Lauko temperatūros daviklis

Pradėjo s-igi-s, Gegužė 13, 2010, 11:11:28 AM

« ankstesnis - sekantis »

s-igi-s

Papasakokit, kolegos, kurioje vietoje pas Corolla E12 2002 metų yra lauko temperatūros daviklis.  Taip pat gal atsirastų norintys ir galintys Kaune jį man pakeisti/suvarkyti arba gal žinot kur tvarko, nes mano aplankyti servisai kratosi tokio jų žodžiais "nestandartinio" remonto.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

Bogey

pries radiatoriu ant skersinio prie kuris per centra eina turetu buti :)

s-igi-s

Na lyg ir kažką panašaus radau. Tačiau tiek prieš atjungimą, tiek po atjungimo vis tiek rodo tą pačią 12 laipsnių temperatūrą.  Nors turbūt problema vistik net ten, bet gal žinot kokia to daviklio varža turėtų būti pvz prie 20 laipsnių?
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

pauliusdd

Jei lietuviskai snekant, tai ne daviklis o jutiklis.

Tai dabar pamatuok atjungta jutikli, kokia varza rodo ir po to imesk i saldymo kamera ir vel pamatuok. Jei bus skirtinga varza, reiskia temperaturos jutiklis geras. Ieskoti bedos reikes kitur.
टोयोटा इस बल.

TYRAN

Prikeliu seną temą. Pastebėjau tokį dalyką, kad lauko t-ros parodymai krenta greitai, o kyla labai lėtai. T.y. pvz parkinge +11 išvažiuoju laukan, kur yra +3, tai nukrenta per keletą minučių. O jeigu lauke +20 - gali ir iki pusvalandžio ar ilgiau parodymai kilti. Beje taip pat buvo ir su T22 Avensiu. Ar taip turi būti?

TYRAN

Ar visiems taip, kas turit tokius automobilius?

ToyotaClub

pas mane tai ar parkinge ar isvaziavus buna ta pati rodo, dar ir pakyla jei kaitina.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

TYRAN

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 05, 2015, 10:45:31 AM
pas mane tai ar parkinge ar isvaziavus buna ta pati rodo, dar ir pakyla jei kaitina.

Esmė ta, kad krinta greitai, o kyla l. lėtai.

arytis

TYRAN

ToyotaClub

TYRAN

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 05, 2015, 14:36:55 PM
Kokiu dar turi:)

Tepalas sunkiasi per dangtelį, ant 2200 apsukų ūžia greičių dėžė, užkėlus daugiau - nebeūžia. Čia tokios pagrindinės :)

Donis7

Ne į temą....TYRAN foto nemirtinga (y) :-]

TYRAN

ToyotaClub

Citata iš: TYRAN Įrašytas Gegužė 05, 2015, 14:54:09 PM
Tepalas sunkiasi per dangtelį, ant 2200 apsukų ūžia greičių dėžė, užkėlus daugiau - nebeūžia. Čia tokios pagrindinės :)

Tai deze turbut galvos skausmu bus