Kuro filtro sistema

Pradėjo Popilas, Sausis 09, 2019, 08:09:20 AM

« ankstesnis - sekantis »

Rolkis72

Nuspaudus gazo pedala,man geriau kuria,pats gamintojas knygoje rašo,kai šalta,kurti išmynus gazo pedalą

Rolkis72

Šiandien ryte išbandžiau ir aš tą pompukę esančią ant kuro filtro,spaudėsi iki kietumo 4 kartus,tad ir pas mane taspats kaip ir pastave,o tai kodėl tau neduoda ramybės ta mynkšta knopkytė,kas per problemos?

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 10, 2019, 10:32:50 AM
Šiandien ryte išbandžiau ir aš tą pompukę esančią ant kuro filtro,spaudėsi iki kietumo 4 kartus,tad ir pas mane taspats kaip ir pastave,o tai kodėl tau neduoda ramybės ta mynkšta knopkytė,kas per problemos?

Na aš fb klausiau tai daugelis sakė kas turi būti kieta,, problemos su užkurimu pastovejus šaltai,  už porą h įdėsiu vid kaip kūrėsi

Rolkis72

Pas mane kuriasi gan neblogai,šiandien prie -12 su vienu žvakių pakaitinimu užsivedė vos pasukus starterį,prieš purkštukų restauraciją reikdavo starterį kokia 7 sekundes sukti,kaimynas irgi turi tokį patį Avensį,sakė irgi pompukė mynkšta būna,o kuriasi kuo puikiausiai.

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 10, 2019, 16:53:32 PM
Pas mane kuriasi gan neblogai,šiandien prie -12 su vienu žvakių pakaitinimu užsivedė vos pasukus starterį,prieš purkštukų restauraciją reikdavo starterį kokia 7 sekundes sukti,kaimynas irgi turi tokį patį Avensį,sakė irgi pompukė mynkšta būna,o kuriasi kuo puikiausiai.

Nu aišku, grysiu namo įdėsiu video kaip.kuresi gal aiškiau kas bus

Popilas

Visada kuriu masina kaip rele sutaksi kazkokia manau zvakiu pakaitinimo ,, ir tikrai jauciasi kad tusciai suka

https://youtu.be/9_lkssiteV8

nu niekaip nerandu kaip apsukti ta video toj youtubei..

Rolkis72

Tai mano panašiai kurdavosi prieš kuro purkštukų remontą

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 10, 2019, 20:03:58 PM
Tai mano panašiai kurdavosi prieš kuro purkštukų remontą

Pas mane ir pries ir po taip paicia tiktai kad vasara dumo juodo sumazejo

Rolkis72

O po purkštukü remonto garantija yra kokia? Jei dar galioja,tai aš varyčiau atgal

slashas

Norite gal išgirsti kaip mano benzininė kūriasi? :) nesvarbu ar +10 ar -10 vienodai :D

Rolkis72

Benzo su dyzeliu nelygink,aš kai Audi benzininę turėjau,tai kuo daugiau šalčio,tuo geriau kùrdavosi,tikim kad tavo benzininė auto gerai kuriasi

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 10, 2019, 20:30:52 PM
Benzo su dyzeliu nelygink,aš kai Audi benzininę turėjau,tai kuo daugiau šalčio,tuo geriau kùrdavosi,tikim kad tavo benzininė auto gerai kuriasi
Čia ironija nulipus nuo dyzelio, nes kiek sutaupydavau kurui, tiek išleisdavau remontams, tai purkštukai, tai turbinos, tai kuro siurbliai ar dar kas :)

Popilas

Tai cia jo galima sneketi kam tas dyzeis jeigu 10k per metus nenuvaziuoju jo bet problema noretusi ispresti

Jau nera garantijos. zvakes[atrikinau su lempute visos sviecia gan ryskiai

slashas

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 10, 2019, 20:55:10 PM
Tai cia jo galima sneketi kam tas dyzeis jeigu 10k per metus nenuvaziuoju jo bet problema noretusi ispresti

Jau nera garantijos. zvakes[atrikinau su lempute visos sviecia gan ryskiai
Tikrinimas su lempute tai tik visiškai mirusių ir užtrunpinusių žvakių... lemputė dega, o vat kaitinimo elementas jau vos raudonuoja ;) turbūt geriau varžą matuoti.

Popilas

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 10, 2019, 23:44:53 PM
Tikrinimas su lempute tai tik visiškai mirusių ir užtrunpinusių žvakių... lemputė dega, o vat kaitinimo elementas jau vos raudonuoja ;) turbūt geriau varžą matuoti.

Dėl varžos reikia pasidomėti,  kaip ten ką matuoti,

Baisoka jas sukti,