Nesilaiko slegis

Pradėjo segejus, Kovas 19, 2015, 22:03:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

segejus

Sveiki visi gal kam buvo taip nutike,mano toyotad4d 85kw 2002 2l dinksta slegis kuro sistemoje kai silta masina,tada nebesiveda,uzpumpuoji vel kuriasi normalei,autotoja nustate kad purkstukai, buvo patikrinti visi geri tada keite koki tai voztuva ir tas pats,nerodo jokios klaidos,siurblis pagal juos pumpuoja gerai nieko neberanda kur nuvazuoju visi trauko peciais o pinigu sukisau jau450eur,dar idejom adbulini voztuva prie kuro filtro nulis,gal kam buvo taip parasykit,aciu.

Saulius SSS

Gali būti abratkė nesandari. Bet tada ir šaltai nusėstų kuras.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

kajima

Kuro slegio davikli keite kur ant siurblio stovi?  Atrodo pilkos spalvos jei 85kw.

segejus

daviklio nekeitem,pas mane du vienas zalias kitas raudonas kuri keist vieno kaina naujo 180eur.buvo kalba kad jei jie sugestu visai neuzvestum,ar verta juos pirkt devetus nes lauzinuos ju nepatikrinsi kaina50eur vienas.

Artūras Alytus

180 Euru, čia kaina išpūsta. Alytuje už abu 733 lt. Čia kai domėjausi saviškei, tokia kaina siūle. Galima pabandyti atjungti viena , atjungti kita ir pastėbėti variklio darbą.

kajima

Citata iš: segejus Įrašytas Kovas 20, 2015, 20:33:00 PM
daviklio nekeitem,pas mane du vienas zalias kitas raudonas kuri keist vieno kaina naujo 180eur.buvo kalba kad jei jie sugestu visai neuzvestum,ar verta juos pirkt devetus nes lauzinuos ju nepatikrinsi kaina50eur vienas.
jei srotas normalus ,susitarus duos prie ju pakeisti, skirtuma iskart matysi, jei nepadeda - sorry. Jei davikliai blogai veikia , auto vistiek kuriasi.

sergo1

taip reiks pabandyt atjunkt viena,o del kainos tai jeis nieks beveik neprekiauja nes juos reik uzsakyt is anglijos, kalbu apie orginala DENSO slegio reguliatoriu.

Artūras Alytus

Citata iš: sergo1 Įrašytas Kovas 21, 2015, 05:43:30 AM
taip reiks pabandyt atjunkt viena,o del kainos tai jeis nieks beveik neprekiauja nes juos reik uzsakyt is anglijos, kalbu apie orginala DENSO slegio reguliatoriu.
Bent jau mano atveju atjungus viena ir kitą, variklio darbas kisdavo. Bent jau kažkas pradėdavi garsiau klaksėti, lyg siurblys.

Artūras Alytus

Nežinau kur domėjaisi, bet Alytuje buvo parduotuvių kur turėjo ir vietoje Denso. Pvz pas Baltulį. Jeigu ir neturėjo, tai žadėjo kitai dienai.  Nes kitokių negu Denso , manau jų ir nebūna.

mindaugasj

Man gi tas pats buvo silta nesivesdavo. Padarai kuro tyrima, paims megini pamatys jeigu drozliu yra mires siurblys. SCV valves jeigu ten juos pirkt naujas tai 500lt kainuos, devetas siurblys 350 ± Lietuvisku pinigu cia. Bet jeigu siurblys tada reiks reika valyt visa kuro sistema baka plaut ir tt. Daug vargo ir nepigiai kainuoja

segejus

sveiki buvau atjungias slegio reguliatoriu viena ir kita jokio efekto nera dirba variklis tolygiai,kas del kuro vazineju zaliu tuo paciu kur pilu i savo fendt traktoriu 2012 metu tam jokiu bedu,siurbli matavom pumpuoja gerai ir kur ten drozles filtra i metus du kartus keiciu ir kura pilu per kalonelia ten dar du filtrai,baka buvau atidares ziurejau ar svarus sietelis ten viskas idelu,idomu kaip veikia tie reguliatoriai ir kodel vienas zalias kitas raudonas ar tai ka reiskia spalvos.

segejus

jei kas susitvarket si gedima ar ka panasaus ir jei nenorit viesint parasykit asmeniskai is anksto dekoju.

Artūras Alytus

Aš manau, kad spalva neturi įtakos. Manau jie abu vienodi. Kažkoks akių dūmimas. Manau jeigu jie blogi tada kompas negauna signalo apie tinkamą kuro slėgį ir todėl negali duoti tinkamo signalo apie kuro slėgį purkšukams. Taigi ne nuo purkštukų reikia pardėti tikrinti o nuo SCV .  Pasižiūrėk kaip jie veikia, ir kas tai per daiktas  http://www.baileysdiesel.com/on-highway/diagnosing-common-rail-diesel-faults-suction-control-valve/

segejus

jo supratau reiks juos keist pradzioje draugas isims is masinos savo idesiu i savo masina jei viskas ok tai reiks pirkt,nes lauzine neina sukalbet tipo pirk ir viskas o atgal detaliu neprijima nes jie prekiauja tik gerom detalem,tokia politika cia utenos lauzynai.

sergo1

sveiki susitvarkiau masina kas nores suzinoti kas buvo sugede rasykit i el pasta,labai dekoju  Arturui is alytaus, aciu padejo.