Priedai

Pradėjo Egmontas, Birželis 13, 2019, 16:22:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

Citata iš: Mediaguru Įrašytas Birželis 16, 2019, 19:13:10 PM
Niekam tavo brigsai neidomus. Gerai kad kuriasi, bet yra ir kitokiu ar manai kad vien tik brigsai???
As irgi ut tai, kad tokius kaip Eceris uzbanintu isviso. Uzknisa!
jei tik moderatorius ras už ką, prašom, baninam. deja nuomonės reiškimas, nėra forumo taisyklių pažeidimas. jeigu tamstą žeidžia priešinga nuomonė nei paties - kreipkitės į psichologą, o ne į moderatorių...
  nei vieno nei viename pasisakyme neįžeidinėjau - kaip nekurie...
   norite girdėti tik savo nuomonę, kurkit savo forumą su savomis taisyklėmis, kur prieštaraujantys bus baninami
  temoje pasisakė 8 nariai, 4 iš jų apie priedus nieko neminėjo nei gerai nei blogai. vienintelis eceris sako kad tai lochatronas - nepatinka jo nuomonė dviems, kuriems paprieštaravo eceris. baninam?????

balticam

eceris

na matai, palaima veide atsirado? bet deja be reikalo. ten tik AŽ įtariu
mediguru ir balticam, jums abiems po 47 metus ir jūs abu tokie nepakantūs kito numonei - čia gal klimaksas reiškiasi? kodėl visi turi pritarti jūsų nuomonei. įrodymų nerasta jūsų teiginiuose, pasakymas "daug žmonių taip sako", "aš baigęs mechaniką" arba youtubiniai filmukai, čia ne įrodymas. yra tokių kurie perka tuos pridus, valio. bet kodėl aš turiu su tuo sutikti, kad tai superinis dalykas?
    nikotinas ir alkoholis taipogi nuodai - taip sakoma. bet kodėl nerūkantis ir negeriantis iškeliauja anapilin nesulaukęs 60, o rūkantis ar geriantis sulaukia  ir 80? kodėl narkotikas draudžiamas, o nikotinas ir alkoholis ne?
  tas pats ir su priedais-pilat, atseit pasiteisina - valio. nepilu - irgi pasiteisina, kodėl jums tai nepatinka? jūs suinteresuoti priedų pardavimais ?

eceris

prie to pačio, gal labiau temos autoriui...
   teko dalyvauti susiėjime su vienos transporto kompanijos šefu, kurioje daug metų dirba mano švogeriukas fūristu. jis mano sako(tas šefas): tu man pasakyk kaip yra - furos vienodos beveik visos, bet audrius(mano švogeriukas) suvažinėja reisą sutaupydamas 1l/100 km mažiau nei kiti mano vairuotojai. sakau jam - audrius tikrai myli tą darbą ir mašinas, is važiuoja protingai... šefas tesia: sako-paskaičiavau, kiek metų audrius dirba pas mane, man jis tokiu būdu sutaupė 27k eurų....
   ką noriu pasakyti - gal ne priedas duoda naudos, o protingas važiavimas ??? ir investuoti nieko nereikia....

Mediaguru

Citata iš: eceris Įrašytas Birželis 16, 2019, 19:44:57 PM
na matai, palaima veide atsirado? bet deja be reikalo. ten tik AŽ įtariu
mediguru ir balticam, jums abiems po 47 metus ir jūs abu tokie nepakantūs kito numonei - čia gal klimaksas reiškiasi? kodėl visi turi pritarti jūsų nuomonei. įrodymų nerasta jūsų teiginiuose, pasakymas "daug žmonių taip sako", "aš baigęs mechaniką" arba youtubiniai filmukai, čia ne įrodymas. yra tokių kurie perka tuos pridus, valio. bet kodėl aš turiu su tuo sutikti, kad tai superinis dalykas?
    nikotinas ir alkoholis taipogi nuodai - taip sakoma. bet kodėl nerūkantis ir negeriantis iškeliauja anapilin nesulaukęs 60, o rūkantis ar geriantis sulaukia  ir 80? kodėl narkotikas draudžiamas, o nikotinas ir alkoholis ne?
  tas pats ir su priedais-pilat, atseit pasiteisina - valio. nepilu - irgi pasiteisina, kodėl jums tai nepatinka? jūs suinteresuoti priedų pardavimais ?

Taigi niekas taves ir nepraso sutikt, kad tai super dalykas. Bet kam tie isvedziojimai, rezk vienu zodziu- NESUTINKU! Viskas! Kitu komentaru neimk i galva-juk viskas pasakyta, ane? Busi vyras, o dabar....pletku bobute. Liudnas tavo gyvenimas, oi liudnas.
Va as vaikstau parduotuvej, ziu kuro priedo bonkute 3 euriukai.Nupirkau, supyliau ir jauciuosi daug geriau apie savo masiniuka ir kad naudingai isleidau pinigelius, tegul bus kad ir placebo efektas pagal tave. Kita diena einu pro bara, pasimu bokala alaus uz 4 euriukus, ikalu ir ka-jokio gerumo kad isleidau pinigus nejauciu. Kiekvienam savo.

eceris

viskas super, smagu kai leidžim pinigėlius Lietuvoje - prisidedam kad ekonomika ne stagnuotų :) .
  bet kam tamstos pirmame šios temos poste buvo "...ne kaimiečiam suprasti..", "...aš mechaniką baigęs..."? kam niekinti kitus? galėjot trumpai atsakyti - SUTINKU, PIRKAU IR PIRKSIU...
  Kiekvienas mūsų gyvena savo gyvenimą - nesirūpinkit manuoju - man jūsiškis nekliūna - kol nežeminat kitų...
(y)

Rolkis72

Na va,galiu jau atrašyti,grįžau iš kelionės į Gdanską,kuras Neste Futūra,supyliau iš anglijos atvežto stebuklingo skysčio,kur labai buvo giriamas ir nieko blogo,nei gero,nepastebėjau,paskaičiavęs km,kuro sanaudos liko tos pačios,važiavau tiesiog pensininko rėžimo ir tiek,taip kad netikiu šitais placebo priedais,o jei kas ir sutaupo,tai daugiau pinigų išleis šitam placebui,nei sutaupys

Henris

skaitau ir negaliu patiket :) tai pabandykit dar vadinamo "medaus" i variklio tepala bonkite suleist. Ant etiketes irgi graziai viskas surasyta :) bet idomus butu priedu myletoju atsiliepimai pakeitus alyva :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

siaip is tikro tas kuro taupymas, tik psichologiniam komfortui. As su savo hibridu galiu tuos pacius marsrutis nuvaziuot ir su 5l sanaudom ir su 3.5l. Viskas priklauso nuo planavimo, realcijos i kitu eismo dalyviu poelgius ir desines kojos sunkumo. Pradzioj labai norisi tilpti i gamintojo normatyvus, bet veliau pagalvoji, kai ant 100 km sutaupai 1.5-2 eur. Tai pergalvoji ar verta del to sau rengti galvosukius pries kelione ar jos metu :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Rolkis72

Citata iš: Henris Įrašytas Birželis 23, 2019, 16:50:53 PM
siaip is tikro tas kuro taupymas, tik psichologiniam komfortui. As su savo hibridu galiu tuos pacius marsrutis nuvaziuot ir su 5l sanaudom ir su 3.5l. Viskas priklauso nuo planavimo, realcijos i kitu eismo dalyviu poelgius ir desines kojos sunkumo. Pradzioj labai norisi tilpti i gamintojo normatyvus, bet veliau pagalvoji, kai ant 100 km sutaupai 1.5-2 eur. Tai pergalvoji ar verta del to sau rengti galvosukius pries kelione ar jos metu :)
Bet čia vienas labai šį kuro priedą gyrė,kaip tik brolis grįždinėjo iš UK tai paprašiau nupirko,o ir kelionė į Gdanską buvo suplanuota,tai pabandžiau susipilti ir aš,tai kai buvo 6 litrai vidutinės,tai ir sulaksčiau su 6 litrais,placebas ir tiek,aš netikiu šiais priedais

egariukas1

Nesipykit vyrai.Nera cia del ko.Aisku apsaukt kaimieciais negrazu,nesvarbu,kad baiges machanika.As irgi baigiau mechanika,bet be praktikos baigimas nieko neduoda.Mano nuomone,tik nuomone,visi tie priedai joks stebuklas.Galit pilt.Bet naudos abejoju ar bus.Ypatingai kuro ekonomijos.Maziau drocini gaza ir gauni ekonomija.Apie benzininius-kam ju reikia?Tvarkiau kazkada audi bulka.Zmogui patare pilt kazkokio marmalo,ale bus geriau,ar trauka bus zveriska.Supyle,sutrauke visa bruda i filtriuka prie karbo.Gerai,kad karbas.Su ipurskimu butu kitos islaidos.O jei galvojat,kad pas visus bakai svarus,nes pilate kura degalinej,siulau atsidaryt kamsti ir paziuret,kas ten darosi.

Rolkis72

Aš savo kuro baką jau valiau,ten dumblas tiesiog buvo,kas tokius kuro priedus pila,rizikuoja užkimšti kuro purkštukus,tokių atvėjų yra buvę nemažai

eceris

na va, prasideda... ir kur gi komentarai tų kurie vietoj alaus vartoja priedus ????  :goodboy:

Mediaguru

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Liepa 03, 2019, 09:55:35 AM
Aš savo kuro baką jau valiau,ten dumblas tiesiog buvo,kas tokius kuro priedus pila,rizikuoja užkimšti kuro purkštukus,tokių atvėjų yra buvę nemažai

Vaikeli, kas priedus pila, to brudo is viso nebuna. Nereikia cia veju peizeti.
Aisku , jei nusipirkai 15 metu senumo atrabotke su 400k tai visko ten gali buti. Arba pili pacia pigiausia saliara su neaisku kuom, tada taip-net pats ponas Dievas nepades.

Egmontas

Del priedu tai nesenai valiausi pas gera meistra droseline sklende ir dariau diagnostika,paklausiau kaip su tais priedais i kuro sistemas,tai atsakymas kategoriskai pries,pasak jo tai ne naujas automobilis ir nezinai kas bake ir tt,beto pilant benzina jame jau yra priedai,o jei jau yra problema tai joks marmalas nepades