Priedai

Pradėjo Egmontas, Birželis 13, 2019, 16:22:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Egmontas

Ka forumieciai mano apie priedus i benzininius variklius sistemos pravalymui?uz ir pries

balticam

Nezinau kaip benzininiams, bet dyzeliui padeda. Aisku ziurint koki. Tos bonkutes po 250ml nekazkas, bet va 2 EthylHexyl Nitrate super daiktas. Paprasta dyzeli padaro Premium ir efektas tikrai jauciasi. Pakelia cetano lygi, kaip minimum 0.5l/100km sutaupau su juo. Anglijoje perku is cia: https://www.ebay.co.uk/itm/NBS-Laki-Ultra-Pure-99-2-Ethyl-Hexyl-Nitrate-Treats-1-000L-Cetane-Booster-1L/172046676126

Rolkis72

Teko žiemą restauruoti dyzelinius purkštukus,tvarkiausi specservise,man rekomendavo būtent pas vieną meistriuką tvarkytis,kuris dažnai vyksta keltis kvalifikacijos į vokietiją,prancūziją ir panašiai,po restauravimo sakė jokių į kurą priedų ir tik švarus iš kolonėlių kuras,tai tada dar apie 100 000 atlaikys,manau ir benzininiam panašiai

balticam

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Birželis 13, 2019, 21:31:51 PM
Teko žiemą restauruoti dyzelinius purkštukus,tvarkiausi specservise,man rekomendavo būtent pas vieną meistriuką tvarkytis,kuris dažnai vyksta keltis kvalifikacijos į vokietiją,prancūziją ir panašiai,po restauravimo sakė jokių į kurą priedų ir tik švarus iš kolonėlių kuras,tai tada dar apie 100 000 atlaikys,manau ir benzininiam panašiai

Tai vat ir restauruoji, kad nieko nepridedi. Meistriuko tikslas, kad tau jie kuo greiciau uzluztu,kitaip jam biznio nebus :) Vienasaliska nuomone, kurios nepriimciau uz gryna piniga. As irgi buvau skeptiskas priedams, bet 2 EthylHexyl Nitrate yra dedamas i Premium kura, ne vienas man ta patvirtino. Dabar pats prisidedu ir 50 kartu pigiau gaunasi. Jei ka, viena is musu parko masinu, pramyne 318k su tuo priedu ir nei purkstukai tvarkyti, nei DPF valytas. Kuras piltas pats pigiausias is Tesco, Sainsburys ir Morrisons. Isukom neseniai pora purkstuku paziureti kaip atrodo ir jie visiskai svarus, ko nepasakyciau apie kitos masinos, kur nebuvo jokio priedo dedama o kuras daugumoj is BP. Purkstukai joje apsinese, baisus... O ir ekonomnijos rodikliai skiriasi 1.4l/100km.

eceris

Citata iš: balticam Įrašytas Birželis 13, 2019, 21:44:23 PM
Tai vat ir restauruoji, kad nieko nepridedi. Meistriuko tikslas, kad tau jie kuo greiciau uzluztu,kitaip jam biznio nebus :) Vienasaliska nuomone, kurios nepriimciau uz gryna piniga.
tiesiog, pamastymui:
   "ne vienas tą patvirtino". kas tas ne vienas? kas tie "50 kartų pigiau gaunasi" ? o gal pamastom kitaip - gal pilantys yra tiesiog vadybininkų reklamos aukos ?
    mano senajai 2003 corolla verso prabėgusiai apie 317k nepilta nieko, bet ir niekas neremontuota iš variklio skyriaus. pyliau ir žalią keletą metų iš eilės(kaip kas sako kad blogas kuras)ir davar kai kada užpilu - ir nieko  - važiuoja, žiemą kuriasi prie minuso. 50/50 miestas užmiestis. paskutinis bakas apie 6 l, žiemą apie 7 l 100 km. paversta ji statybine auto šiuo metu - bet vis dar važiuoja - bet ir nieko nepilta... ir kaip minėjau, jau 317k

balticam

Citata iš: eceris Įrašytas Birželis 14, 2019, 22:18:21 PM
   tiesiog, pamastymui:
   "ne vienas tą patvirtino". kas tas ne vienas? kas tie "50 kartų pigiau gaunasi" ? o gal pamastom kitaip - gal pilantys yra tiesiog vadybininkų reklamos aukos ?
    mano senajai 2003 corolla verso prabėgusiai apie 317k nepilta nieko, bet ir niekas neremontuota iš variklio skyriaus. pyliau ir žalią keletą metų iš eilės(kaip kas sako kad blogas kuras)ir davar kai kada užpilu - ir nieko  - važiuoja, žiemą kuriasi prie minuso. 50/50 miestas užmiestis. paskutinis bakas apie 6 l, žiemą apie 7 l 100 km. paversta ji statybine auto šiuo metu - bet vis dar važiuoja - bet ir nieko nepilta... ir kaip minėjau, jau 317k

Viska teisingai brolau pasakei. As irgi taip 20 metu vazinejau. Taciau isbandzius mano nurodyta prieda, kuro ekonomija apie 1l/100km gaunasi. Toyota Avensis 2017, D4D, 2l. Vazineju daug biznio reikalais ir man tas litras sutaupo nemazai. £12 isleistu ant priedo ant 1000l man sutaupo £270.
O ten pasakos kad isvalo atseit purkstukus it t.t. Jie jau uzsikise -NEISVALO. Bet uzisterst neleidzia. Tuom isitikinau pats asmeniskai.

eceris

Citata iš: balticam Įrašytas Birželis 14, 2019, 22:30:36 PM
Viska teisingai brolau pasakei. As irgi taip 20 metu vazinejau. Taciau isbandzius mano nurodyta prieda, kuro ekonomija apie 1l/100km gaunasi. Toyota Avensis 2017, D4D, 2l. Vazineju daug biznio reikalais ir man tas litras sutaupo nemazai. £12 isleistu ant priedo ant 1000l man sutaupo £270.
O ten pasakos kad isvalo atseit purkstukus it t.t. Jie jau uzsikise -NEISVALO. Bet uzisterst neleidzia. Tuom isitikinau pats asmeniskai.
tikrai neneigiu, kad taip negali būti, netgi pats turiu minčių susigundyt pabandymui į kitą auto supilt :)

Rolkis72

Čia kiekvieno reikalas pilti priedus ar ne,bet aš jau ne išvieno meistro girdėjau,kad tie priedai daugiau pakenkia,nei naudos duoda,o normalesnės degalinės jau automatiškai į savo kurą pila priedus,o tie priedai iš bako visą brudą į sistemą suvaro

Mediaguru

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Birželis 14, 2019, 23:07:49 PM
Čia kiekvieno reikalas pilti priedus ar ne,bet aš jau ne išvieno meistro girdėjau,kad tie priedai daugiau pakenkia,nei naudos duoda,o normalesnės degalinės jau automatiškai į savo kurą pila priedus,o tie priedai iš bako visą brudą į sistemą suvaro

Netiesa. Kolonelese kuras priedu neturi, isskyrus ta Premium kura, kaip Pro Diesel, Miles Plus ir t.t.
As naudoju jau mineta 2 EthylHexyl Nitrate, kuri CircleK deda i Pro Diesel.(svogeris dirba su situom reikalu jau 17 metu)
Pasakos apie siuksliu isplovima, ir vis dar gajos.
Pilu pigiausia kura, pridedu 2 EthylHexyl Nitrate ir gaunu Pro Diesel(kaip Neste) tik zymiai pigiau. Kuras tauposi, variklis dirba duag tyliau ir jegos atsiranda daugiau, nes cetano lygi pakelia, ko pasekoje kuras geriau dega. Na cia kaimieciams nesuprast, o as baiges mechanikos mokslus visa sita reikala puikiai ismanau.

eceris

Citata iš: Mediaguru Įrašytas Birželis 15, 2019, 10:09:01 AM
[ Na cia kaimieciams nesuprast, o as baiges mechanikos mokslus visa sita reikala puikiai ismanau.

čia tai topinis pasakymas "Na cia kaimieciams nesuprast". ir ką jei aš kaimietis, tačiau baigęs taipogi mechanikos mokslus ? ar turiu būti kvailesnis už tamstą ???? jei tamsta bent kiek mokslų baigęs, turėtumėt žinoti, kad mokslo baigimo diplomas proto nepriduoda, lygiai kaip ir kilmė - ar esi kaimietis, ar vilnietis, ar kaunietis. 
  vyras rodos solidaus amžiaus, o kalbat kaip nesubrendėlis....

Mediaguru

Ne vien tave minty turejau, taciau ir pats ponuli vejus paistai. Ar bandei kad taip isitikines? Siaip tai perverciu temas ir ziuriu tik visur gincijiesi ir nieko doro nepasakai. Vargselis, gyveni neigime ir negatyve. Paziurek filma "Secret", ziurek i gyvenima teigiamai. Posityvumas atnes daugiau laimes , nei gincyjamasis ir priestaravimas visiems.

eceris

Citata iš: Mediaguru Įrašytas Birželis 15, 2019, 11:04:52 AM
Ne vien tave minty turejau, taciau ir pats ponuli vejus paistai. Ar bandei kad taip isitikines? Siaip tai perverciu temas ir ziuriu tik visur gincijiesi ir nieko doro nepasakai. Vargselis, gyveni neigime ir negatyve. Paziurek filma "Secret", ziurek i gyvenima teigiamai. Posityvumas atnes daugiau laimes , nei gincyjamasis ir priestaravimas visiems.
ginčijuosi su tokiais kaip tamsta, kurie bando save kelti aukščiau kitų. ir nesuasmeninau tamstos pasakymo apie kaimiečius, nors esu, buvau ir būsiu iš kaimo - ir tuo didžiuojuos. kaip  miestiečiui pasakysiu - kaime gyvendamas žmogus nebūtinai paskui karvės uodegą vaikšto. žmonės turi savus hobius, savus verslus, savus darbus, savus gyvenimus. nebūtina gyventi mieste, jei nori būti išprusęs, jei nori pasaulio pamatyti. nesusireikšmink, miestieti...
   ir ne prie ko čia negatyvai. jei gyvas tik filmais (iš čia manau ir tamstos nicname) , jais sėkmingai ir toliau gyvenk. filmus ir kaime sugebam matyti per HBO.
  kažkodėl pasirodei gerokai trumpesnio proto nei dediesi....
sorry forumiečių už offtopic'ą
  gyvenkim draugiškai, nemenkindami kitų :)

Egmontas

Biciuliai! Nebandykim zemint vieni kitu,o grizkim prie temos!ka visgi galvojat apie kuro priedus BENZININIAM VARIKLIAM! Labai smagu paskaityt zmoniu suprantanciu ka raso i tema,o ne apie kaimiecius ir kitus iecius

eceris

balticam

Egmontas, as siulau paciam isbandyti ir tai butu pats geriausias variantas. Kainuoja nedaug juk. Tikrai nepakenks, neklausyk ka cia suokia apie siuksliu isplovima ir panasiai. As irgi buvau skeptiskas; isbandziau ir patenkintas, nes isitikinau kad veikia.Yra ir internete medziagos:

https://www.youtube.com/watch?v=03nL8Z0dRkI
Tai pat ne vienas issamus mokslinis darbas su konkreciais aprasymais.