Dyzelio sanaudos

Pradėjo lioska, Gegužė 13, 2010, 14:41:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindeJ

Apie 500km saltis laikesi 12-15, kompas rode 4.2, o realios buvo 4.9, greitis 80-100km/h. Toliau vaziuojant  700km is kuriu apie 400km saltis buvo 22-25, kompas rode 4.6, o realios buvo 5.8, greitis 90-110km/h.

Renis

tai kai vaziuoji trasoj nors ir -30 lauke, kai variklis isiles rodys mazas sanaudas. As miesto rezimu ir trumpais atstumais sukurenau apie 10+
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Tadonis

Mano Avensis 2001 m. D4D universalas, tai vasara vidurkis 6,3-6,7 l priklausomai nuo vaziavimo stiliaus ir kaip minejo ankstesni forumieciai ijungus kondicionieriui naudoja papildomai daugiau kuro. Ziemos metu dabar vidurkis 7 - 7,4 l. Tie kurie raso, kad butent sito modelio vidutines kuro sanaudos 6,0 l ziemos metu, tegu nesvaigsta, nes tai neimanoma, net ir vazinejant pastoviai uzmiestyje. :p
Tadonis

hostname

Sveiki, kelia man įtarimų maniškio avensiuko kuro sąnaudos (2000 mk1, 2l D4D, universalas)...

Þiemą prie ~ -10 šalčio 10l/100km, taip 80% miestas/20% užmiestis
Vasarą ~7,5l/100km mišriu važinėjimu 50% miestas/50% užmiestis

Sakyčiau gal daugokai biški?

Renis

Manau kad gana normaliai. Jei nevaziuoji visisku pensininko rezimu ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Kestutis777

Noretum kad naudotu 3ltr/100km? :D
Normaliai ten viskas ;)

Aivis

Aš neisivaizduoju,kaip jums tiek suryja? Man miesto rėžimu žiema niekaip 10 litru nereikia.Kompas rodo aišku mažiau,bet daugiau kaip 8 litrus,realei,niekaip nesudeginu.Ir aš nevažinėju ,,pensiniku,, rėžimu.
Gazas dugnas .......

Gmc

Pagal vatara matau, kad tavo miestas Kretinga, o mano pvz Vilnius :) Kitais zodziais sakant 7km i darba tenka vaziuoti ~30-45min per kamscius arba ~15min be kamsciu....Va tau ir atsakymas :)

Aivis

CitataGmc parašė:
Pagal vatara matau, kad tavo miestas Kretinga, o mano pvz Vilnius :) Kitais zodziais sakant 7km i darba tenka vaziuoti ~30-45min per kamscius arba ~15min be kamsciu....Va tau ir atsakymas :)
Aišku skirtumas yra,bet jei ryte užvedi mašina ,nusivalai langus,nuvažiuoji 3-4 km ir po puse dienos vėl ta pati procedura,tai nemanau,kad čia ekonomiškas važiavimas.O kita syki dar pavarau gazas dugas,kai kurnos toliau važiuoju:D.Tikrai jau netaupau,bet niekaip daugiau 8 nesudeginu,o jei jau toliau važiuoju,tai dar mažiau išeina,jei nedaugiau 130km varau.
Gazas dugnas .......

Henris

Na nzn pas mane per salcius 9-10l/100km. Aivis neisivaizduoju, kaip telpi per salcius i 8l, jei ka rasai yra tiesa 3-4km ryte ir vakare, ir dar su pussilciu varikliu, kai kuro misinys pariebintas. Per tokius salcius as galiu visa Klaipeda pervaziuot ir variklis klausimas ar bus isiles iki darbines, jei ijungtas peciukas...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

anjo

na 10l/100km tai tikrai valgo,gal net ir 11l:)

Aivis

CitataHenris parašė:
Na nzn pas mane per salcius 9-10l/100km. Aivis neisivaizduoju, kaip telpi per salcius i 8l, jei ka rasai yra tiesa 3-4km ryte ir vakare, ir dar su pussilciu varikliu, kai kuro misinys pariebintas. Per tokius salcius as galiu visa Klaipeda pervaziuot ir variklis klausimas ar bus isiles iki darbines, jei ijungtas peciukas...
Šį ryta nuvežiau vaikus į mokykla ir žmona į darba,pravaževau 10 km.Kai pati žmona važiuoja,ji ta atstuma dalija į 2 dalis,tai yra puse kelio ryte ,puse kelio vakare pravažiuoja,gryždama,o aš gryžau namo.Kompas rodo 6,8litro,bet čia aišku vėjai,faktiškai apie 8 litrus(patikrinta neviena syki,pilant kura,kad apie1 litra meluoja).Varikis aišku iki darbinės temperaturos neįšilo,lauke -18,bet norma va tokia :8 litrai:).Aišku buna dienu,kai ir kur toliau pavažiuoju,bet tai labai nedaug,žiemos metu.
Gazas dugnas .......

Gmc

As irgi sian pyliau kura. Kompas rodo 7,3, realiai isejo 9,22l/100km, tik mieste.

Animal

Gal galit pamokinti kaip tiksliai atmatuoti kiek valgo simtui kilometru kuro? Ar prie kompo rodmenu +1litras ir gaunam kiek ryja istiesu? :)

Aivis

CitataAnimal parašė:
Gal galit pamokinti kaip tiksliai atmatuoti kiek valgo simtui kilometru kuro? Ar prie kompo rodmenu +1litras ir gaunam kiek ryja istiesu? :)
Prisipilk pilna baka kuro ,užsirašyk spidometra,aba nusinulink,kad naujai skaičiuotu ir kai išvažinėsi kura vėl prisipilk,tada ta kuro kieki kur naujai isipylei,padalink iš tu kilometru ,kur pravaževai ir padaugink iš 100,va ir tavo kuro norma tiksli:)
Gazas dugnas .......