Problema po remonto

Pradėjo Program3r, Gruodis 13, 2018, 21:43:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:41:24 PM
Tai gal ir parašysi kas toks? :)
taip, jei atsikasi jį kapuose, galėsi nubausti.... šiemet liepos 15 sulaukęs santariškėse 60, liepos 21 deja...

slashas

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:45:34 PM
  taip, jei atsikasi jį kapuose, galėsi nubausti.... šiemet liepos 15 sulaukęs santariškėse 60, liepos 21 deja...
Ramybės jam ir tau.

eceris

slashas

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 27, 2018, 14:46:40 PM
ir tau tuo pačiu :)
O ateičiai venk viešų diskusijų apie tokį kurą, nežinai juk kur mes dirbame ar ką veikiame ;)

eceris

kodėl ? aš ir pats ūkininkas gal :) irgi ne pvm mokėtojas esu, jei ką - galbūt :) ir ūkininkas nebūtinai pas karvutes važinėja su savo auto(beje, aplinkui tik du ūkininkus žinau, pienininkyte užsiimant, deja tai ne aš:) )... o jei auto ne viena namuose, kodėl negaliu į kažkurią pilti žalio ? įstatymas to nedraudžia.... ir ūkininkas ūkininkui skolina zalią vieni kitiems be jokių trukdžių, arba likutį tiesiog perleidžia. biurokratui daug kas negalima, o ūkiniuose santykiuose savos nerašytos taisyklės... aš juk rašiau aukščiau - vienas apie kitą nieko čia nežinom, o teisiam :) taip elgtis labai lietuviška gi ;)

eceris

beje, jei apie ūkius, kad būtų aiškiau... pas mane darbe  nuo vasaros dirba du ūkininkų sūnūs. vieno tėvas valdo 400 ha, kito 250 ha. normalūs ūkiai, PVM jau moka tokie :) sakau, kaime  pas tėvą mažai darbo, o jie juokiasi, taigi darbas budintis, per išeigines ir apdirbam... na, ne tie dabar jau ūkiai, kai su arkliuku laukus dirbo, jei kombainas kainuoja 500k, ir į tokius investuoja, vadinasi atsipirkimas yra ir toks vertas tų pinigų. o ir ūkiuose kiek darbo? pora savaičių pavasarį, pora savaičių vasarą ir pora savaičių rudenį....
   čia šiaip, ne į temą, bet bendram išprusimui....
  adminai ištrins :)

marilis

Tiek žalias , tiek raudonas tas pats kuras kai ir baltas - gelsvas , tik įpilta žymėjimo pigmento.
Važiuoja žmonės su tais kurais ir jokių problemų , važiuoja su naujom auto ir ilgą laiką , nepilkite iš bile kokių talpų ir viskas bus ok.