Toyota corolla verso 1.8 benzas 2006 m. Greičiu dėžė?

Pradėjo nerius, Sausis 18, 2019, 14:07:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

nerius

Sveiki klubieciai pas mane klausimukas atšalus orams blogai jungiasi 3 pavara, kai pasyla auto jungenejasi gerai. Užeina stangriai kišasi arba iš antro sykio įsikiša smynus sankaba gal kam buvo? Galvoju reikia žiūrėti dapilti tepalo. Kas gali ką patart. Ar čia jau pareina greičiu dėžės remontas?
nerius

Egis_

gali but kad ir deze jau genda, nes sios dezes turi problemu su sinchronizatoriais, srote tam tikras deficitas jos, bet yra. Pries pora menesiu keiciau avensiui 1.8 deze, nes jungiant 2 pavara jau buvo dzergimas (sychronizatoriu beda)....

slashas

Nemoka vietiniai perrinkti? Nes pirkti naudota nebent žinant, kad tikrai iš mažai važiavusios...

nerius

kai vietoje stovi neuzvesta gerai kišasi bėgiai, O važiuojant sunkiai kišasi 3 pavara.
nerius

slashas

Citata iš: nerius Įrašytas Sausis 18, 2019, 18:38:51 PM
kai vietoje stovi neuzvesta gerai kišasi bėgiai, O važiuojant sunkiai kišasi 3 pavara.
Sinchronizatoriai 3 pavaros

Egis_

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 18, 2019, 18:17:28 PM
Nemoka vietiniai perrinkti? Nes pirkti naudota nebent žinant, kad tikrai iš mažai važiavusios...
perinkimo kainos, naujom originaliom detale tai ka zinau... broliui mano, kuris gyvena Danijoj, reikia asmeninio yario 2010m keisti 3 pavaros sinchronizatorius ir mova, tik detaliu kaina (originaliu) apie 350 eur + darbas, tai po truputi dairiausi LT kitos dezes is kokios dauztos masinos su nedidele rida ir kai gris i LT - keisim. Remontuot nelabai verta.

slashas

Na pastebėjau perėjus nuo vokiečių, kad toyotos originalios dalys tai iš kosmoso srities... Bet va kas įdomu, Vokietijoje originalios toyotos dalys pigiau nei Lietuvoje, kai vw tokios pačios...

Venza

Citata iš: Egis_ Įrašytas Sausis 18, 2019, 19:36:48 PM
perinkimo kainos, naujom originaliom detale tai ka zinau... broliui mano, kuris gyvena Danijoj, reikia asmeninio yario 2010m keisti 3 pavaros sinchronizatorius ir mova, tik detaliu kaina (originaliu) apie 350 eur + darbas, tai po truputi dairiausi LT kitos dezes is kokios dauztos masinos su nedidele rida ir kai gris i LT - keisim. Remontuot nelabai verta.
Kazkada mechanines Yariu dezes urmu dezininkams pardavem po 50 ar 100 litu ir dar dejavo,kad niekam nereikia.Idomu ar dar tebeturi?  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Egis_

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 18, 2019, 20:57:46 PM
Na pastebėjau perėjus nuo vokiečių, kad toyotos originalios dalys tai iš kosmoso srities... Bet va kas įdomu, Vokietijoje originalios toyotos dalys pigiau nei Lietuvoje, kai vw tokios pačios...
Na taip, kas liecia vokieti ir toyota, tai detaliu kainos tikrai kandziojasi, nors kaip sakoma genda retai. Keiciau dabar savajam avensiui 2.0, 85kw pilna dirzo komplekta, tai su pilnu dirzo komplektu+vandens pompa, dviem isoriniais dirzeliais, generatoriaus nauju itempeju, parazitinio guoliuko perpresavimo nauju, tepalais (Mobil 5w40, reikejo 6l) bei antifryzu nauju + darbas, gavosi geri 300 eur ir tai detales su maximaliom nuolaidom, geru gamintoju, darbas taip pat tik 75 eur (dare kolega motoristas)... Vokieciui 1.9tdi 77kw, Pump Duse varikliu palyginimui isejo 150 eur (pilnas dirzo komplektas su guoliais ir vandens pompa- 100 eur, darbas - kaip man 50 eur)....Realiai vokieciui kokia 30-40 proc pigiau gaunasi aptarnavimas, bet toyotos genda reciau :D

Egis_

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 18, 2019, 23:14:30 PM
Kazkada mechanines Yariu dezes urmu dezininkams pardavem po 50 ar 100 litu ir dar dejavo,kad niekam nereikia.Idomu ar dar tebeturi?  :think:
Bliam kur tu anksciau buvau:D nors pas tave manau vien tik benziniu vaikliu dezes buvo, bet gal butu tike sinchronizatoriai....Konreciau man reikia 2010m yariui, 1.4 dyzeliniu varikliu, 6 pavaru greiciu dezes. I aurisa man rodos ta pati eina deze FL varianto.

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Sausis 19, 2019, 20:52:12 PM
Na taip, kas liecia vokieti ir toyota, tai detaliu kainos tikrai kandziojasi, nors kaip sakoma genda retai. Keiciau dabar savajam avensiui 2.0, 85kw pilna dirzo komplekta, tai su pilnu dirzo komplektu+vandens pompa, dviem isoriniais dirzeliais, generatoriaus nauju itempeju, parazitinio guoliuko perpresavimo nauju, tepalais (Mobil 5w40, reikejo 6l) bei antifryzu nauju + darbas, gavosi geri 300 eur ir tai detales su maximaliom nuolaidom, geru gamintoju, darbas taip pat tik 75 eur (dare kolega motoristas)... Vokieciui 1.9tdi 77kw, Pump Duse varikliu palyginimui isejo 150 eur (pilnas dirzo komplektas su guoliais ir vandens pompa- 100 eur, darbas - kaip man 50 eur)....Realiai vokieciui kokia 30-40 proc pigiau gaunasi aptarnavimas, bet toyotos genda reciau :D
Aš nekalbu apie dirželius kurių yra iš ko pasirinkti ir taip toliau, bet va kitų labiau egzotinių detalių, kaip kokių plastmasių ar dar ko. Tai vokiečių naujos dalys pigiau nei kartais laužyne, o va toyotos tai... Pvz vakuumo vožtuvas kuro nėra atitikmens, tik originalus 240€. Panašus daiktas audi S6 kainavo 80€, skirtumas jaučiamas? :)

Egis_

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 19, 2019, 21:16:45 PM
Aš nekalbu apie dirželius kurių yra iš ko pasirinkti ir taip toliau, bet va kitų labiau egzotinių detalių, kaip kokių plastmasių ar dar ko. Tai vokiečių naujos dalys pigiau nei kartais laužyne, o va toyotos tai... Pvz vakuumo vožtuvas kuro nėra atitikmens, tik originalus 240€. Panašus daiktas audi S6 kainavo 80€, skirtumas jaučiamas? :)
tai apie originaliu detaliu kainas as is vis nekalbu, pvz. daznai reikia priekinio bamperio plastikiniu laikikliu, tai jei perki abu tai ju kaina ''zudo'' imant naujus centre ir nesupranti uz ka tiek moket, uz paprasta plastases gabaliuka...

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Sausis 19, 2019, 22:05:37 PM
tai apie originaliu detaliu kainas as is vis nekalbu, pvz. daznai reikia priekinio bamperio plastikiniu laikikliu, tai jei perki abu tai ju kaina ''zudo'' imant naujus centre ir nesupranti uz ka tiek moket, uz paprasta plastases gabaliuka...
O kas juokingiausia, juk toyotų išleista daugiau nei vagenų :D o automobiliai dėvisi, ten kažkas nulūžo , dar kažkas betvarkant nulūžo, va ir gerbiamasis susimokėk už "negendančio" auto šudniekius... mane labiausiai žudo, Lietuvos oficialių atstovų kainos kurios 20-30% didesnės, o kartais ir daugiau nei Vokietijoje, va vokiškų automobilių oficialių atstovų kainos daugmaž visur vienodos priklauso kiek nuolaidos gausi ar Lietuvos ar Vokietijos...

Egis_

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 19, 2019, 22:07:10 PM
O kas juokingiausia, juk toyotų išleista daugiau nei vagenų :D o automobiliai dėvisi, ten kažkas nulūžo , dar kažkas betvarkant nulūžo, va ir gerbiamasis susimokėk už "negendančio" auto šudniekius... mane labiausiai žudo, Lietuvos oficialių atstovų kainos kurios 20-30% didesnės, o kartais ir daugiau nei Vokietijoje, va vokiečių oficialus atstovai kainos daugmaž visur vienodos priklauso kiek nuolaidos gausi ar Lietuvos ar Vokietijos...
na tas tai teisingai, taciau kas liecia detales, LT jau tikrai ziauriai daug toyotu yra isardyta ir kaina tikrai nesikandzioja. Bendrauju su keliais srotais LT, kurie vien tik su Toyotom uzsiima ir praktiskai visada viska gaunu vien tik is ju tikrai gerom kainom ;) kas liecia darbu kainas LT ar uzsieny pas oficialius atstovus, tai kiekviena darba jie skaiciuoja pagal valandas ( yra tam tikra programa, kuri priskiria konkreciam darbui valandas), pagal valandinio ikainio kaina ir paskaiciuojama darbo kaina. Mano draugas, kuris gyvena daug metu Vokietijoj keite dirzu komplekta automobiliui, tai DE kaip tik sumokejo 2 kartus daugiau nei kad butu keites cia... siai dienai su darbu kainom jau is vis sunku susigaudyti, nes jos kyla kaip ant mieliu. Garaziniai uz dirzo pakeitima avensis mano, 2.0 , 85kw jau praso po 120 eur (su vandens pompa), kai centre tokio darbo kaina siekia 170 eur...

slashas

Darbų kainos čia kita kalba.
Duok šrotų kontaktus, nes dvi dienas ieškodamas Vilniuje vakuumo vožtuvo avensiui 2.0 benzinui taip ir neradau, gal kokių 10 šrotų apvažiavau. Atsiuntė iš kažkokio kaimo per Bumfix aplikaciją užklausius :)