Priekinės panelės nuėmimas (arba stiklo)

Pradėjo maaz, Vasaris 26, 2019, 10:47:03 AM

« ankstesnis - sekantis »

maaz

Sveiki,

Gal kas šiam avensiui nuiminėjot panelę, ar patys stiklą keitėt?
Labai įdomus atvejis. Mototoja nesugebėjo nuimti panelės, nes sako priklijuota panelė stiklo klijais.
Iš pradžių labai supykau ant stiklų keitėjų, bet dabar bandau įsivaizduoti sandarą ir nelabai įsivaizduoju kaip taip įmanoma. Apžiūrėjus kiek įmanoma irgi panašu, kad klijuojant stiklą nelabai ka priklijuosi...

Gal kas judinot šiuos taškus ir matėt kaip ten atrodo nuėmus panelę ar stiklą.
Stiklo keitėjai sako kad tai neįmanoma ir aš linkes jais tikėti.

Venza

Kazkoks idiotizmas  :think: .Tai atpjaut tuos klijus ir isimt panele.Priklijuot aisku viska galima jeigu tai buvo daroma specialiai.Klijuojant stikla priklijuot panele netycia tikrai neimanoma.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

maaz

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 26, 2019, 11:13:02 AM
Kazkoks idiotizmas  :think: .Tai atpjaut tuos klijus ir isimt panele.Priklijuot aisku viska galima jeigu tai buvo daroma specialiai.Klijuojant stikla priklijuot panele netycia tikrai neimanoma.

Pirmi du žodžiai :D skaitai mano mintis :D
Turiu įtarimą, kad arba mototoja nemoka išimti, arba dėl kažkokių priežasčių nenorėjo to darbo daryti, arba specialiai priklijuota dėl girgždėjimo ir pan.
Jų išsireiškimas buvo kad "prilipę visas viršus, palei stiklą. Galim lupt, bet jei luž - jūsų atsakomybė"

slashas

Kiek stiklo kaina dabar? Maniškis baisus, mąstau ir aš keistį, stiklą su valytuvų pašildymu imi?

maaz

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 26, 2019, 13:37:05 PM
Kiek stiklo kaina dabar? Maniškis baisus, mąstau ir aš keistį, stiklą su valytuvų pašildymu imi?

Aš ne stiklą keičiu. Airbago infletorių.
Ta tema daugiau info kurią radau. Realiai bandysiu pats išsiimti tą panelę ir tada vėl į mototoją. :D

Stiklą keičiau prieš 1.5 metų. Nesijuok, bet sąskaitos suma buvo 325 € :D Bet čia per kasko. Girdėjau kai draudimas tvarko tai sumos išauga :D
Šildomas, su kritulių davikliu ir pan.

Aš ne stiklą keičiu. Airbago infletorių.
Ta tema daugiau info kurią radau. Realiai bandysiu pats išsiimti tą panelę ir tada vėl į mototoją. :D

Stiklą keičiau prieš 1.5 metų. Nesijuok, bet sąskaitos suma buvo 325 € :D Bet čia per kasko. Girdėjau kai draudimas tvarko tai sumos išauga :D
Šildomas, su kritulių davikliu ir pan.

Čia info kurią radau domėdamasis šia problema:
https://www.cnbc.com/2018/12/12/toyota-recalls-70000-vehicles-to-replace-air-bag-inflators.html
https://www.drive2.ru/l/517967284535296237/
https://www.drive2.ru/l/501942177438368455/

slashas

Čia pagal atšaukimo programą?
Jei keitei kokiam Carglass, tai tie su kainomis truputi susipikę, man priusui nordglass kuris vienas iš pigesnių be daviklių už 285€ keitė irgi pagal kasko, tas stiklas jaučiu 80€, viskas kitkas...

maaz

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 26, 2019, 14:38:02 PM
Čia pagal atšaukimo programą?
Jei keitei kokiam Carglass, tai tie su kainomis truputi susipikę, man priusui nordglass kuris vienas iš pigesnių be daviklių už 285€ keitė irgi pagal kasko, tas stiklas jaučiu 80€, viskas kitkas...

Aha

kudikis

Sia ziema valydamas leda sugebejau normaliai irezti stikla,buvau uzvaziaves pas"stiklu ekspertai" dirbtuves Kaune pasiklausti ar eis ispoliruoti ibrezima-deja ne,bet tuo tarpu suzinojau naujo stiklo su pasildymo ir idejimu kaina- 105 eur.

maaz

Na ir kodėl man taip nesiseka su servisais... Nesvarbu ar gerą ar pigų renkiesi rezultatas tas pats...
Būtų juokinga, jei nebūtų graudu...

Vistik stiklų klijuotojai priklijavo ko nereikia, tik tai ne panelė, o statramsčių (nežinau ar taip vadinasi) apdailą. Matyt keisdami stiklą taupė laiką ir nenuardė jų. Šiaip netaip atlupau.
O tokvila, tai kaip sugedes telefonas, kai meitras dirba, o vadybininkai perdavinėja info :D

Ir dar xenonas surasojo vienas po restauracijos, tikiuosi bent tie nesilaužys...

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 03, 2019, 11:38:18 AM
Na ir kodėl man taip nesiseka su servisais... Nesvarbu ar gerą ar pigų renkiesi rezultatas tas pats...
Būtų juokinga, jei nebūtų graudu...

Vistik stiklų klijuotojai priklijavo ko nereikia, tik tai ne panelė, o statramsčių (nežinau ar taip vadinasi) apdailą. Matyt keisdami stiklą taupė laiką ir nenuardė jų. Šiaip netaip atlupau.
O tokvila, tai kaip sugedes telefonas, kai meitras dirba, o vadybininkai perdavinėja info :D

Ir dar xenonas surasojo vienas po restauracijos, tikiuosi bent tie nesilaužys...
Tai nuotraukas bent pasidarei, su jomis į Carglass ir tegul kompensuoja...

maaz

Ką jie kompensuos, kai darbas jau padarytas ir savom rankom. Prasidės atmazai ir pan... geriau nervų nesigadint. Jei po kiekvieno šūdo varyčiau aiškytis, tai iš serviso neišvažiuočiau. Pasimokiau - į servisą jau tik kai pats negali pasidaryt... Nes vieną tvarko kitą sugadina. Jei pats ką sugadini, tai bent nėr ant ko pykt :D

Rolkis72

Reikėjo varyti atgal pas juos ir tegul tvarko ką pridarė,juk popieriai kažkokie visviena likę?

maaz

Tiesiog pigiau (laiko atžvilgiu) pačiam susitaisyrt, nei važinėt n kartų. Ir dar nuvarius ką nors kitą suknistų...

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 03, 2019, 19:11:48 PM
Tiesiog pigiau (laiko atžvilgiu) pačiam susitaisyrt, nei važinėt n kartų. Ir dar nuvarius ką nors kitą suknistų...
O aš tai mėgstų protą paknisti kokiam skyriaus vadovui, ypač kai imami kosminiai pinigai ir šudą malą, dar per kokį instagram praleisti broko nuotraukas #carglassbrangusbrokas :)

maaz

aš anksčiau irgi mėgau taip daryt, bet matyt senstu :D