dieną :goodboy: