Priekinės panelės nuėmimas (arba stiklo)

Pradėjo maaz, Vasaris 26, 2019, 10:47:03 AM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 03, 2019, 19:55:07 PM
aš anksčiau irgi mėgau taip daryt, bet matyt senstu :D
O kaip jie tobulės be mūsų bambeklių? :D

Sonixas

Citata iš: maaz Įrašytas Vasaris 26, 2019, 10:47:03 AM
Sveiki,

Gal kas šiam avensiui nuiminėjot panelę, ar patys stiklą keitėt?
Labai įdomus atvejis. Mototoja nesugebėjo nuimti panelės, nes sako priklijuota panelė stiklo klijais.
Iš pradžių labai supykau ant stiklų keitėjų, bet dabar bandau įsivaizduoti sandarą ir nelabai įsivaizduoju kaip taip įmanoma. Apžiūrėjus kiek įmanoma irgi panašu, kad klijuojant stiklą nelabai ka priklijuosi...

Gal kas judinot šiuos taškus ir matėt kaip ten atrodo nuėmus panelę ar stiklą.
Stiklo keitėjai sako kad tai neįmanoma ir aš linkes jais tikėti.
ka reiskia nesugebejo? tau pasake galim nuimti bet jei suluz ne  ju bedos. Tai reikejo sutikt ir butu nueme.. O dabar smeizt servisa ,kad kazko netliko manau neetiska.Nieks nenori problemu ant savo siknos del to ir ispiejo tave, priklijuota ne panele o sonine statramscio apdaila. o ta apdaila labai gerai prisiklijuoja kai langa pakeicia ir viska iskart sudeda atgal klijams dar neisdziuvus vat ir prisiklijuoja.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Egis_

Citata iš: Sonixas Įrašytas Kovas 03, 2019, 21:50:01 PM
ka reiskia nesugebejo? tau pasake galim nuimti bet jei suluz ne  ju bedos. Tai reikejo sutikt ir butu nueme.. O dabar smeizt servisa ,kad kazko netliko manau neetiska.Nieks nenori problemu ant savo siknos del to ir ispiejo tave, priklijuota ne panele o sonine statramscio apdaila. o ta apdaila labai gerai prisiklijuoja kai langa pakeicia ir viska iskart sudeda atgal klijams dar neisdziuvus vat ir prisiklijuoja.
dar pridesiu, jog nuimta ka nors nesulauzius, kas buvo klijuota stiklo klijais - yra reikalu :D daznai niekas nesivargina ieskoti sulauzytu ''sponkiu'' ir keisti ju naujomis, o klijuoja ant stiklo kliju, vat tada kai reikia nuimti - yra reikalu.

maaz

Citata iš: Sonixas Įrašytas Kovas 03, 2019, 21:50:01 PM

Nesuprantu kur čia šmeižimas? Tiesiog konstatuotas faktas, kad nuimt nesugebėjo, nes priklijuota. Nesakau, kad mototoja dėl to kalta. Gal ne tą žodį panaudojau - "negalėjo, nepavyko".

Vėliau tik parašyta, kad mototoja blogai iškomunikavo, kas priklijuota. Dar klausiau, ar čia apačioj per visą ilgi prilijuota. Patvirtino. Aš pilnai suprantu mototoja, ne jų problemos čia, kad pas mane viskas priklijuota, tiesiog kitą kartą tokiu atveju prašyčiau su pačiu meistru pakalbėt, kad sugedes telefonas nesigautų :)

Bendrai Mototoja yra vienintelis servisas kuris man dar nepasišiko! Pagarba! Nors lankausi ten retai, jau tik rimtiems/rizikingiems darbams.

slashas

Taip ir nepasakei kam reikėjo ir kodėl tą panėlę ėmei lauk?

maaz

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 04, 2019, 13:03:10 PM
7 žinutė šitoj temoj...
Hmm, tai jei ten tiek reikalų, gal aš atidėsiu šitą malonumą :)

maaz

Reikalų ten žiauriai nedaug, jei tik nesamonių nepridaryta. Ta panelė nusiardo labai lengvai, kol, neprieini prie ko nors priklijuoto :D

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 04, 2019, 13:13:13 PM
Reikalų ten žiauriai nedaug, jei tik nesamonių nepridaryta. Ta panelė nusiardo labai lengvai, kol, neprieini prie ko nors priklijuoto :D
Tai ką ten būtent keičia, kad panelę lupa lauk?

maaz

oro pagalves infliatoriu. Turiu visa instrukcija kaip tai daroma, tik cia prisegt neleidzia...
Va taip gal parodys:
http://www.toyotachile.cl/Portal_sap_pro/Toyota_Asp3/Directorios_Virtuales/Imagenes/entreinfo/Procedimiento%20Tecnico%20Avensis.pdf

Čia gal detaliau kodėl reikia keisti: https://www.cnbc.com/2018/12/12/toyota-recalls-70000-vehicles-to-replace-air-bag-inflators.html

tunks

o tai kokio bbio tu pats keiti jei cia reacallas?

RDeEsser

Citata iš: tunks Įrašytas Kovas 06, 2019, 21:39:28 PM
o tai kokio bbio tu pats keiti jei cia reacallas?
Taip būna kai mašiną myli labiau už žmoną ir neturi daugiau ką veikti. :D
E

maaz

Matau labai intelektuali diskusija užvirė. Gal geriau nustokis *biuotis ir paskaitykit visa tema  :goodboy:

But gal gerai užrakint šita tema...

Rolkis72

Nekreipk dėmesio,yra ir tokių,kurie kad kažką patartų,tai lazdavojasi,geriau,jei neturit ką parašyti,tai visai nerašyk