vairo trintis*

Pradėjo black avensis, Liepa 31, 2012, 19:59:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

black avensis

Gal kas žinote kaip gydoma vairo trintis avensiuose. Tarytum kažkokios gumos trinasi iš kart po vairu ir tai ypač paūmėjo atėjus karščiams. Visokie purškalai šiuo atveju nepadeda, taip suprantu, kad reikės nuiminėti vairą ir kažką sutepti arba išvis pakeisti. Kaip sprendėt šią problemą?

aleks

As tai sprendziau siuo budu: ten apacioje prie pedalu purskiau su paneliu valiukliu.bet reikia
purksti su tokia adata kai buna kartu su WD40.man tai padejo.

gisas

Aš gal biški ne į temą, bet turiu panašia bėda su sankaba. spaudžiant pedalą sucypia kažkas apačioje galvojau tas cilindriuko štokas slysdamas per salniką, tai užpyliau biški tepalo bet nepadėjo, cypimas lyg ir iš variklio puses ne iš salono. Gla kam yra buvę panašiai?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

aleks

man kartais taip buna.galvoju jog sankabos gyvenimas arteja link pabaigos.

gisas

Citataaleks parašė:
nieko panašaus, čia kažkur kažkokia guma trinas, tik niekaip neatseku kur ir kas :)
Avensis '04 2.0D-4D

MindeJ

Turetu ta vieta ir cypt. Dar yra spyruokle, gali ir sutept. Tik priejimas labai prastas. Viena kart purskiau su WD40, bet po poros menesiu vel pradejo dainuot. Db supurskes su CX-80 puse metu jokiu garsu.

AVENSIS D4D CHIP

Citatagisas parašė:
Citataaleks parašė:
nieko panašaus, čia kažkur kažkokia guma trinas, tik niekaip neatseku kur ir kas :)
sakute prie isminamo guolio,o garsas kaip gumos toks buna,tai puse balionelio suvarai tepalo jeigu pataikai pades;)

gisas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatagisas parašė:
Citataaleks parašė:
sakute prie isminamo guolio,o garsas kaip gumos toks buna,tai puse balionelio suvarai tepalo jeigu pataikai pades;)

o kaip reikalai su priėjimu? :)
Avensis '04 2.0D-4D

kaktusas

Citatablack avensis parašė:
Gal kas žinote kaip gydoma vairo trintis avensiuose. Tarytum kažkokios gumos trinasi iš kart po vairu ir tai ypač paūmėjo atėjus karščiams. Visokie purškalai šiuo atveju nepadeda, taip suprantu, kad reikės nuiminėti vairą ir kažką sutepti arba išvis pakeisti. Kaip sprendėt šią problemą?
Pasilenk po vairu, pasukiok, ir kažkur virš pedalų pamatysi, ten kur išeina iš salono į išorę liečiasi į gumą - ji kai karšta gal pasiplečia kiek ir trinasi. Bent jau man taip buvo, vasarą per karščius cypaut pradėjo, - turėjau grafito miltelių, pūstelejau ten ir tiek žinių, jau pora metų tylu. Sekundžių reikalas.

AVENSIS D4D CHIP

Citatagisas parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatagisas parašė:
Citataaleks parašė:

o kaip reikalai su priėjimu? :)
ant 85kw nekoks

black avensis

Na pas mane trintis girdima ne apačioje po pedalais, o viršuj grynai ten kur vairas sukiojasi ties panėle.

wikcia

Pas mane irgi trinasi, bet tik per karscius. Nesuku galvos;)

egariukas1

Jo,pas mane guma girgzda irgi atsilus orui,bet vaziuojant nesigirdi,vietoj tik malantis.Neblogas dalykelis yra aerozolinis grandiniu tepalas,nenubega,nenugaruoja kaip wd,manau reiks pamegint.O jeigu girgzda virsui,ten jau plasmases trinasi,pas pazystama ziauriai girgzda,bet ten pas ji po avarijos prastai surinkta manau