kebulo pavirsiaus poliravimas ir padengimas teflonu.

Pradėjo Eduardas, Gegužė 21, 2010, 06:37:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Teflono danga jau atgyvena, senai jau profesionalus poliruotojai jos nenaudoja, va pvz gyeon Quartz pas kolegą, čia taip po žiemos atrodo, plauna auto kas dvi savaites. Va ką reiškia profesionalus darbas ir medžiagos.

Henris

patalpoj mano irgi atrodo nepriekaistingai ir blizga kaip sita audi, bet ant saules, einant aplink masina matosi kaip begioja tie voratinkliai. Plaunu masina pats savo rankom savitarnoj, aisju uzpurskis to sampuno reikia biski su minksta kempine praeit, nes to purvo nenuplauna tas kercheris, po to visada nusisausinu. Priminsiu, kad iki poliravimo mane ir privede automatiniu plovyklu sepeciai, nes lakas buvo nubraizytas visas. Tai matyt reiks bandyt trinti vaska kas karta
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 31, 2017, 08:26:23 AM
patalpoj mano irgi atrodo nepriekaistingai ir blizga kaip sita audi, bet ant saules, einant aplink masina matosi kaip begioja tie voratinkliai. Plaunu masina pats savo rankom savitarnoj, aisju uzpurskis to sampuno reikia biski su minksta kempine praeit, nes to purvo nenuplauna tas kercheris, po to visada nusisausinu. Priminsiu, kad iki poliravimo mane ir privede automatiniu plovyklu sepeciai, nes lakas buvo nubraizytas visas. Tai matyt reiks bandyt trinti vaska kas karta
Čia aplinkui led lempos ir vorantinkliai ypatingai gerai matomi.

Henris

ka galvojat apie sita pasta?

https://www.svydis.lt/lt/p/3m-poliravimo-pasta-perfect-it-iii-09376-106-kg

gal verta pabandyti ant kokios vienos detales, pvz bamperio, paziuret ar duoda efekta, ar cia shudas? Ir geriau pastoviai itrinti 3M vasku po plovimo?

Bemsas

Sita 76 pasta nebloga. Tik reikia poliravimo masineles, cia tikrai ne rankom poliruoti.

Henris

cia del ko reik masineles? nes uzsiknisiu trinti ar del kitu priezasciu? Mes galvojam dviese rankom isitrint viena masina, beje nezinau ar su stogu verta kazka daryt, nes ant jo nesimato jokiu ratilu, ir sunku prieit

Bemsas

Su rankom normaliai neispoliruosi. Uzsiknisi trinti, ir nesutrinsi tolygiai.

Henris

o itrinant vasku ar butina masinele? nes daba tos masineles bijau kaip velnias kryziaus :)

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 31, 2017, 14:24:40 PM
o itrinant vasku ar butina masinele? nes daba tos masineles bijau kaip velnias kryziaus :)
Lengviau, bet nebūtina ;)

Bemsas

Vaska ir be masineles galima. Megejiski vaskai ir poliroliai pritaikyti poliravimui rankomis. Profesionalus - darbui su masinele. 3M - cia skirta profesionalams, ir ten kitaip poliruojasi nei koks SONAX ar Vezliukas :D

Pamenu, mano pirmas poliravimas su masinele baigesi detales perdazymu. Poliravau lauke, pakliuvo dulkes ir pavirsius susibraize  :-{

Egis_

na profesionalus automobilio poliravimas tikrai reikalauja patirties ir igudziu. man taip pat yra teke nusvilti siame reikale pirma karta poliruojant su poliravimo masinka - perkaitinau laka vienoj vietoj, taip pat pirminiu variantu toki pat varianta esu padares ir su priekiniu automobilio zibintu...vienu zodziu si darba geriau patikek profesionalams. Ten kur varau poliruot, tai tarkim 3 detales po dazymo (pilnai susveiciant) yra nemokamos ir uz pilna automobilio poliravima moku 40 eur.

Vaidas81

O tai kur tas visos auto poliravimas kainuoja 40 eur? Kokiam čia mieste? Kažkaip atrodo, kad be šimtuko vargu ar išsiverstum.

Bemsas

Kuo toliau nuo Vilniaus, tuo pigiau :) Sunkiausia poliruojasi tamsios spalvos, ypac juoda.

Egis_

visus siuos darbus darausi savo gimtineje -Marijampoleje, Klaipedoje tai cia pas mus kainos dvigubos, apie kebulo paruosimo/dazymo darbus is vis nekalbu, nes visi juos stengiasi darytis kokiuose telsiuose, skuode ar pan...Amerikos rinka cia viska uzvaldziusi, del to ir kainos dvigubos + didmiestis ;)

Henris

Vienu zodziu. Perpoliravo auto Sonax'e Vilniuj, dviem etapais. Padenge Nano Sonax cc36 danga ilgalaike. Viskas ciki, jokiu ratilu ir ibrezimai uzsitaise. Rekomendavo plauti aisku tik pas juos, be joku purvo tirpikliu, tik su zemo PH sampunais.
Du plovimai ir pradejo listi seni ibrezimai. Nors hidrofobinis efektas yra likes, reiskia danga aktyvi.
Kodel islindo tie seni ibrezimai? Kaip per danga galejo vel isplauti vaska?
Nieko nesuprantu. Pingai sukisti, o niekas nepadeda. Niekada daugiau nepirksiu tamsaus auto.