D4D zenklinimas

Pradėjo Raiforas, Gegužė 01, 2010, 02:11:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Raiforas

Sveiki Gal kas zinote apie varikliu zenklinima, pvz. ant mano auto yra d4d lipdukas ant sparno ir paskutine d raide raudona, o ant kito toyota verso d4d yra visos sidabrines spalvos , siaip ant vw TDI zimima taip pat raides raudonai, ko daugiau raudonu raidziu tai tipo sis variklis yra naujesnes kartos ir rimtesnis uz savo pirmtaka kuris pvz turi tik viena raudona raide, butu idomu suzinoti gal ir toyota panasiai zenklina.

HDPaulius

D-4D - Direct injection, 4 stroke, Common rail Diesel. Raudonas, tai reikštų, jog "sustiprintas" galingumas. Taip, nuo raudonų raidžių priklauso galia.

horn

CitataHDPaulius parašė:
D-4D - Direct injection, 4 stroke, Common rail Diesel. Raudonas, tai reikštų, jog "sustiprintas" galingumas. Taip, nuo raudonų raidžių priklauso galia.
teisingai, bet tik ne naujumas :D

AVENSIS D4D CHIP

D4D-Direct for diesel:pjeigu ka;)

HDPaulius

Dar pridursiu, skaičiau kažkur tik nepamenu kur D tai būtų diesel, o 4 tai keturių cilindrų, o galiausiai D - Turbo Diesel. Tas pats Toyota Landcruiser 3,0D4D eina su 4 cilindrais.

NNZ

šiaip jūs labai maišot D4 yra benziniai varikliai su VVT-i tecnologija, D4-D tai dyzeliniai varikliai, kaip ir HDPaulius ankkščiau iššifravo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

cu

o tai kiek kw skiriasi raudona d nuo sidabrinės?
aš turiu raudoną:D

Virgis13

na ciaj labai mistiskai i lankas nusigrudot, koks skirtumas kas ant masinos uzklijuota, jeigu tau nuo to masina geriau trauks tai tu ja visa raudonom raidem uzsiklijuok :) turiu carolla su sidabrinem raidem bet 85 KW galingesnes corollos kaip ir nera, tai ka tos raudonos raides zymi neaisku

lawyer

CitataVirgis13 parašė:
na ciaj labai mistiskai i lankas nusigrudot, koks skirtumas kas ant masinos uzklijuota, jeigu tau nuo to masina geriau trauks tai tu ja visa raudonom raidem uzsiklijuok :) turiu carolla su sidabrinem raidem bet 85 KW galingesnes corollos kaip ir nera, tai ka tos raudonos raides zymi neaisku

tau tiesiog raudoni dazai nusitrine nuo D raides :)

ryckak

Pasiskaitinejau uzsienio forumuose, bet daug info neradau, tik tiek, kad zmones isitikine, kad raudona D nezymi galios skirtumo, jei ir zymi, tai kazka kita, pvz.: D-Cat turi zalia raide, del DPNR filtro, kuris yra ypac "draugiskas" gamtai :)

HDPaulius

Kiek teko skaityti, skiriasi paprasta I nuo raudonos I, jeigu imtume Audi. Esmė, jog skirtumas purkštukų, kompiuterio visai kitoks perprogramavimas, turbinos slėgis, ECU ir t.t

gogas

tai va viena corola turi 81kw. o kita 85kw.ta kuri 85kw ir yra su raudona d raide,taip pagal mane turetu buti.:o

Raiforas

na pas mane avensis raudona d bet 81 kw taip kad ta raudona raide turbut zymi kazka kita bet negalinguma

Henris

O jei atvirai, koks skirtumas? :) Svarbiausia kad vaziuoja ar ne taip?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataHDPaulius parašė:
Dar pridursiu, skaičiau kažkur tik nepamenu kur D tai būtų diesel, o 4 tai keturių cilindrų, o galiausiai D - Turbo Diesel. Tas pats Toyota Landcruiser 3,0D4D eina su 4 cilindrais.
o tai Land Cruiser200 V8 tada turetu buti pagal tave D8D?:D:D:D