Charcoal canister sugedo? :O (fuel trims gaudymas)

Pradėjo maaz, Lapkritis 17, 2018, 16:52:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

maaz

Sveiki,

Atlikau savo avensiukui šį testą: http://prntscr.com/ljj52z
Jau pirmo punkto neišlaikė. Ir pasimečiau. Nemaniau kad gali sugest toks daiktas...

Taip pat ir šito pirma dalis: http://prntscr.com/ljj5y4 Pas mane be įtampos iš viso neina prapūsti. O ne little difficulty...

Žinau kad pas mus forume yra žmonių prekiaujančių toyotos dalimis, tai sakau gal galėtų pagal tuos testus patikrnti tas detales jei turi? Įdomu kokie rezultatai, gal nupirkčiau jei kiti nei manp :D

slashas

Gauni EVAP klaidas? Antras daiktas deficitas :) šiaip pagal antro nuotrauka, tai pas mus šiek tiek jis kitoks ;)

maaz

Ne, klaidų negaunu. Bet bandau ieškot kodėl fuel trims tokie aukšti. Vakuumo nuotekių nerandu...

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Lapkritis 17, 2018, 18:59:21 PM
Ne, klaidų negaunu. Bet bandau ieškot kodėl fuel trims tokie aukšti. Vakuumo nuotekių nerandu...
Benzinu irgi tokie aukšti?

maaz

maaz

slashas

Na tada važiuojant reikia parametrus žiūrėti, gal kuro nedapila ;) o pas tave liesas kuras visame diapazone ar tik ant laisvų?

deficky

Mesk ta talpa su tuo voztuvu vapse, jie del ekologijos, gi mes lietuviai :D

maaz

Labiausiai ant laisvų. Esmė kad kol varklis nesušyla viskas ok. Jei būt su kuro padavimu kas tai dujom nebutu skirtumo sušilus ar ne. Dabar ir dujom ta tendencija yra.

slashas

Citata iš: deficky Įrašytas Lapkritis 17, 2018, 22:49:49 PM
Mesk ta talpa su tuo voztuvu vapse, jie del ekologijos, gi mes lietuviai :D
Ne taip paprasta, apsikakos klaidomis :) nebent kaip tikras lietuvis mėgsti su check engine degančiu važinėtis :D

maaz

slashasm gal gali kada prie progos pažiūrėti ką tavo MAF rodo esant laisvom apsukom, šiltam varikliui apie 90 laipsniu. IR kai viskas išjungta automobily. Visokie šildymai, net ir šviesos :) jei gali tam pačiam lange ir RPM primesk. bei engine load value :)

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Lapkritis 17, 2018, 22:58:26 PM
Labiausiai ant laisvų. Esmė kad kol varklis nesušyla viskas ok. Jei būt su kuro padavimu kas tai dujom nebutu skirtumo sušilus ar ne. Dabar ir dujom ta tendencija yra.
O tas kol sušila tai kiek laipsnių? Nes iki tam tikros temp juk default mapas veikia. Panašu į vakuumo nuotekį, bet sakai, kad tikrinai, kokiu būdu?
Jei su vakuumas Ok tada aš įtariu lambda zondus, jei ir ant dujų tas pats, jos nuo jų juk irgi įpurškimo laiką reguliuoja. Abu bank tokius pačius skaičius rodo?

maaz

Citata iš: slashas Įrašytas Lapkritis 18, 2018, 09:40:10 AM
O tas kol sušila tai kiek laipsnių? Nes iki tam tikros temp juk default mapas veikia. Panašu į vakuumo nuotekį, bet sakai, kad tikrinai, kokiu būdu?
Jei su vakuumas Ok tada aš įtariu lambda zondus, jei ir ant dujų tas pats, jos nuo jų juk irgi įpurškimo laiką reguliuoja. Abu bank tokius pačius skaičius rodo?

Na nuo 60 sakyčiau pamažu kilti pradeda. Lmbdos abu daugmaž vienodai rodo. Todėl ir trimai daug maž vienodi abiejų bankų. Todėl ir sunku patikėti, kad gali būti abu vienodai. Nebent pavargo vienodai.

Vacuumo ieškojau ir dujom ir dumais... Niekorimto nerandu... NEbent ten kur prieiti neimanoma...
Turiu itarimu gal kaip man taip su dujininku nepasiseke gal kolektoriaus tarpines senas sudejo ir ten kur.,.

Todel man labai idomu tavo MAF rodmenys visiškos ramybės busenoj :) Gal sulyginus matytųsi aiskus skirtumas ir tada arba dar karta mafa tikrint arba tikrai vakuumas. Bet esant apkrovoms ir apsukoms trimai taip pat ne kokie...

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Lapkritis 18, 2018, 09:50:23 AM
Na nuo 60 sakyčiau pamažu kilti pradeda. Lmbdos abu daugmaž vienodai rodo. Todėl ir trimai daug maž vienodi abiejų bankų. Todėl ir sunku patikėti, kad gali būti abu vienodai. Nebent pavargo vienodai.

Vacuumo ieškojau ir dujom ir dumais... Niekorimto nerandu... NEbent ten kur prieiti neimanoma...
Turiu itarimu gal kaip man taip su dujininku nepasiseke gal kolektoriaus tarpines senas sudejo ir ten kur.,.

Todel man labai idomu tavo MAF rodmenys visiškos ramybės busenoj :) Gal sulyginus matytųsi aiskus skirtumas ir tada arba dar karta mafa tikrint arba tikrai vakuumas. Bet esant apkrovoms ir apsukoms trimai taip pat ne kokie...
Niekas tau kolektoriaus nenuiminėjo, gręžia skyles su siurbliu ir tiek ;)
Nes jei nebūtų dujų, tai sakyčiau kuro trūkumas, bet jei su dujomis tas pats, tai tik lieka kažkas kas už kuro formavimą atsakingas, MAF ir lambdos.
Kiek tas liesas mišinys pas tave? Turi galimybę long term fuel trimų grafiką padaryti pagal apsukas ir apkrovą?