Saliono filtras

Pradėjo Edvinas, Balandis 10, 2010, 23:43:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

giedrukas

pucia kaip ir visu kitu auto, o ten nieko sukt nereikia, amortizatoriaus stoka i sona patrauk ir jis atsikabins, sekmes:)

Tuziukas

ok reiks meginti..ta stoka kur su bardacioku jungiasi?

Linas112

amortizatoriaus virsuje turi graziai atsijungti nuo šarnyro.

Memelis

Pirma kart pasikeisi ir pamatysi, kad ten nera ka veikt. Tik atsargiai be jegos ardyk ir pasikeisi. Nevert moket pinigu uz keitima...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Tuziukas

aha tai pats ir galvoju reikia paziureti koks jo stovis ten gal gdar puse velnio..as ten ziejau kaip nusiimti tai nlb supratau , kiek ziejau turetu tas amortizatorius atsijungti nuo bardacioko kur sakasi varztelis.. bet kad man ten nei juda nei kruta jis..tai jis turi atsijungti amortizatorius nuo pacio bazdacioko ar remo paneles?

lawyer

Tuziukas

pasikeiciau salono filtra tikrai lb padejo. jei kam mazai puciamo oro tikrai pasikeiskite..savaji kai istraukiau, apakau kad isvis dar man pute kazka..dabar kai pucia galva lenkiasi i kita puse :)

Edvatronas

CitataTuziukas parašė:
pasikeiciau salono filtra tikrai lb padejo. jei kam mazai puciamo oro tikrai pasikeiskite..savaji kai istraukiau, apakau kad isvis dar man pute kazka..dabar kai pucia galva lenkiasi i kita puse :)
Vejas galvoje... :D

Tuziukas

CitataEdvatronas parašė:
CitataTuziukas parašė:
Vejas galvoje... :D
turbut savo gilia minti vienas pats supratai..:D:D:D