Problema po remonto

Pradėjo Program3r, Gruodis 13, 2018, 21:43:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 26, 2018, 18:44:27 PM
Na šiaip tas kuras skirtas ūkio aptarnavimui, čia jau sąžinės reikalas, na nebent Toyota turi panaudos sutartį ir važiuoja pas karves :D
yra kitas variantas. jei yra kaimynas ūkininkas , kuris neišnaudoja savo žalio ir perleidžia kaimynams :)

slashas

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 26, 2018, 20:22:14 PM
yra kitas variantas. jei yra kaimynas ūkininkas , kuris neišnaudoja savo žalio ir perleidžia kaimynams :)
Na tai vistiek į sąžine apeliuoju ;) tavo bobutė juk iš tų pačių mokesčių pensiją gauna ;)

Venza

Sazine toks labai sunkiai apibreziamas dalykas  :D . Jeigu kaimynas del pigumo peciu kurena padangomis ar atrabotke,tai galima ir i jo sazine apeliuot,bet jeigu tavo masina juodais ar melynais dumais apsipylus vaziuoja,tai cia viskas normaliai,nu neturiu as pinigu varikli susiremontuot  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

eceris

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 26, 2018, 20:24:33 PM
Na tai vistiek į sąžine apeliuoju ;) tavo bobutė juk iš tų pačių mokesčių pensiją gauna ;)
graudu, bet deja, mano jau nei bobutė nei diedukas negauna... o kuro mokesčiai, manau, pensijoms  neina :)...

RDeEsser

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 26, 2018, 14:57:51 PM
   ar, kolega, teko matyti gyvai raudoną? jei ką, jis toks pats dyzelis, kaip kad ir žalias, tik čia raudonos spalvos - tad jis švarus dyzelis taipogi, tik raudonai dažytas. pila jį į auto, kurie naudoja namų šildymui ir vargo nemato
Teko ir turiu aš jo.Tai pačios žemiausios klasės dyzelinas,pilnas parafino kuris net sluoksniu nusėda ant sienelių.Bandant su juo ką nors nuplauti kaip tai daroma su įprastu dyzelinu,šis tiesiog gleizojasi ir nieko nevalo.
E

slashas

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 27, 2018, 06:35:57 AM
graudu, bet deja, mano jau nei bobutė nei diedukas negauna... o kuro mokesčiai, manau, pensijoms  neina :)...
O ponas PVM pamiršo? Na tada vaikai į mokyklą/universitetą eina? :)

slashas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gruodis 27, 2018, 07:22:34 AM
Teko ir turiu aš jo.Tai pačios žemiausios klasės dyzelinas,pilnas parafino kuris net sluoksniu nusėda ant sienelių.Bandant su juo ką nors nuplauti kaip tai daroma su įprastu dyzelinu,šis tiesiog gleizojasi ir nieko nevalo.
Parafinas išsiskyria į betkurį vasarinį dyzelį, tad čia ne žalio bėda, o kur ir kaip jis sandėliuojamas ;)

maaz

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 27, 2018, 08:02:47 AM

Nenorintis mokėt mokesčių visada ras pasiteisinimą: aš vaikų neturiu, pensijos nereikia, keliais nevaikštau ir pan...

eceris

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 27, 2018, 08:02:47 AM
nusivažiuojam tokiom rašliavom, bet...taip, mokosi univere, bet tėvas moka už mokslą (taip gavosi ne dėl blogo mokymosi, o dėl noro mokytis ten kur nori) :). taip kad ant sąžinės minti nereikia - tik tesumoka kiekvienas kiek aš sumoku mokesčių...

slashas

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:14:15 PM
nusivažiuojam tokiom rašliavom, bet...taip, mokosi univere, bet tėvas moka už mokslą (taip gavosi ne dėl blogo mokymosi, o dėl noro mokytis ten kur nori) :). taip kad ant sąžinės minti nereikia - tik tesumoka kiekvienas kiek aš sumoku mokesčių...
Tiek pat į pievas kiek ir su tuo žaliu pradėjai, tad :)

eceris

Citata iš: maaz Įrašytas Gruodis 27, 2018, 08:35:19 AM
Nenorintis mokėt mokesčių visada ras pasiteisinimą: aš vaikų neturiu, pensijos nereikia, keliais nevaikštau ir pan...
echhh tas lietuviškas pavydas...  ne, nu jūs įdomūs - greičiausiai apie kitus sprendžiat pagal save. jei tamstai įdomu, atsakysiu - taip, ir mokesčius moku - ir ne nuo minimumo, ir pensijos tikiuosi, nes dalyvauju ir II pensijų pakopoj ir turiu dar 3 trečios pakopos įmokas, išskaidytas po 3 bendroves. beje, ir sūnus, nors turi individualią įmonę(beje Vilniuje), gali imti cash'u, bet moka mokesčius, išrašinėja saskaitas - ir tai mano, kaip tėvo, auklėjimas suveikė....
   taip kad gyvenkit savo gyenimą ir nepirsčiokit čia vos atėjęs į forumą - sorry, bet kitų akyse prasmirdęs imat atrodyt...

eceris

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:16:24 PM
Tiek pat į pievas kiek ir su tuo žaliu pradėjai, tad :)

gerbiamasis, na rodos nekvailas esi, bet ar ne pats pradedi kabinėtis ? pvm, univerai. pats pagalvok, pvm visi ir už žalią ir už raudoną moka, tad prie ko visa tai ?

slashas

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:33:48 PM
gerbiamasis, na rodos nekvailas esi, bet ar ne pats pradedi kabinėtis ? pvm, univerai. pats pagalvok, pvm visi ir už žalią ir už raudoną moka, tad prie ko visa tai ?
Sumoka ir susigrąžina per sąnaudas :)

eceris

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:34:35 PM
Sumoka ir susigrąžina per sąnaudas :)
paaiškinu... deja, ūkininkas, kuris perleidžia žalią turi 30-40 ha ir jis nėra PVM mokėtojas, nes jo ūkis neturi 4 EDV. taip kad...

slashas

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:40:48 PM
paaiškinu... deja, ūkininkas, kuris perleidžia žalią turi 30-40 ha ir jis nėra PVM mokėtojas, nes jo ūkis neturi 4 EDV. taip kad...
Tai gal ir parašysi kas toks? :)