Naujo RAV4 antikorozinis padengimas - ar reikia?

Pradėjo kixxoff, Liepa 03, 2019, 11:16:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

Vaidas81

Tai va, neišvengiamai artėja šaltasis, druskingas sezonas. Gal kažkas daugiau pasidarė/ planuoja darytis antikorozinį padengimą? Visokie veikėjai tikina, kad naujųjų Toyotu nereikia niekuo papildomai dengti, atseit gamintojai "viskuo pasirūpinę" :)

eceris

Citata iš: Vaidas81 Įrašytas Spalis 23, 2020, 14:59:10 PM
Tai va, neišvengiamai artėja šaltasis, druskingas sezonas. Gal kažkas daugiau pasidarė/ planuoja darytis antikorozinį padengimą? Visokie veikėjai tikina, kad naujųjų Toyotu nereikia niekuo papildomai dengti, atseit gamintojai "viskuo pasirūpinę" :)
gamintojai pasirūpinę - plastmasėm tikrai daug užengta. bet - sviestu košės nepagadinsi. juolab kai žinom, kad keliai druska barstomi/purškiami.
   kažkaip labai jaučiasi, kai atvažiuoja auto tarkim iš vokietijos, ir nei ženklo apie rūdis, po poros žiemų čia, jau rūdys ima lysti. dilema - ar tie pora metų auto tiek lemia, ar mūsų kelių priežiūra netokia kaip ten....

Vaidas81

Tai va, kad plasmasėm uždengta, bet kas po tom plasmasėm po keleto sezonų darosi, tai niekas nežino :) Japonų gamintojai (matyt dar visokie korėjiečiai) necinkuoja kėbulų, dugno antikoroziniu nedengia pilnai, tik kažkokia cheminio apdirbimo technologiją taiko. Bet koks to reikalo atsparumas druskom, ar kažkokiai kitai ant kelių laistomai chemijai..

Logistas

Citata iš: Vaidas81 Įrašytas Spalis 23, 2020, 14:59:10 PM

Aš kai dariausi antikorozinį, tai meistras sakė, kad Toyota nėra taip blogai kaip Honda ar KIA. Sakė, kad Nippon auto po default'u visas mašinas į antikorą veža su tralu ir tik po to pirkėjui atiduoda.

Aš asmeniškai dariausi dėl kažkiek geresnės garso izoliacijos.

Henris

Gamyklinis cheminis Toyota dugno apdirbimas laiko 1-2 lietuviskas ziemas. Trecia ziema jau pradeda pavirsines rudys listi ant dugno ir pakabos elementu
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

xaudrius

Mano Ravikas dar pakeliui iš Japonijos,bet Tokviloje jau užsakiau antikorozinį su papildoma akustine danga. Malonumas apie 400 eur.Dengia patys. Savo CV 05 metų irgi taip dengiau.Lietuvoje su ja virš 10 metų. Iki šiol tik virš priekinio stiklo labai nežymiai pakelta.Labai apsimoka. Iki šiol pakėlus mašiną dugnas ir pakaba švarūs.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

abejoju ar Tokvila dengia patys, su ta marmaliuze savo boxuose jie tikrai nesitasko :) nuveza i Antikora ir ten padengia, po to grizta i salona ir tada pas klienta.
Nu nebent jie turi savo patalpose atskira boxa kur dengia, bet abejoju :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

xaudrius

pirmas

Citata iš: xaudrius Įrašytas Spalis 23, 2020, 19:27:39 PM
Mano Ravikas dar pakeliui iš Japonijos,bet Tokviloje jau užsakiau antikorozinį su papildoma akustine danga. Malonumas apie 400 eur.Dengia patys. Savo CV 05 metų irgi taip dengiau.Lietuvoje su ja virš 10 metų. Iki šiol tik virš priekinio stiklo labai nežymiai pakelta.Labai apsimoka. Iki šiol pakėlus mašiną dugnas ir pakaba švarūs.

aš pasidengiau irgi antkoroziniu ir akustine danga. 360 kainavo prieš dvi savaites  :)

xaudrius

Citata iš: pirmas Įrašytas Lapkritis 01, 2020, 04:39:45 AM
aš pasidengiau irgi antkoroziniu ir akustine danga. 360 kainavo prieš dvi savaites  :)

Kiek laukei savo auto?

pirmas

TomasRav

Citata iš: pirmas Įrašytas Lapkritis 01, 2020, 04:39:45 AM

Kur rasti tokią įmonę už 360?

xaudrius

Aš ap
Citata iš: pirmas Įrašytas Lapkritis 03, 2020, 03:46:00 AM
Užsakiau 4 rugs. su vėlavimu atidavė 13 spalio.
Aš apie spalio 10 d kaip tik užsakinėjau Tokviloje ir atidavimui stovėjo pilkas premium komplektacijos. Turiu net foto pasidaręs,kažkodėl jaučiu,kad ten taviškis stovėjo.

xaudrius

Citata iš: TomasRav Įrašytas Lapkritis 03, 2020, 07:27:36 AM
Kur rasti tokią įmonę už 360?

Man Tokviloje už tiek apipurkš specialia danga.Bet tai nėra tas atvejis,kai mašina išardoma ir apklijuojama akustinėmis medžiagomis.