Yaris 1.4 automato chipavimas

Pradėjo yaris11, Gegužė 19, 2019, 03:54:41 AM

« ankstesnis - sekantis »

yaris11

Sveiki kiek zinau yario roboto deze yra problematiska , ar iskils stipriai rizika jeigu is 66kw atsukciau 90kw ?? gal kas chipavote savo robota ??

Egis_

Necipuok,nes turesi bedu su transmisija.

MindaugasB

Mano Auris MMT chipuotas jau kokie 5 metai. Viskas ok, sankaba vis dar gamykline ir vaziuoja. Rida 105k km. Zmona nesidrasko tai ir bedu nera.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 29, 2019, 08:43:16 AM
Mano Auris MMT chipuotas jau kokie 5 metai. Viskas ok, sankaba vis dar gamykline ir vaziuoja. Rida 105k km. Zmona nesidrasko tai ir bedu nera.
Tai koks tikslas čipuoti jei "boboutė savaitgaliais į bažnyčią važinėja"?

Bobutė - retoriškai

mindkuzm

Cipavimas elementariai pajudant nuo sviesoforo jauciasi, draskytis labai ir nebutina. Bent jau su mechanu.

ketvirtasis

Citata iš: mindkuzm Įrašytas Gegužė 29, 2019, 10:35:39 AM
Cipavimas elementariai pajudant nuo sviesoforo jauciasi, draskytis labai ir nebutina. Bent jau su mechanu.
Man, tau - taip, bet BOBAI?

MindaugasB

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gegužė 29, 2019, 09:03:50 AM
Tai koks tikslas čipuoti jei "boboutė savaitgaliais į bažnyčią važinėja"?

Bobutė - retoriškai

Nes turiu pinigu ir fantazijos, kur juos isleisti. Bet ne "dieduko" smegenims ta suprasti :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Vat čia ir esmė: fantazijos absoliutus NULIS. Nuvežti meistrams ir pamokėti belekiek tai kekvienas sugeba :-] .