Prasta trauka

Pradėjo JustEgma TV, Liepa 14, 2019, 08:56:58 AM

« ankstesnis - sekantis »

JustEgma TV

Pas mane 2.0 benzinas, 147hp,masina vaziavus 195k km, Rida tikra, bet man masina netraukia, vaziuojant i ikalne 80-100 km/h 5 pavara, spaudi dugna ir nieko, zvakes keistos, tepalai geros firms pilami, filtrai keiciami laiku, droselis isvalytas o trauka šudas, netgi vaziuojant tiesiaja spaudi dugna 5 pavara ir begejasi labai vangiai! Diagnostika nieko nerodo, nesuprantu jau I ka ziuret?kuras pilamas statoile tik! Ad cia su katalyzu jau galas bus ar kokie purkstukai(kas nelabai tiketi a) gali but ar siaip kas? Gal kas susidures su tokia problema buvo if gali ka patart? Aciu

Egmontas

manau nieko ten nera pas tave.jei norejai kad trauktu reikejo imt dyzelini,o benzininiai gan vangus varikliai ypac vaziuojant mazom apsukom.pas mane 108 kw benzinas tai nera ka lygint su brolio 93kw dyzeliu.reikia nepamirst kad tai seimyninis auto o ne sportinis.sie varikliai gan neblogi jei pili gera kura ir keiti laiku tepalus.vaziuok ir kukuok

JustEgma TV

:beg visvien man masina nevaziuoja, ijungus 5 pavara nuo 80-90 nevaziuoja, diagnostika nieko nerodo! Nesuprantu! Kaip patikrinti katalyzas gal jau parejes? Daugiau minciu nera

RDeEsser

Citata iš: JustEgma TV Įrašytas Liepa 19, 2019, 22:21:18 PM
:beg visvien man masina nevaziuoja, ijungus 5 pavara nuo 80-90 nevaziuoja, diagnostika nieko nerodo! Nesuprantu! Kaip patikrinti katalyzas gal jau parejes? Daugiau minciu nera
Diagnostika negali nieko nerodyt,diagnostika diagnostikai nelygi tad jei nieko nerodo paprastas adapteriukas už kelis eurus tai nereiškia kad nieko turi nerodyti ir profesionalus prietaisas.
E

balticam

Kiek laiko pats su ta masina vazineji ir kokia pries tai turejai?

Venza

Citata iš: JustEgma TV Įrašytas Liepa 19, 2019, 22:21:18 PM
Kaip patikrinti katalyzas gal jau parejes? Daugiau minciu nera
Jeigu katalizatorius neefektyviai veiktu,tai rodytu diagnostika arba ismetimo duju matavimas.Jeigu jis subyrejes ar uzsikises,galima suprast is garso.Kai smarkiai spaudi gaza kur nors i ikalne ar siaip begejantis,girdisi toks snarspstimas is duslintuvo(ismetimo dujos verziasi pro tarpa tarp ismetimo kolektoriaus ir duslintuvo sujungimo),trauka labai prasta,o sustojus ismetimo kolektorius buna iki raudonumo ikaites.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Egmontas

o tai jei parejas katalikas tai spaudziant dugna tas snarpstimas girdisi vaziuojant bet kokia pavara,ar tam tikrom apsukom?beje jei katalizas subyrejes girdejau kad ir vibracija siokia tokia gali but!jei neklystu sitame variklyje du katalyzai

JustEgma TV

Pries tai vazinejau su Mazda 6 trauka buvo zymiai geresne nors ir kilovatu panasiai tiek buvo, bet supuvo tad paimiau šią, kaip ir viskas gerai su ja bet yra keletas problemeliu, tai kaip ir minejau trauka ir spaudziant tapke 5 pavara kartais yra vibracija, padangos balansuogos, tad itariu pusasius arba smagrati, tai cia sutvarkoma, o vat su trauka nezinau ka ir ziuret! Beje gal kas zinot cia smagrati vienmasis ar dvimasis stovi? Tema ne apie tai bet prie to pacio

Rolkis72

Jei smagratis,tai ant laisvų kalimo garsas girdėtùsi,man atrodo,kad pas benziną paprastas smagratis stovi,vibracija gali,dėl pusašio būti.

Egmontas

Turejau kelias tik masinas gyvenime bmw 318 is 103 kw,tikra raketa,rover 620 benza,ir xedos 6 2litru,bemvo su niekuo nesulyginsiu,bet pastaros 2 buvo su panasiais kilovatais,ir trauka panasi pas visas,manau ir cia su ta trauka viskas gerai,duok apsuku ir vaziuos ta masin!

Egmontas

Nesinori kurt naujos temos bet kas is forumieciu kokiam patikimam servise remontuoja savo mylimas toyotas vilniuje?

RDeEsser

Citata iš: JustEgma TV Įrašytas Liepa 20, 2019, 13:03:02 PM
...spaudziant tapke 5 pavara kartais yra vibracija, padangos balansuogos, tad itariu pusasius arba smagrati, tai cia sutvarkoma, o vat su trauka nezinau ka ir ziuret! Beje gal kas zinot cia smagrati vienmasis ar dvimasis stovi? Tema ne apie tai bet prie to pacio
Vibracija gali atsirasti jei ne iki galo atsileidžia priekiniai stabdžiai nors ir vieno rato.Paprastai riedant laisva pavara įtartinai greitai mašina lėtėja tokiu atveju ir be abejo būna karštas ratas.
E

Egmontas

Del traukos tai kaip jau turbut rasiau va ir dabar vaziavau su brolio 93 kw dyzeliu,tai kaip zeme ir dangus palygint su mano,as spaudziu tapke ir nelabai kazkas vyksta stebuklingo nu brolio dyzelis tai eina kaip zveris bet kokia pavara ir i kalna bet koki traukia ispudingai,ner ka lygint,kai isedau i savo 108 benzina tai tikrai netraukia,pas mane tas pats begejasi labai vangiai,kiek teko ziuret visokiu irasu ar skaityt uzsienio forumu tai greiciausiai taip ir turi but ir jokiu bedu cia greiciausiai nera

Egmontas

Citata iš: Venza Įrašytas Liepa 20, 2019, 10:45:59 AM
Jeigu katalizatorius neefektyviai veiktu,tai rodytu diagnostika arba ismetimo duju matavimas.Jeigu jis subyrejes ar uzsikises,galima suprast is garso.Kai smarkiai spaudi gaza kur nors i ikalne ar siaip begejantis,girdisi toks snarspstimas is duslintuvo(ismetimo dujos verziasi pro tarpa tarp ismetimo kolektoriaus ir duslintuvo sujungimo),trauka labai prasta,o sustojus ismetimo kolektorius buna iki raudonumo ikaites.
bet kad ismetimo kolektorius nelabai matosi atidarius kapota sieme variklyje

Rolkis72

Nelyginkite dyzelio su benzinu,kiek žinau šis benzininis modelis neturi turbinos ir interkulerio,ar aš klystu?