kebulo pavirsiaus poliravimas ir padengimas teflonu.

Pradėjo Eduardas, Gegužė 21, 2010, 06:37:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Tam ,kad dingtu seni ibrezimai - reikia SLIFUOTI kebula su svitriniu. Poto jau nuslifuota detale poliruoji. Seni ibrezimai po tokio darbo NIEKADA nepasirodys :D

Henris

nahren, po triju metu kai reiks pardavinet, nuskifuosiu, nupoliruosiu ir parduosiu, dabar svarbiausia, kad bent hologramos neislistu, nes jos ant saules tikrai skyksciai atrodo. Nors kiek esu domejesis, siais laikais slifavimas labai retais atvejais daromas, labiau naudojamas poliravimas keliais etapais. Bet kiek dabar pats patyriau, tai labai trumpalaikis efektas.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Bemsas

Jei tik trugdo hologramas, tada galima supoliruoti keliais etapais. Sonax poliroliais vargu ar gausis tai padaryti

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Balandis 19, 2017, 15:11:46 PM
Vienu zodziu. Perpoliravo auto Sonax'e Vilniuj, dviem etapais. Padenge Nano Sonax cc36 danga ilgalaike. Viskas ciki, jokiu ratilu ir ibrezimai uzsitaise. Rekomendavo plauti aisku tik pas juos, be joku purvo tirpikliu, tik su zemo PH sampunais.
Du plovimai ir pradejo listi seni ibrezimai. Nors hidrofobinis efektas yra likes, reiskia danga aktyvi.
Kodel islindo tie seni ibrezimai? Kaip per danga galejo vel isplauti vaska?
Nieko nesuprantu. Pingai sukisti, o niekas nepadeda. Niekada daugiau nepirksiu tamsaus auto.
Na tu pagaliau nuvažiuok pas mano rekomenduotus ar mėgsti pinigus į orą leisti, už tiek kiek išleidai būtum normaliai pasidaręs...

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Balandis 19, 2017, 15:34:56 PM
nahren, po triju metu kai reiks pardavinet, nuskifuosiu, nupoliruosiu ir parduosiu, dabar svarbiausia, kad bent hologramos neislistu, nes jos ant saules tikrai skyksciai atrodo. Nors kiek esu domejesis, siais laikais slifavimas labai retais atvejais daromas, labiau naudojamas poliravimas keliais etapais. Bet kiek dabar pats patyriau, tai labai trumpalaikis efektas.
Kas kaip vadiną tą "šlifavimą", grubi pasta tą patį daro, t.y. šiek tiek ploniną lako sluoksnį...

Henris

tai, kad ta ka rekomendavai, jam masinas poliruoja butent sonax'as, jis tik dangas kitu firmu dengia. Paziurek FB fotkes, masinos net prie sonax ivaziavimo sufotkintos :) cia jei kalbam apie shine auto.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Popilas

Sveiki, gal kas nors bandete firanto korektorius? idomu ar su juo užtušavus gilų įbrėžimą labai matysis :D, pridesiu foto veliau

Bemsas

Geriausiu atveju paslepsi ibrezima iki pirmo plovimo

Popilas

ff yra dar ir lako , kad būtų atsparu. Tik lako gražiai neuzpildysi ko gero . Nebent paskui nupoliruoti

paulenask

Tas tiesa, kad su poliravimu reikia atsargiai ir ne bet kam patikėti tokį dalyką. Visko būna būtent http://www.ocdcarcare.com/wp-content/uploads/2015/04/Common-Types-Of-Paint-Defects-Clear-Coat-Failure2-OCDCarCare.jpg. Kartais neaišku ar geriau mašinos poliravimą patikėti paprastam meistrui iš mažo serviso nežinomo, ar geriau pasinaudoti žinomo didelio serviso paslaugomis https://www.panorama.lt/paslaugos/svaros-broliai/. Gal geriausia gyvai pakalbėti su kiekvienu meistru ir tada pasirinkti. Ar teko kam naudotis prekybos centruose įsikūrusių plovyklų paslaugomis? Naudotis vietos patogumu ar geriau visgi kai jei atskirai...

slashas

Citata iš: paulenask Įrašytas Rugsėjis 01, 2017, 20:28:53 PM
Tas tiesa, kad su poliravimu reikia atsargiai ir ne bet kam patikėti tokį dalyką. Visko būna būtent http://www.ocdcarcare.com/wp-content/uploads/2015/04/Common-Types-Of-Paint-Defects-Clear-Coat-Failure2-OCDCarCare.jpg. Kartais neaišku ar geriau mašinos poliravimą patikėti paprastam meistrui iš mažo serviso nežinomo, ar geriau pasinaudoti žinomo didelio serviso paslaugomis https://www.panorama.lt/paslaugos/svaros-broliai/. Gal geriausia gyvai pakalbėti su kiekvienu meistru ir tada pasirinkti. Ar teko kam naudotis prekybos centruose įsikūrusių plovyklų paslaugomis? Naudotis vietos patogumu ar geriau visgi kai jei atskirai...
O koks skirtumas tarp lokacijos? Ar švaros brolių pastate ar Panoramoje tie patys Švaros broliai? Jei ten dirba geri meistrai? :) aš poliravimo darbus priskirių kaip kirpimą, vienam už 5€ su mašinėle super, kitam super meistras už 100€ neįtinka, čia kaip pažiūrėsi į tą darbą ir kokybę. Aš skaitau, kad mašinos nupoliruoti ir padoriai padengti dangomis reikia bent dviejų dienų. Kitas galvoja, kad tam pakanka ir 2valandų ir kaip čia taip kai paslauga kainuoja 300€ ir daugiau, juk man Vasia garažiuke už 30€ padarė :)

Solara

Buvau karta, pasikalbejau su svaros broliu pamainos meistru, ar brigadininkas jis ten, nezinau.
Zmones net supratimo neturi, kas yra poliravimas ) Ju darba galima pavadinti blizginimu, kuris 20 eu vertas, o prie juodos masinos ju ir arti prileisti negalima. Hologramos, visi tarpai pilni polirolio...
Bent as nezinau kur Vilniuje galima gauti profesonalia paslauga.

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 01, 2017, 21:13:06 PM
O koks skirtumas tarp lokacijos? Ar švaros brolių pastate ar Panoramoje tie patys Švaros broliai? Jei ten dirba geri meistrai? :) aš poliravimo darbus priskirių kaip kirpimą, vienam už 5€ su mašinėle super, kitam super meistras už 100€ neįtinka, čia kaip pažiūrėsi į tą darbą ir kokybę. Aš skaitau, kad mašinos nupoliruoti ir padoriai padengti dangomis reikia bent dviejų dienų. Kitas galvoja, kad tam pakanka ir 2valandų ir kaip čia taip kai paslauga kainuoja 300€ ir daugiau, juk man Vasia garažiuke už 30€ padarė :)

slashas

Citata iš: Solara Įrašytas Rugsėjis 02, 2017, 12:54:38 PM
Buvau karta, pasikalbejau su svaros broliu pamainos meistru, ar brigadininkas jis ten, nezinau.
Zmones net supratimo neturi, kas yra poliravimas ) Ju darba galima pavadinti blizginimu, kuris 20 eu vertas, o prie juodos masinos ju ir arti prileisti negalima. Hologramos, visi tarpai pilni polirolio...
Bent as nezinau kur Vilniuje galima gauti profesonalia paslauga.
Aš švaros brolių ir nevadinu kažkuo, ten yra konvejeris ;)

Solara

Sutinku, bet kainos ne kaip konvejerio  ;) Nors cia Lietuva, nieko nuostabaus

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 02, 2017, 14:24:36 PM
Aš švaros brolių ir nevadinu kažkuo, ten yra konvejeris ;)

Ringas

Sveiki. Dengimas teflonu tai pinigu ismetimas,nes po kokiu 3-ju plovimu jisai nusiplauna. Slifavimas, tai yra kai imamas slifavimo popierius nr. 2000 ir trinamas lako arba dazu pavirsius ,su vandeniu. Poto atliekamas poliravimas,3-ju poliroliu 3M sistema su trimis skirtingais poliravimo padais. Visi poliravimo darbai atliekami tiktai su poliravimo masinele. Patiems geriau nepoliruoti, nes netinkamai parinkus poliravimo masineles apsukas,galite sudeginti laka ir tada reikes perdazyti. Kiekvienas poliravimas nuima lako sluoksni. Jeigu masina nedazyta, lako sluoksnis sudaro apie 60 mikronu. Jeigu norite apsaugoti dazu pavirsiu, rekomenduociau pasidometi nano dangomis.