2006 2.2 130kw D-Cat nėra traukos

Pradėjo Eric White, Gruodis 30, 2018, 19:49:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

Eric White

Sveiki,

Šiek tiek atvėsus oram, pradėjo sunkiai kurtis automobilis.
Išėmiau akumuliatoriu, kad pakrauti.
Nemanau, kad dėl akumuliatoriaus sunkiai vedėsi, nes praeitą žiemą pirkau naują.
Kitą dieną pastačius atgal akumuliatorių užsidegė  engine check , trc ir  vsc lemputės, bei atsirado kalenimo garsas is variklio. Pabandžius pavažiuoti pasirodė ir traukos dingimas daugiau 2k rpm nekyla ir vos vos įsibėgėja.
Bandžiau pravalyti EGR nors neatrodė labai užsinešęs.
Vėliau po vieną atjunginėti purkštukus.
Atjungus pirmą-variklis pradėjo sunkiau dirbti.
antrą - iškart užgeso
trečia- jokio skirtumo
ketvirta - iškart užgeso.
Itariu, jog pirmas purkštukas leisgyvis, o trečias visai miręs. 
Bandysiu imti juos lauk ir vežti tikrinti.
Tačiau man keista, nes prieš išimant akumuliatorių apart to, kad sunkiai vedėsi automobilis važiavo kuo puikiausiai.
Gal turit pastebėjimų, patarimų  ar minčių? Arba galit rekomenduoti kur klaipėdoje nuvežti purkštukus, kad patikrintų.

deficky

Pasiskaityk apie tas lemputes, pilnas forumas. O kas del purktuku tai xujovi metai tau prasidejo sakyciau... gali ieskot pirkt kitu.. ir manau cia problemos tuom nesibaigia kaip laiudies issmintis byloja beda po viena nevaiksto nepamirsk kad dcat a turi :)

Rolkis72

Reikia lupti lauk purkštukus ir ant stendo tikrint,bus tada aišku,bet pirmiau reiktų ant kompo pastatyti,gal kokių klaidų yra

deficky

Nu zinai jei atjungus viena isvis 0 reakcijos tai ka cia ir betikrint..

Rolkis72

Man irgi keistoka,kad po akumo išėmimo pasidarė tai,čia gali būti ir ne purkštukuose bėda,gal aukšto slėgio daviklis numirė,aš dar neskubėčiau purkštukų lupti