Priedai

Pradėjo Egmontas, Birželis 13, 2019, 16:22:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bacardis

Pasakysiu ir as savo nuomone. Pries gera menesi buvau supyles ta valikli is atstovybes. Nu ir ka? Ogi nieko, nei geriau nei blogiau  :-]

balticam

Citata iš: Bacardis Įrašytas Birželis 15, 2019, 19:02:48 PM
Pasakysiu ir as savo nuomone. Pries gera menesi buvau supyles ta valikli is atstovybes. Nu ir ka? Ogi nieko, nei geriau nei blogiau  :-]

O tu ka, tikejaisi kazko stebuklingo??? As irgi sita nusipirkau pries gerus metus:https://www.wilko.com/en-uk/redex-250ml-petrol-injector-fuel-system-cleaner/p/0133791 Laukiu stebuklo-nera. Pilu kita bonkute- nieko. £2 tekainuoja, kas man. Taciau laikui einant gavau patarimu apie kita produkta, kuri jau anksciau paminejau. Ir cia pamaciau kuro sunaudojimo pamazejima ir variklis dirba daug tyliau. Matavau per kelis kaktus, vaziuojant tom paciom salygom ir tuo pachi keliu. Vidutiniskai 1l/100km susitaupo. Patenkintas ir naudoju pastoviai. Kiekvieno pasirinkimas, ir as nesakau kan cia kazkokia panaceja. Tiesiog verta paciam isbandyt ir ne viena karta ipilt.

Rolkis72

Netikiu,kiek aš šito brudo pripyles buvau,tiek į benzinines,tiek į dyzelines auto,akių dūmimas,na tiek to,vakar bratkai paskambinau į UK,paprašiau kad nupirktų išbandyti,rytoj parskrenda atostogų,bėje jis tokį patį UK rado už 9£,kaip tik pirmadienį dūmsim į Gdanską,atrašysiu,ar jis taupo kurą,ar galios prideda ir panašiai,bet aš visviena netikiu,jei ir pritaupo,tai tiek už šitą brudą sumoki,o rezultatas bus jaučiu nulinis

tunks

buvo atvejis, kai mano tevas nepraejo dumingumo su terrano. tai supyle i baka liqui moly kazkuri prieda purkstukams ar dumingumui, sake apie 5 eu kainavo. tai du bonkiukius sukrate pavazinejo, ir praejo ta duminguma. tai turbut veikia kazkiek tie priedai :)

Rolkis72

Pernai kaimynas atvarė piktas su bonkute,klausiu kas pasidarė,sako savo b5 pasatuko dūmingumas labai didelis ir tech apžiūros nepraèjo,blyn apskambinom pažystamus,gal kas žino kur už pinigus padaro techapžiūrą,radom,ant rytojaus jau varėm tryse,dar važiuojant tapkę gerai pamynėm išpūtėm suodžius,davėm 50 euriukų ir ką,sako vyrukai,jūsų pasačioko dūmingumas normos ribose,tad ir tas tech apžiūros darbuotojas pasakė,kad pirmiau reikia gerai prapùsti ant aukštų sūkių ir labai retas kuris tech nepraeina,nereikėjo nei šmaro į kurą pilti,nei purkštukus tvarkyti.

tunks

nu sita mes zinojom, buvom pagainioje pries priedu pylima.

eceris

naaa, jeigu apie TA ir dūmingumą, tai kolegos iš miestelio tarp vilniaus ir kauno, turinčio servisiuką, patarimas toks - likus bake nedaug kuro, pili 5 l žibalo ir važiuoji TA. atseit dar nepasitaikė kad nepraeitų dėl dūmingumo. po to žinoma jau užpili pilną baką dyzelio.
   kitas variantas. rajono centre tarp kauno ir alytaus yra servisas, kuris padeda pravaryti TA. paslauga 15 eu. jie tipo "paruošia" auto ir pravaro TA. tėvukas nepraėjo dėl dūmų pats, su serviso pagalba už 50 eu prasisuko - kažką matyt "remontavo", kad ryte palikus auto popiet jau pasiėmė su TA :)

bladas

Jei dūmingumas viršija normas, vistiek kažkas negerai su mašina. Kaip tik penktadienį pravariau TA, 2009 m. Yaris 1,4D, rida 214 000 km.  Profilaktiškai atvažiuodams į TA kokius  5 km pasmaugiau ant 3000 aps. Rezultate dūmingumas 0,01, kai norma - 1,5. Beje, prieš 4 metus kai variau pirmą lietuvišką TA, dūmingumas buvo 1,10, mašina buvo parvaryta iš Belgijos

balticam

Visiems skeptikams aš dar toki paprasta bandymą patariu: kas turit benzininę  žoliapjovę, ipilkit Redex šlakelį į baką ir pamatysit rezultata iškart. Padirbus keliata minučių, vėliau užsivedines iš pirmo karto ir veiks kaip bitute. Taip jau prikėliau kelias žoliapjoves, kurios buvo paruoštos išmetimui....

eceris

hmmm, brigs&straton varikliai,, šiaip gerai kuriasi ir be priedų  (+) .

balticam

Citata iš: eceris Įrašytas Birželis 16, 2019, 18:23:53 PM
hmmm, brigs&straton varikliai,, šiaip gerai kuriasi ir be priedų  (+) .

Butu gerai kad galima butu sitame forume ignoruoti tokius userius kaip eceris....
Moderatoriau, gal galima toki skripta imest, padarai "Ignore" ir daugiau tokiu useriu nematai? Nes veikejai kaip Eceris tikrai erzina: nei vieno naudingo pasisakymo, tik kazkoki priespastatymai bet kokiai minciai ar nuomonei. Zodziu, "Klaviaturos karys" o tikram musio lauke kelnias pridetu...

eceris

Citata iš: balticam Įrašytas Birželis 16, 2019, 18:34:25 PM
Butu gerai kad galima butu sitame forume ignoruoti tokius userius kaip eceris....
Moderatoriau, gal galima toki skripta imest, padarai "Ignore" ir daugiau tokiu useriu nematai? Nes veikejai kaip Eceris tikrai erzina: nei vieno naudingo pasisakymo, tik kazkoki priespastatymai bet kokiai minciai ar nuomonei. Zodziu, "Klaviaturos karys" o tikram musio lauke kelnias pridetu...
atsakai už žodžius dėl kelnių ? :)
  blemba, pats turiu du brigs variklius, persrinkinėju pats - ir jokių bėdų dėl užvedimo.
  retorinis klausimas:  o gal vertėtų į reklamą, su kuria galimai susijęs pats, moderatoriams atkreipti dėmesį ????? čia ką, tavo reklamos mūšio laukas, ar toyotų forumas???
  ką vadiname naudingu pasisakymu? ar pasisakymas, kad priedas atgaivina žoliapjovių vaiklius naudingenis už atsakymą, kad kuriasi brigs'ai ir be priedų gerai? kam kabint makaronus...

balticam

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php?action=profile;area=showposts;u=4182

Perziurek zmogau savo pasisakymus. Nei vieno rimto, nei vieno naudingo. Forumo tersejas ir kenkejas. Turetu but geda!

Mediaguru

Citata iš: eceris Įrašytas Birželis 16, 2019, 18:51:00 PM
..ką vadiname naudingu pasisakymu? ar pasisakymas, kad priedas atgaivina žoliapjovių vaiklius naudingenis už atsakymą, kad kuriasi brigs'ai ir be priedų gerai? kam kabint makaronus...

Niekam tavo brigsai neidomus. Gerai kad kuriasi, bet yra ir kitokiu ar manai kad vien tik brigsai???
As irgi ut tai, kad tokius kaip Eceris uzbanintu isviso. Uzknisa!

eceris

Citata iš: balticam Įrašytas Birželis 16, 2019, 19:08:29 PM
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php?action=profile;area=showposts;u=4182
Perziurek zmogau savo pasisakymus. Nei vieno rimto, nei vieno naudingo. Forumo tersejas ir kenkejas. Turetu but geda!
o, gerbiamasai, paskaitom forumo taisyklių 4 punktą:
  "4. Jeigu kito nuomonė nesutampa su jūsų, tai dar nereiškia kad jis durnas. Nebūtina jo apkaltinti dėl Lietuvos rinktinės nesekmės pasaulio čempionato ketvirtfinalyje arba kitų nesėkmių ir išvadinti pačiais "gražiausiais" keiksmažodžiais. Gerbkime vienas kitą ir viskas bus labai gerai."
  taip kad neverkšlenam moderatoriams...
   nejaugi tik tavo nuomonė vieno teisinga? jei man kuriasi ir be priedo ir nuvažiavo auto be priedo tiek kiek tamstos su priedu - ar čia reiškia kad tik tamstos nuomonė teisinga ? o man atrodo kad čia eilinis lochatronas.