Avensis 2003 buksiravimas

Pradėjo Henris, Gegužė 06, 2010, 14:22:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Sveiki, jau senai mane domina vienas klausimas. AIsku sklando gandai kad Toyota niekada negenda ir jos buksiruoti beveik niekada neprireiks, bet... Visada yra isimciu :)
Paziurejau, kad buksiravimo kilpa prie kurios turetu kabintis kablys su virve, pakankamai aukstai po bamperiu desineje puseje. Jei tektu mano auto tempti, itariu, kad virve isplestu bamperi, cia kalba eina apie 2003 Avensi, senesiu nezinau, gal ta kilpa zemiau padaryta logiskiau, o naujesniuose gal vieta yra bamperyje, kur isisuka varztas.
Tai va ar yra teke tempti kazkam toki avensi?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

mmersass

virve kabinasi po varykliu, pamatysi tokia islindusia plokstele su skyle, ir manuale taip parodyta :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Henris

Jei sneki apie toki kabanti balki vidury su skyle, tai jis irgi ne per zemiausiai... Idomiai timptelejus kaip cia baigtusi :)?

Justas954

pas mane ant rollo verso kaimeli gyvenu tad uzklimpau sia ziemele rimtai, tai vat ir kablys labaj blogoi vietoj , o istrauke mane ne kas kitas o Land cruiser v8 2009m., tai va apaziaoj yra tokia plastmasine juostele, ja uzverte per prieki, ir prie sparno prie rato pameciau viena laikikli :)

horn

buferis minkštas, jis išsilenktų ;)

Henris

Manau, kad sitos masinos numatytos, kad jas vezti galima tik ant priekabos, neprytaikytos tempimui :)

mmersass

as jau tempiau uzkabines uz to kablio po varykliu ir viskas normaliai :)

D4D

Mano auto irgi tempe ziema, taip pat galvojau kad palplesys apsauga apacioj bet nieko :)Tik neatsimenu kur kabinau, per viduri ar sone uz ausies:)

Pulkininkas

Nežinau kaip Avensyje, bet įtariu, kad panašiai kaip ir Verso. O Verso vilkimo kilpa yra beveik ties priekio viduriu,  po varikliu.  Ji tvirtai padaryta, gal iš 10 mm storio strypo, gana žemai ir lynas neturėtų nieko gadinti. O tos dvi skardinės ausys kairėje ir dešinėje, tai, manau, visai ne vilkimui. Atsargiai, kad už jų tampydami ko nors nesugadintumėte.

Aurimas

Tos dvi skardines ausytes is sonu ir yra padarytos buksiravimui, kur ten jus ko ieskot, tai.. Ir jos tikria nera skardines, o is tvirto metalo.

mmersass

CitataPulkininkas parašė:
Nežinau kaip Avensyje, bet įtariu, kad panašiai kaip ir Verso. O Verso vilkimo kilpa yra beveik ties priekio viduriu,  po varikliu.  Ji tvirtai padaryta, gal iš 10 mm storio strypo, gana žemai ir lynas neturėtų nieko gadinti. O tos dvi skardinės ausys kairėje ir dešinėje, tai, manau, visai ne vilkimui. Atsargiai, kad už jų tampydami ko nors nesugadintumėte.

Taip ir yra, nes as jau bandziau taip tempti, ir avensio manuale taip parodyt, nes daugiau prieky nemaciau kur dar galima prikabint, gale tai prie duslintuvo yra kilpa.

Pulkininkas

CitataAurimas parašė:
Tos dvi skardines ausytes is sonu ir yra padarytos buksiravimui, kur ten jus ko ieskot, tai.. Ir jos tikria nera skardines, o is tvirto metalo.
Aurimai, tu klysti. Jei  netiki pasižiūrėk instrukcijoje.