Kuro filtro sistema

Pradėjo Popilas, Sausis 09, 2019, 08:09:20 AM

« ankstesnis - sekantis »

Popilas

Sveiki  (h),
Turiu tokia problema, kad nusėda kuras,  pompuke esanti prie kuro filtro visada pumpuojasi kokius 5_6 kartus kol pasidaro kieta, praėjus 20 min ~ vėl tampa minkšta,  gal žinote sprendimo būdą? Ačiū

[Pridetas vid 2puslpayje kaip uzsikuria prrie -10]

bladas

Popilas

Galvoju pabandyti bet įdomu kokia problema yra

ketvirtasis

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 09, 2019, 08:53:47 AM
Galvoju pabandyti bet įdomu kokia problema yra
Manau kažkur "nesandaru"

Rolkis72

90% kad kuro purkštukai jau nelaiko,vat kuras ir sėda,man irgi sėdo,bet po kuro purkštukų restauracijos,viskas susitvarkė

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 09, 2019, 09:50:03 AM
90% kad kuro purkštukai jau nelaiko,vat kuras ir sėda,man irgi sėdo,bet po kuro purkštukų restauracijos,viskas susitvarkė
Tepalo nedaugėjo? :)

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 09, 2019, 09:50:03 AM

Na purkštukai buvo išimti keitė visas tarpinines ir vienas blogas buvo tai pirkau kita.  Tikrinau oro sraute   

Kalba eina apie d4d 85kw

Rolkis72

Tada jo,kažkur yra nesandaru,pradėk nuo kuro filtro,gal blogai prisuktas,gal per šlangutes kur prisigaudo oro

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 09, 2019, 13:35:28 PM
Tada jo,kažkur yra nesandaru,pradėk nuo kuro filtro,gal blogai prisuktas,gal per šlangutes kur prisigaudo oro

Net nežinau nuo ko ten pradėti,  keičiau prieš 1,5 metų į mann filtrą ta didesnį,  pats dėjau viskas atrodė ok,  važinėju nedaug per metus net 10k tūkst beveik nevažiuoju 😀,  reikės kažką žiūrėti,  dekui už patarimus

Popilas

Ryt ryte pridėsiu video kaip sekėsi užkurti nepumpavus pompuke 😀

Rolkis72

O kai kuri,gazo pedalą išmini?

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 09, 2019, 19:10:03 PM
O kai kuri,gazo pedalą išmini?

Gazo pedalo niekada nelaikau kuriant,  sankabos nuspaudziu  iki galo

Dabar va pavazinejau ir užgesinau iš karto pakėliau kapota ir 3 kartus minkštai spaudesi,  o 4 jau kiečiau,  tai reiškėsi iš karto nusėda?

p.s Del idomumo katik uzsipyliau pilna baka dyzelio iki kakliuko, bet tas pats pumpuojasi uzgesinus 3kart , pastovejus ilgiau 5-6 kart.

Rolkis72

Na rytoj pažiūrėsiu net savo auto tą pompukę ir parašysiu,o aš kai šalta,tai visada kuriant nuspaudžiu gazo pedalą,žymiai geriau kuria

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 09, 2019, 20:19:58 PM
Na rytoj pažiūrėsiu net savo auto tą pompukę ir parašysiu,o aš kai šalta,tai visada kuriant nuspaudžiu gazo pedalą,žymiai geriau kuria

okey lauksiu ziniu.. :)
Na ryt pabandysiu , pransesa dar daugiau salcio :D

deficky

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 09, 2019, 20:19:58 PM

Kaip itakoja gazas nuspaustas kuriant?