Verso atsarginis ratas

Pradėjo Pulkininkas, Gegužė 28, 2010, 20:46:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Geriausia "tablete" deti i nuleistos puses gala. Nes udejus ant kitos puses pasikeis padangu sukimosi kryptis.

MindaugasB

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 08, 2015, 08:36:50 AM
Geriausia "tablete" deti i nuleistos puses gala. Nes udejus ant kitos puses pasikeis padangu sukimosi kryptis.

Jeigu padangos kryptines - taip. Asimetrinems dzin. Bile kad OUTSIDE butu isoreje.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 08, 2015, 11:42:58 AM
Jeigu padangos kryptines - taip. Asimetrinems dzin. Bile kad OUTSIDE butu isoreje.

OUTSIDE nesikeicia niekaip :D

eceris

kolegos, bet kiek bereikalingo vargo taip darant. sakykim nuleido priekį-ypač kai dabar +30. nuimk galinę, uždėk tabletę. tuomet vel nuimk priekį, uždėk nuimtą galinį. ar ne paprasčiau ir greičiau važiuot iki serviso ir dzin ta kryptis-kiek ten nugrauš per keliolika ar keliasdešimt km ?  "baronka" man rodos nieko nepridirbs grečių dėžei-diferencialo satelitai vistiek veikia. aišku greitis turi būt ribotas....

MindaugasB

Sutinku kad daug vargo :)

Bet yra individu, kurie sugeba su tablete du menesiu vazineti. Arba kol ziema ateina ir reikia detis ziemines (y)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

eceris

Sapyra

Sena tema ,bet pasidalinsiu .Mano 2008m. pirkta Lietuvoj salone.Mate daug druskos ,bet nei karta nenaudota ir nebuvo nuimta.Gaila teko nupjaut trosa ir ismest nuleidimo mehanizma.Siandien gavau Lexsuso atsargini rata tai teks bagazinej veziotis.Mokejau 40e.Pigiau neradau.Hundajaus 80e. prase. Sena rata irgi teks ismest-vienos rudys.

obivanas

teko ir man pernai panaudot maza, kur tvirtinasi prie dugno. Nebuvo liestas nuo pagaminimo, t.y. lygiai desimt metu :)  Vidury ilgos keliones, nakti ,  uzsienyje, iki uzsakyto ir apmoketo viesbucio  likus 150 km :).  Ratas tragiskai surudijes , teko ilgai gremzt rudis, kad butu galima pritvirtinti. Leido ora, matyt del tu paciu rudziu.  Buvo kosmaras.    Tikrai niekam tikus vieta atsarginiam ratui.