Toyota laisvu ranku iranga

Pradėjo NerijusP, Gegužė 06, 2010, 10:04:42 AM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

arytis,panasu,kas sito ir ieskojau :) .Aciu.Man reikejo prie ko kokios spalvos laidus jungt.Ryt bandysiu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dainilandija

pakartoju klausymą;

Sveiki, turiu pasijungęs ir sėkmingai naudoju laisvų rankų įranga, klausymas butu toks ar įmanoma panaikinti prisijungimo/atsijungimo garsą (geležinės moters garsą), kai sako kad toks įrenginys prijungtas?

Andriusa321

nezianu kokia pas tave yra, bet jau pas mane settinguose issijunge garsas

dainilandija

pas mane originali toyotine, imontuota su valdymu ant vairo.

Andriusa321

Citatadainilandija parašė:
Pas mane papildomai imontuota

avrimo

Citatadainilandija parašė:

sveiki,
kaip atrodo įmontuota? aš manau kad ir pas mane yra, bet negarantuoju. kaip patikrinti?

dainilandija

Palaikyk MODE mygtuka jei kalbes moteriske tai yra jei ne tai gal ir nera.

sityR

Sveiki, visus su kiaušiadieniu.
Nutariau ir pas save įsimesti laisvų rankų įrangą. Avensis T25.  Kokią įrangą galite pasiūlyti kainos ir kokybės santykiu?
Bet turiu klausimėlį. Pas mane dabar yra išvestas laidas senam nokia telefonui. Tai čia bus kažkokia sistema ar tik laidas? Nes ant stiklo prie vairuotojo pusės priklijuota antena. O prie galinio vaizdo veidrodėlio - mikrofonas. Mašina iš Olandų, ten deda laisvų rankų įrangą, nes baudos žvėriškos. Niekas nesusidūrėt? :)

sityR

Ai, prie to pačio. Palaikius MODE mygtuką, geležinė boba nešneka ;D

Bemsas

Nusipirk sena Nokia telefona ir turesi laisvu ranku iranga :)

Gmc

Jei nera irangos, siulau Parrot 3100, brangesnes tikrai nebutina deti, nebent tikrai reikalingi papildomi privalumai. Bet realiai tokios uztenka per akis

sityR

Supratau, ačių už patarimą. Reikės darytis parrot įrangos.
O kaip su montavimu? Tinka toyota magei viskas kas yra komplekte, ar reikia fiškių pereinamų?

Gmc

Man sumontavo be problemu, kaip kitur nezinau

ketvirtasis

Citata iš: sityR Įrašytas Kovas 27, 2016, 17:26:50 PM
Supratau, ačių už patarimą. Reikės darytis parrot įrangos.
O kaip su montavimu? Tinka toyota magei viskas kas yra komplekte, ar reikia fiškių pereinamų?
Perėjimai yra kekvienam modeliui, tik bliamba nepatinka man tie bereikalingi kontaktai, papildomos kaladėlės. Pažėk čia:
http://www.geroskainos.lt/Adapteris-Parrot-laisvu-ranku-irangai-Toyota.html?listtype=search&searchparam=toyota%20parrot
Sau susilitavau