Corolla R-17 ratlankiai

Pradėjo AugisCorolla, Liepa 28, 2012, 22:23:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

AugisCorolla

ar apsimoka ant corollos det tokius ratus ir jei kas turite užsimontavęs kaip važiavimas? Kokias padangas dėt ant tokių ratų? Ir ar neperplatūs 8colių ratai?
:)

trulikas

mačiau corollą su r17 ratlankiais. atrodo tikrai gražiai, ten dar ir trd ratlankiai buvo. bet važiavimas, kaip su vežimu :D persėdus ant r15 ar r14, tai kaifas važiuot, nes padanga aukšta, nesijaučia kiekvieno nelygumo. o ir važiuoklė ne taip kenčia...
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

AugisCorolla

sumontavau tuos ratus, atrodo tikrai gerai, važiavimas bent jau man kaip tik pagerėjo, pati mašina stabilesnė, tokia kaip labiau sukibus su keliu, o dėl kietumo tai irgi normaliai, gal dėl to, kad padangas pirkau visai naujas... nežinau, bet tikrai nesigailiu :)

Modka

CitataAugisCorolla parašė:
sumontavau tuos ratus, atrodo tikrai gerai, važiavimas bent jau man kaip tik pagerėjo, pati mašina stabilesnė, tokia kaip labiau sukibus su keliu, o dėl kietumo tai irgi normaliai, gal dėl to, kad padangas pirkau visai naujas... nežinau, bet tikrai nesigailiu :)
siaip tai galetum kokia ir foto imesti :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Bemsas

O kaip valdomumas ant asfalto provezu?

AugisCorolla

neleidžia man nuotraukų įkelt... kaip savo foto albumą čia pasigamint? O dėl provėžų išvis jokių problemų:)

trulikas

Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

kajus

Citata iš: AugisCorolla Įrašytas Rugpjūtis 09, 2012, 00:21:23 AM

Sveiki,

o kaip pasijuto toks dalykas kaip sukibimas su keliu? Ta prasme, kaip tai realybėje pasijaučia? Nes svarstau ar verta keisti dėl to stabilumo, ar išvis čia pajuntamas realiai toks dalykas?