Sumazejusi trauka

Pradėjo ryckak, Gegužė 02, 2010, 21:58:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

turbina jau pradeda sukti nuo 1.6 apsukų, o prie 2,5 visas jos galingumas įsijungia
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

UfO

Hmz... diskutuojate apie turbinos įsijungimą prie vienokių ar kitokių apsukų. Kiek man yra tekę domėtis apie turbinas, tai visos pradėdavo suktis vos užvedus variklį, tačiau jų nauda t.y. papildomo oro įpūtimo ir priverstinio atidirbusių dujų išsiurbimo efektyvumas jau priklauso nuo variklio apsisukimų. Nebent yra atsiradę naujos kartos turbinos su užsilenkiančiomis sparnuotėmis... panašiai kaip vėjo jėgainių :) tik čia užsilenkti turėtų prie mažų apsisukimų, o vėjo jėgainės dėl per didelio vėjo... Aišku kuo didesni turbinos apsisukimai tuo didesnis švilpimo garsas.  

NNZ

teisingai, kad užkūras ir įsijungia, tik va norėjau principą parodyt, netaip nupasakojau...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

kondras

gerbiamieji, pas mane (d4d previa 2001) lygiai taip pat netraukia, ir 130 daugiau newaziuoja. kas kaune galetu paziuret, o paziurejes sutvarkyti? nes vieni tai issipjauk kataliza, tai pasikeisk oro srauto matuokle tai dar kas nors :@
P.S. i autotoja vaziuoti nesinori, bijau gerokai issileisti
is anksto dekoju

Geradaris

susitwarkiau sawiske buwo nusprogus is turbinos y intercoolery (jei gerai atsimenu) einanti stora slanga (nzn kaip ji wadinasi). serwise net patare su tokia bukle newazinet... kolkas dar neturejau progos isbandyt ar eina daugiau nei 130 bet trauka tikrai panasi y 81kw. slangoi skyle buwo lb jau nematoma pamaciau tik uzwares and duobes ir su daug swiesos...

ryckak

itariau, kad su slangomkazkas blogai bus

Harko

Pas mane irgi kazkokia chujnia pradejo darytis:@ Jau pradeda nervuoti. Jeigu nespaudziu gazo daug nekeliu apsuku viskas tvarkau bet jeigu gazo daug nusdpaudziu masina greitieja tada staiga nustoja apsukos nekyla greitis nekyla ir uzsidega check engine ir is vis masina sustoja. Isjungiu ijungiu ir gali vel vaziuoti. Bet zodziu tik bandau agresyviau ir vel tas pats. Cia jauciu ta pati dainele ziureti slangutes, EGR voztuvus, kuro filtrus ir panasiai jo?

gisas

CitataHarko parašė:
Pas mane irgi kazkokia chujnia pradejo darytis:@ Jau pradeda nervuoti. Jeigu nespaudziu gazo daug nekeliu apsuku viskas tvarkau bet jeigu gazo daug nusdpaudziu masina greitieja tada staiga nustoja apsukos nekyla greitis nekyla ir uzsidega check engine ir is vis masina sustoja. Isjungiu ijungiu ir gali vel vaziuoti. Bet zodziu tik bandau agresyviau ir vel tas pats. Cia jauciu ta pati dainele ziureti slangutes, EGR voztuvus, kuro filtrus ir panasiai jo?
pirmiausia zek slangas storasiais, paskui vakumines, galbutu turbina pereina i avarini rezima
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Harko

Ieskoti nesandarumo itrukimu ir panasiai tiesa?

Harko

Gal vezt I autotoja ir uz pinigus tegul randa gedima o po to jau ieskot kas ya gedima pasalins ka manot?

gisas

na slangas tai tavo vietoje tikrinciau pats, nebent nera tam salygu, o jei viskas tvarkoje kogero ir taip be serviso nepraslysi
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Harko

O nebus taip akd nuvaziuoji i servisa padaro diagnostika randa klaida kuri vadinasi fuel injection error o po ta klaida 100 variantu:) ieskos ieskos pakeis kazka spejimo budu sumoki $ pavaziuoji 2km ir tas pats. Duoda kokias nors garantijas pvz kokia autotoja? Cia man bedos prasidejo po vieno sudservisio kurie nesutinka kad cia jie kazka pridirbo...

Henris

Tai reiktu pradeti nuo to, kokiusdarbus atlikinejo tas sudservisas. Galesim orientuotis kur beda gali buti...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

azart

Dizelis navaziuoja...hm...ko gi jam reikia? Oro,kuro - manau ir tikrint reikia tas pagrindines grandis. Filtrai (oro ir kuro)-zarnos ir ju sandarumas (nuo intrkulerio iki filtro ir turbinos) -veliau jau MAF (jei MAF tikrai parejusi, ja atjungus automobilis vaziuoja serviso rezimu naudojant 3/4 varklio pajegumo, tad bet kuriuo atveju su atjungta neveikiancia MAF auto geriau vaziuoja nei su pajungta neveikiancia MAF) -siurblys (blogiausia kas gali buti, turbut). Manua kelis patikrinimus tikrai galima atlikti patiems.
festina lente

Harko

Na man keite vairo traukutes + tepalu filtra ir oro filtra. Nieko ispudingo nedare bet kiek paziurejau supilta atseit 6 ltr tepalo o tepalo tai yra mazdaug puse tarpe tarp zemutines ir virsutines normos. Kuro filtras nekeistas sakiau keiskit jei yra tam butinybe. Gal keisdami traukes kokia slanga nupjove. Ir sianiden vaziavau tai jei neagresyviai tai viskas ok o jei tik bandai spasut gazo daugiau - jokio efekto - masina negreiteja apsukos nekyla ir te chech engine. Kazkaip cia turbina itariu... o ji turi girdetis kad taip svilpia?