Sumažėjo trauka.

Pradėjo Sapyra, Gegužė 26, 2019, 09:04:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

Sapyra

Labas.Norėjau pasiklausinėt dėl traukos sumažėjimo.Kol kas nieko nedariau nes turiu kita auto,tai sakau pasiklausinėsiu.Važiuojant kartais sutrukčioja ir paskui ant aplenkimo nėra traukos.Seniau budavo ir šetų bėgiu traukia gerai ,o dabar vangiai kažkaip.Metu bėdą ant kuro filtro.Mano variklis 2,2.-100kw.To filtro nėra ,kaip jis DPF.Dar galvoju kuro slėgio daviklis gal kvailioja.Ką galetumet patart?Pirmadieni kuro filtrą pakeisiu,gal padės .

marilis

Sapyra

Dar nepridėjau rankų,vis laiko nėr.Na EGR tai gali būti šio gedimo priežastis.Dar kai šaltas dumą labai meta,kai užkaista normaliai.Pabandysiu savom rankom ką nors padaryt..

deficky

Visi gedimai veda tik i purkstukus :D o kas aplink tai cia dzin

Sapyra

Laikant greičio pedalą vienodai jaučiasi pulsavimas.Kai spaudi nesijaučia.Kuro filtro keitimas nemačijo.Gal dar tas svd ar kaip ji ten vožtuvas.Važiuot galima ,bet nemalonu.Jis vadinasi kuro spaudimo reguliatorius ar kaip.

mindkuzm

Mano simptomai su situo varikliu buvo kitokie, kai SCV pavedinejo. Vaziuojant trauka niekad nedingdavo/nepulsuodavo, bet stovint prie sankryzos kartais uzgesdavo, pulsavo idle apsukos, rytais sunkiai kurdavosi. Nors visi servisai siule iskart lupt purkstukus, variau i atstovybe. Tai pirma priezastim iskart ivardino SCV bei pravale ji +atnaujino softa. Po proceduros viskas issisprende geram menesiui-dviem. Naujo SCV keitimas problema pasalino galutinai.

deficky

o jei dar butum purkstukus susitvarkes tai butum pamirses vapse gedimus su varikliu :)

nusipirkus deveta Toyota dyzeli pirma ka reik padaryt : ispjaut katalyza, uzglusint egr, prasivalyt isiurbimo kolika, pasikeist pakaitinimo zvakes, pasikeist svc voztuva, restoruot purkstukus, pasikeist visus filtrus cia kas lieca is variklio puses :D tuomet turesi daugmaz tvarkinga varikli su ta salyga jei ner rimtesniu problemu  su varikliu.

Sapyra

Buvau pas normalius meistrus,tai viską taip ir papasakojo.Na žinoma ir pats nujaučiau.Viskas baigsis purkštukų tvarkimu.Prie tokių darbų ir pinigai normalūs,bet žiūrėsim ką rasim betvarkydami viska.Ačių už patarimus.

i4rilu

Citata iš: deficky Įrašytas Birželis 01, 2019, 13:05:33 PM
nusipirkus deveta Toyota dyzeli pirma ka reik padaryt : ispjaut katalyza, uzglusint egr, prasivalyt isiurbimo kolika, pasikeist pakaitinimo zvakes, pasikeist svc voztuva, restoruot purkstukus, pasikeist visus filtrus cia kas lieca is variklio puses :D tuomet turesi daugmaz tvarkinga varikli su ta salyga jei ner rimtesniu problemu  su varikliu.

Varge varge, kada pas mus ateis vakarietiškas supratimas, kas yra "tvarkingas variklis"...

deficky

deficky

Citata iš: Sapyra Įrašytas Birželis 01, 2019, 21:08:52 PM
Buvau pas normalius meistrus,tai viską taip ir papasakojo.Na žinoma ir pats nujaučiau.Viskas baigsis purkštukų tvarkimu.Prie tokių darbų ir pinigai normalūs,bet žiūrėsim ką rasim betvarkydami viska.Ačių už patarimus.

Ta voztuva turiu jei nori gali isidet pabandymui

i4rilu

Turiu svajonę, kad kažkada ir pas mus nebepraleis TA apžiūrų su išpjautais katalizatoriais, etc.

deficky

Svajok svajok nebereiks ir pjaut kai uzdraus vidaus degimo variklius vapse ;) siaip tai pi situ modu pas mane duminingumas 0.04

Sapyra

Pas meistrus ne taip paprasta prisiprašyt.O dėl išpjautų katalizatorių tai mažiausiai dar 5metus važinėsim,kaip trečioji neišsivysčius šalis.Ukraina pavizdys.Mūsų visas š--as sueina ten.

marilis

Tai tol viskas bus ,,leistina" , kol technikinės neturės spec priemonių tam patikrinti.