Paneles, plastmasiu barskejimas

Pradėjo Tiutis, Rugsėjis 23, 2013, 11:24:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

cia labiau gal nusivyliau ne kiek marke, bet kiek surinkimo ir tam tikru medziagu kokybe, kuri yra skirta rytu europai. Todel ir suprantu, kodel visi irsko auto kurios skirtos, ne musu rinkai. Nors realiai sumokam uz turku surinkta Toyota tiek pat kiek vokietis sumoka uz savo salyje uz surinkta jo rinkai. Absurdas.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 02, 2019, 01:08:58 AM
cia labiau gal nusivyliau ne kiek marke, bet kiek surinkimo ir tam tikru medziagu kokybe, kuri yra skirta rytu europai. Todel ir suprantu, kodel visi irsko auto kurios skirtos, ne musu rinkai. Nors realiai sumokam uz turku surinkta Toyota tiek pat kiek vokietis sumoka uz savo salyje uz surinkta jo rinkai. Absurdas.
Kiek moki pinigų, tiek ir gauni ;) aš iš dacia irgi stebuklų nesitikėčiau :D

Henris

Tai cia absurdas ir yra, kad uz ta pati modeli moki vokiecio dileriui gauni viena kokybe, o lt dileris uz tuos pacius pinigus tau parduoda is pigesniu medziagu ir babajaus surinkta auto. Cia tas pats kaip pirkti maisto produkta ta pati is LIDL LT ar LIDL DE, sudetis ju skirtinga, o kaina ta pati.

Henris

net originalios kebulo dalys, pvz bamperiai rytu europai eina is pigesnio plastiko, man kai atkeliavo bamperis originalus tai vienoj pusei briauna matosi, kad sloksniuota, tai man dileris prasitare, kad gauna lievesnes dalis, na ten biski ispiliravo ta briauna, bet vistiek nera, kad butu taip kaip priklausytu.