Pultelis

Pradėjo egiosa, Sausis 23, 2019, 15:44:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

egiosa

Yra tik vienas smart key pultelis, kiek kainuotų kažkokio panašaus atsarginio pultelio pagaminimas ?

slashas

Citata iš: egiosa Įrašytas Sausis 23, 2019, 15:44:55 PM
Yra tik vienas smart key pultelis, kiek kainuotų kažkokio panašaus atsarginio pultelio pagaminimas ?
Pas oficialus apie 200-400€. Kainos keičiasi su mėnulio faze :)

egiosa

Ar nėra kažkokių analogų ?  Nors imk ir vagių prašyk ..

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 23, 2019, 19:45:12 PM
Lauzyne nusipirk.
Su laužyno raktu pasidarysi tik užvedimą su raktu įkištu, tai yra pririši tik imobilaizerį, bet deja centrinio valdymo ne, tad duris teks su raktu atsirakinti :) aš taip esu papildomą raktą priusui padaręs. O va keyless rakto reikia nerišto "švaraus" ir seed key programuojant. Toks raktas vistiek apie 100€ berods plius pririšimo darbai.

egiosa

Man nesvarbu, kaip atsirakint .Svarbu, kad dingus tam smart key, būtų įmanoma įeit į bolidą ir jį užkurt.

Venza

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 23, 2019, 20:33:44 PM
Su laužyno raktu pasidarysi tik užvedimą su raktu įkištu, tai yra pririši tik imobilaizerį, bet deja centrinio valdymo ne, tad duris teks su raktu atsirakinti :) aš taip esu papildomą raktą priusui padaręs. O va keyless rakto reikia nerišto "švaraus" ir seed key programuojant. Toks raktas vistiek apie 100€ berods plius pririšimo darbai.
Amerikonams be problemu seni raktai persiprogramuoja.Cia tik Europinems Toyota ne?

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 23, 2019, 21:19:51 PM
Amerikonams be problemu seni raktai persiprogramuoja.Cia tik Europinems Toyota ne?
Matyt taip, net beraktės sistemos raktai programuojasi ir centrinis veikia ir beraktis užvedimas?

slashas

Citata iš: egiosa Įrašytas Sausis 23, 2019, 21:17:41 PM
Man nesvarbu, kaip atsirakint .Svarbu, kad dingus tam smart key, būtų įmanoma įeit į bolidą ir jį užkurt.
Na tai darykis kaip aš, perki paprastą raktą ne keyless, o tada pririši su kompu imobilaizerį ir geležtę pas raktininką pasidarai, geležtę atsisiunčiau iš kinų už 1€ :)

Venza

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 23, 2019, 22:21:26 PM
Matyt taip, net beraktės sistemos raktai programuojasi ir centrinis veikia ir beraktis užvedimas?
Viskas veikia.Daznai perku,nes pavogti buna,o paskui i ebay iskeliauja ir is kur as vel perku  :-]

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 23, 2019, 22:44:22 PM
Viskas veikia.Daznai perku,nes pavogti buna,o paskui i ebay iskeliauja ir is kur as vel perku  :-]
Deja su Europa sudėtingiau :(

egiosa

Dabar pas mane tik pultelis be jokių geležčių. Tai geležtę suburt galima ? Ir tai durims atidaryt turbūt, užvedimui tai skylės raktui nėr..

slashas

Citata iš: egiosa Įrašytas Sausis 24, 2019, 04:23:24 AM
Dabar pas mane tik pultelis be jokių geležčių. Tai geležtę suburt galima ? Ir tai durims atidaryt turbūt, užvedimui tai skylės raktui nėr..
Pultelyje yra geležtė ji išsitraukia iš pačio korpuso :) užvedimui raktą prie start mygtuko laikytum. Pririšti raktui net kompo nereikia, su durų atidarymu ir uždarymu ir kitais veiksmais prisirištum pats. Pagooglink procedūras ;)

egiosa

Jei gali, įmesk nuorodą. Kažkaip neramu su vienu pulteliu..Kažką reik galvot.

Mants

pirkau is aliexpress paprastą raktą ir nunešiau kad padarytų naują.
deje geležtė netiko, nes netokia pasirodo, bet davė savo geležį, tik mano plastmasę paėmė
padarė paprastą raktą , atrodo be čipo, kad tik atrakint kad galėčiau su raktu ekstra atveju
kainavo berods 45 eur.
kiek pamenu su čipu apie 100 eur snekėjo

čia kainos šiauliuose
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw