Tepalas degimo kameroj

Pradėjo Skorpion39, Spalis 14, 2018, 08:56:14 AM

« ankstesnis - sekantis »

Skorpion39

Issukus pakaitinimo zvakes pastebejau kad jos visos paskende tepale.Kur gali buti problema

slashas

Citata iš: Skorpion39 Įrašytas Spalis 14, 2018, 08:56:14 AM
Issukus pakaitinimo zvakes pastebejau kad jos visos paskende tepale.Kur gali buti problema
Perdaug tepalo, PCV vožtuvas pastrigo, vožtuvų gumelės, tepaliniai žiedai nusidėvėjo. Tepalo nevalgo?

Skorpion39

Kazkiek gal pamazejo.dar neseniai ja pirkes,nedaug nuvaziaves

slashas

Citata iš: Skorpion39 Įrašytas Spalis 14, 2018, 10:28:03 AM
Kazkiek gal pamazejo.dar neseniai ja pirkes,nedaug nuvaziaves
Na rida bus didelė, tai kaip ir normalu. O tikrai ten tepalas, o ne dyzelis? :)

Skorpion39

slashas

Skorpion39

Bemsas

Pas mane irgi zvakes tepaluotos. Atrodo kaip naujos. Nuvalius tepalus galima net i vitrina deti pardavimui :D Tepalu lygis normalus, nevalgo. Rida 100% tikra iki 200.000km

slashas

Citata iš: Skorpion39 Įrašytas Spalis 15, 2018, 13:59:26 PM
Rida 265000
Na tai natūralu, kad šiek tiek tepalo patenka į degimo kamerą ;)

Skorpion39

Tai reiskia cia baimintis nera ko?

slashas

Na jei yra noras keisti vožtuvų gumeles ir tepalinius žiedus, tai prašome, bet ar tai finansiškai tikslinga jau klausimas, pigiau tepalo dapilti. Na nebent dūmingumo nepraeini techninėje apžiūroje :)

Skorpion39

Na su dumingumu jokiu problemu.nes per technikine rode 0,09.Ir siaip nei silta nei salta nemeta jokio dumo.Tik gal dabar atvesus orams iki 10 laipsniu,is pirmo karto nepagriebia.Gal del to kad zvakes apsitepalave,nes visos geros.

Bemsas

Citata iš: Skorpion39 Įrašytas Spalis 16, 2018, 12:09:07 PM
Na su dumingumu jokiu problemu.nes per technikine rode 0,09.Ir siaip nei silta nei salta nemeta jokio dumo.Tik gal dabar atvesus orams iki 10 laipsniu,is pirmo karto nepagriebia.Gal del to kad zvakes apsitepalave,nes visos geros.

Pas mane dabar (+5C) kuriasi gerai, kaip ir vasara is pirmo karto. Zvakes visos 4 sudegusios.

Skorpion39

Turejau viena masina,nuejo zvakes,bet kuresi-ant buksyro

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 16, 2018, 13:17:21 PM
Pas mane dabar (+5C) kuriasi gerai, kaip ir vasara is pirmo karto. Zvakes visos 4 sudegusios.
Jei kompresija vietoje, tai ir kuriasi taip, o kas stabdo žvakes pasikeisti? :D