Corolla Verso Borto kompiuterio parodymai

Pradėjo Ginlika, Kovas 11, 2010, 13:20:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ginlika

Pastebejau toki dalyka, kad mano borto kompas(Corolla Verso ) grybus pjauna.Is ryto nunulinau visus galimus parametrus(kas susija su VIDUTINIAIS parodymais). Viskas kaip ir gerai (vid. kuro sanaudos, vid. greitis ir t.t.), bet kaip nuvaziaves apie 150 km ir uzsipyliau degalu pilna baka bei pradejau vaziuoti, tai VID KURO sanaudos nusinulino pacios vel.Ir tai jau nebe pirma karta kai jos nusoka kazkotai.Kartais nusoka ir  VID GREITIS bei VID LAIKAS.
Gal kam teko placiau analizuoti kas per liga gali buti ir kaip ja pasalinti.

Memelis

Kiek zinau, tai pas visas Toyotas uzpylus kuro kompas nusiresetina pats. Taip yra ir pas mano Avensi, ir Corolla Verso. Kartais buna, kad jeigu pavaziuoji didesni atstuma ekonomiskai, tai jis irgi pats nusiresetina ir perskaiciuoja parodymus. Tas is tikro uzknisa, nes kitu auto gali paziuret vidurki per, tarkim, 10 tuks. km. Pas toyota taip nera...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

bladas

Netiesa, ne visoms Toyotoms taip. Sausio 1 d nunulinau visus parodymus, ir iki siol niekas savaime nenusinulino, kiek bevaziuociau ir kuro bepilciau, rodo vidutini greiti ir vidutines sanaudas nuo tos sausio 1 dienos
 Toyota Corolla Verso 2002 1,6 VVTI

cu

mano 2001 avensis d4d nieko pats nesinulina. :)
keista savybė.

šiaip gavoju, jog pajungus prie komp tą savybę galima atjungti.
pas škoda tai galima :D

MantasT

CitataMemelis parašė:
Kiek zinau, tai pas visas Toyotas uzpylus kuro kompas nusiresetina pats. Taip yra ir pas mano Avensi, ir Corolla Verso. Kartais buna, kad jeigu pavaziuoji didesni atstuma ekonomiskai, tai jis irgi pats nusiresetina ir perskaiciuoja parodymus. Tas is tikro uzknisa, nes kitu auto gali paziuret vidurki per, tarkim, 10 tuks. km. Pas toyota taip nera...
2003 corolla verso. Užpylus kuro nenusinulina. Čia gal tik naujesnėms auto

Pulkininkas

Negalėjau iš pradžių suprasti kaip yra ir aš, todėl paklausiau Tokviloje. Ten pasakė, kad mano modeliui (2008 m. Corolla Verso) nusinulina kiekvieną kartą pilant degalus. Tik pamiršau paklausti ir dar neperpratau nuo kokio veiksmo nusinulina. Nuo kuro dangtelio atidarymo, nuo pistoleto į baką ikišimo ar nuo kuro lygio padidėjimo.
Gal kas žinot?
Bet kuriuo atveju, tai nesamonė, nes negali pats valdyti matvimų :(
Pikta, kuomet negaliu matuoti vidutinių norimų vidutinių sąnaudų. Nieko nebeliko kaip pradėti pildyti borto žurnalą :)

DariusL

Pas mane pilant degalus bent jau kilometrazas (trip A, trip B ir kt) nesinulina. Tik vidutines kuro sanaudas toks vaizdas kad skaiciuoja kiekvienam vaziavimui, o ne rodo ilgalaiki. Nes kiek paziuriu vis skirtingi parodymai ir keicias ne simtosiomis dalimis o litrais :)

P.S. panasu jog klubo puslapio serveriu laikas prasilenkia 2valandom su tikruoju :)

kaktusas

Tai žiūriu kvailai padaryta naujesnėse auto, jei viskas arba bent kai kas nusinulina automatiškai. Visai įdomu būna ypač ilgesnėje kelionėje pasižiūrėt vidurkius..

DariusL pasižiūrėk profilio aprašyme dėl rodomo laiko. Pas mane dabar laiko juosta 0 ir rodo gerai.

Pulkininkas

Citatakaktusas parašė:
Tai žiūriu kvailai padaryta naujesnėse auto, jei viskas arba bent kai kas nusinulina automatiškai. Visai įdomu būna ypač ilgesnėje kelionėje pasižiūrėt vidurkius..
quote]
Taip, padaryta visiškai idiotiškai. Ir kaip galėjo japonas taip kvailai sugalvoti? Gal čia turkai patobulino....:(

Įsitikinau, kad nei nuo kuro bako durelių atidarymo rankenėlės patraukimo, nei nuo nuo tų durelių atidarymo, nei nuo jų fiksatoriaus paspaudimų, nei nuo kuro bako dangtelio atidarymo AVG parodymai nenusinulina. Vadinasi, nusinulina nuo kuro pylimo. Bet kaip? Ir ar įmanoma tą nesąmonę atjungti, štai kur klausimas.

Edvatronas

Siaip nesakyciau, kad cia nesamone, nusiresetinti isipylus kuro.

Pulkininkas

CitataEdvatronas parašė:
Siaip nesakyciau, kad cia nesamone, nusiresetinti isipylus kuro.
Nesamonė todėl, kad negaliu pamatuoti vidutinių sąnaudų, pavyzdžiui,  vasarą, žiemą per kelionę po Eurpą ir pan. Kompiuteris savivaliauja ir neduoda man pasirinkti. Štai kur blogybė. Kai reikia, įsipylęs kuro nunulinti parodymus moku ir aš pats. O dabar jis tai daro visada, ššš....

DariusL

Citatakaktusas parašė:

DariusL pasižiūrėk profilio aprašyme dėl rodomo laiko. Pas mane dabar laiko juosta 0 ir rodo gerai.

bet LT yra +2 laiko zonoj, naturaliai pagal tai ir nustaciau, ok , prisitaikysiu :)

Pulkininkas

Užkniso visai Tojotos kompiuterio  nesąmonės. Norėjau pamatuoti vidutines sąnaudas ką jis rodo mieste, bent nuo kuro pylimo iki pylimo (ilgiau niekaip negalima). Pasirodo, net ir tai neįmanoma. Šįryt pats nei iš šio, nei iš to ėmė ir nusinulino, ..., .... Tai čia išgirtoji tojota, keiktis norisi.

guners

CitataPulkininkas parašė:
Užkniso visai Tojotos kompiuterio  nesąmonės. Norėjau pamatuoti vidutines sąnaudas ką jis rodo mieste, bent nuo kuro pylimo iki pylimo (ilgiau niekaip negalima). Pasirodo, net ir tai neįmanoma. Šįryt pats nei iš šio, nei iš to ėmė ir nusinulino, debilas, idotas. Tai čia išgirtoji tojota, keiktis norisi.
Kad tik tokie gedimai kamuotu tavo toyota, tai padangas buciuotum savo verso;) Dziaukis, o jei nepatinka keisk masina:p
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Pulkininkas

Citataguners parašė:
Kad tik tokie gedimai kamuotu tavo toyota, tai padangas buciuotum savo verso;) Dziaukis, o jei nepatinka keisk masina:p
Sujuokinai :) Kodėl turėčiau bučiuoti padangas ? :D Tai būtų labai nehigieniška :D
O jeigu rimtai, tai jeigu pirkau nepigų, labai jau teigiamai (mažiausiai gendantis, pirma vieta pagal TUV statistiką, saugumas ir ekologija -aukščiausi įvertinimai), įvertintą automobilį, tai gal ir turiu teise tikėtis, kad jis tokių nesąmonių nedarytų.