Dvimasio smagračio keitimas.

Pradėjo Aurimas.G, Spalis 03, 2018, 21:59:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aurimas.G

Sveiki. Interneto platybėse užėjau tokį dalyką: https://www.autodoc.lt/aisin/12864273 Kaip suprantu čia dvimasio smagračio keitimo į vienmasį, kartu su sankaba. Rašoma, kad tinka corolla verso 2.2 D-4D 100 kw motorui. Kokios jūsų nuomonės? Jei tai tiesa, ar verta? Youtubėj yra  video apie jo montavima.

augisz

Jeigu reikia smagracio tai galiu dvimasi naudota parduot savo. Bereikalo keistas buvo, bet kadangi deze nuimta jau buvo ir naujas atvazaives, tai ir pakeite. Kainos nezinau po kiek naudoti eina.

Aurimas.G

Kolkas nereikia. Tiesiog įdomi forumiečių nuomonė, gal kam teko su tokiu komplektu susidurti.

Sapyra

Pas mane paprasta sąnkaba.Viskas tinka pakeist.Minkštutė net nesijaučia.Kiek žinau ne visoms mašinoms yra galimibė vienmasį idėt,bet 2,2-100kw.tikrai viskas ok.Pas mane vienmasė.

Laisvidas

Citata iš: Sapyra Įrašytas Spalis 05, 2018, 13:45:56 PM
Pas mane paprasta sąnkaba.Viskas tinka pakeist.Minkštutė net nesijaučia.Kiek žinau ne visoms mašinoms yra galimibė vienmasį idėt,bet 2,2-100kw.tikrai viskas ok.Pas mane vienmasė.

Pries kiek laiko deta?
Nes sitas kit kazkas naujo ir kolkas jokiu ispudziu kaip ir neteko girdet. Teko det tik aisin swt 307 tai kaip ir viskas tvarkingai dirbo.

Sapyra

Nežinau kokios firmos ta sąnkaba ,bet kai tvarkė variklį buvo išėme ji lauk.Savininkas iš kurio pirkau sakė kad keitė sąnkaba .Pamate meistrai sakė gera ir sudėjom atgal.Nesiskundžiu veikia puikiai,dėt vietoj dvimasės gal per pus pigiau.

slashas

Bet loterija arba vibruoja arba ne...

Sapyra

Na vibracijų jokiu nesijaučia.Tenka važinet ir mieste ir trasoj iki 140km. paspaudžiu.Gal taip papuolė.

slashas

Citata iš: Sapyra Įrašytas Spalis 06, 2018, 20:07:36 PM
Na vibracijų jokiu nesijaučia.Tenka važinet ir mieste ir trasoj iki 140km. paspaudžiu.Gal taip papuolė.
Na tai tau pasisekė :)

Aurimas.G

Tai niekam dar neteko pačiupinėti šito "stebuklo"? :D  :-]

Sapyra

O ką tas čiupinėjimas duos?Važiuoji i servisa ir dedi.Per pus gal pigiau,o važiavimas tas pats.Aš su tokia sankaba pirkau ir sekmingai važinėju.Na kiek laikys nežinau ,jau 20tuks.km.pravažiavau ir nieko.

zexel

Pas mane Coroloje 85 kW vienmasis kompletas įdėtas (koks nežinau). Nebandžiau šios mašinos su dvimasiu smagračiu, nes tik parvarius iš karto buvo pakeista sankaba, tai negaliu palyginti, ar yra kažkoks didesnis skirtumas lyginant su dvimasiu, bet visumoje viskas OK. Pravažiavau 30 kkm ir jokių problemų. Vienintelis minusas, kad stovint kamštyje ir norint lėtai pavažiuoti metrą į priekį, nelabai švelniai pajuda (matomai čia ir trūksta plaukiojančio smagračio, o gal čia visų dyzelių problema? Pirmas mano dyzelis tai nežinau kaip turi būti), važiuojant normaliai iš vietos ar trąsoje jokių problemų.