Generatoriaus dirzo itempejas

Pradėjo Tuziukas, Gegužė 17, 2010, 09:52:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Norejau paklausti, gal kas savo jegomis yra bandes pasitempti dirzeli Avensiui 2004m?blemba jis truputi man cirskia duodant gazo..bandziau ta varzta itempimo sukti, o ji sukant jis lenda laukan is savo vietos..na jei kas pats bande temptis turbut suprato mane?:) taigi nezinau kaip ten ta varzta reikia uzlaikyti vietoje kad jy sukti ir kartu jis tiesiai visiskai stovetu..? manuale nerandu irgi kad butu normalei pavaizduota..:(

Tuziukas

ten skyva turbut reikia atsilaisvinti?

Pulkininkas

Tavo vietoje aš įtempiklį nedelsdamas  keisčiau, nes jeigu jau čirškia, reiškia guoliui artėja paskutinioji. Rizikuoji, kad užklynys, na o tada turėsi vargo.
Nebent čirškia ne guolis, o dirželis :) bet jis tai tik cypia :)

Tuziukas

jojo cypia jis man guolis tai geras manau, nes vakare kai vaziuoji langa prasiveres daugiau gazo paduodi sucypia dirzelis, jis ganetinai laisvokas..tik ydomu kaip pasitempia  ar skyva reikia atlaisvinti ar tiesiog itempimo varzta sukti..

werado

Pas maniske tai reikia skyva atlaisvint ir ant itempejo sriegis atbulinis, kad itempt dirzeli reikia varzta pries laikrodzio rodykle sukti.
Kas sudegs, tas nesupus...

Tuziukas

Citatawerado parašė:
 Pas maniske tai reikia skyva atlaisvint ir ant itempejo sriegis atbulinis, kad itempt dirzeli reikia varzta pries laikrodzio rodykle sukti.
o koks tavo auto?skyva is kaires atlaisvinti ar is uz nugaros jei supratai mane?:)

werado

CitataTuziukas parašė:
Citatawerado parašė:
o koks tavo auto?skyva is kaires atlaisvinti ar is uz nugaros jei supratai mane?:)
Is kaires...
Kas sudegs, tas nesupus...

mantas80

Aš irgi turiu tokią bėdą su tuo generatoriaus dirželiu. Su įtempimu buvo viskas tvarkoj, bet kažkas pradėjo pastoviai čiulbėti tikrąja ta žodžio prasme :) Servise viską patikrino, pasirodo patepus dirželį kreida tas čiulbuonėlis dingo :) Pasikeičiau dirželį, bet kitą rytą tik užkūrus mašiną pasigirdo visiškai negražus garsas-traškėjimas, girgždėjimas...Kai variklis įkaista, tuomet viskas vėl gerai ir jokių garsų nelieka. Tai dabar net nežinau kurį galą vėl tikrinti ir kas čia galėtų būti :( Gal kas turit kokių minčių? Gal kam teko susidurt su tokia situacija?
[mail][/mail]

Tuziukas

Citatamantas80 parašė:
Aš irgi turiu tokią bėdą su tuo generatoriaus dirželiu. Su įtempimu buvo viskas tvarkoj, bet kažkas pradėjo pastoviai čiulbėti tikrąja ta žodžio prasme :) Servise viską patikrino, pasirodo patepus dirželį kreida tas čiulbuonėlis dingo :) Pasikeičiau dirželį, bet kitą rytą tik užkūrus mašiną pasigirdo visiškai negražus garsas-traškėjimas, girgždėjimas...Kai variklis įkaista, tuomet viskas vėl gerai ir jokių garsų nelieka. Tai dabar net nežinau kurį galą vėl tikrinti ir kas čia galėtų būti :( Gal kas turit kokių minčių? Gal kam teko susidurt su tokia situacija?

man lygiai tas pats..as ytariu jog generatoriaus itempimo tas skriemuliukas leidzia garsa..:(

umunas

Citatamantas80 parašė:Servise viską patikrino, pasirodo patepus dirželį kreida tas čiulbuonėlis dingo :)
Bet kreida prideda slidumo. Nieko tokio? Nes man reikia generatoriaus ir stiprintuvo/kondiko dirželių cypimus išgaudyt. Tempti jau nėra kur, tai arba reikia kokybiškesnio dirželio, arba kažkaip kitaip suktis.

azart

itempimo guolis ta garsa skleidiza o ne pats dirzas.
festina lente

Naujokas

Sveiki,
iskilo tokia bedele, pradzioj pacypaudavo gen.dirzelis, o dabar pradejo kazkas dzergzdi is tos puses (duodant apsuku nutyla).
Taigi kas per beda ir ka butent keist reiktu? Kiek maciau ten 2 dirzai yra, tas kur suka ac toks padiles, o tas trumpesnis lyg ir grazus.
Viska noreciau pats pasiremontuot, taigi labai buciau dekingas uz jusu patarimus, nuo ka ir kaip ten su ja daryt. Gal kas turit schemuciu ir gal zinot arentacines detaliu kainas.
Dekui uz info.

NNZ

diržas apie 30lt imk. o ten viskas paprasta, keik suprantu keisi tą ilgesnį. jei tikrai tas trumpesnios geras tada palik, jei abejoji keisk, nes tas trumpesnis generatoriaus, jei reikės keist turėsi ir tą ilgesnį nuiminėt. Ilgesnį pakeist paprasta, atsuki itempėjo guolį, ir tada patėį įtempėją atsilaisvini, kad galėtum diržą nuimt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ryckak

man irgi ciulbejimas desinej pusej atsirado, kiek bandziau sekti, tai mano nuomone itempejas ciulba, ne pats dirzelis. Ziuriu, kad daug kam ta problema islindo, gal cia dregme turi itakos?

Naujokas

Cia ne dregme o kilometrazas daro itaka.
Su svogieriu pazejom, tai cirska lyg ir generatoriaus dirzo (to trumpojo) itempejas. Pries skriemulio yra kazkokios gumos, ant laisvu apsuku jos dzerzgia, o davus apsuku truputi, nustoja.
Taigi keiciu abu dirzelius ir gen. dirzo itempeja, tik reik algu sulaukt :)
Jei kam bus idomu kaip kas sekes, galesiu aprasyt nuosekliai su foto....