Prasta trauka

Pradėjo JustEgma TV, Liepa 14, 2019, 08:56:58 AM

« ankstesnis - sekantis »

Astuonkojis

Ka reiskia netraukia? O zeminant pavaras irgi netraukia? 5 begiu i kalna tai kaip suprast?  Jeigu varai 5 begiu ir nori aplenkt turi zeminti i 4  ir tt.  Man rodos ten viskas ok. Tiesiog bukesne ir 5 begiu ner dinamikos ant pagreicio.

Egmontas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Liepa 20, 2019, 21:30:15 PM
Nelyginkite dyzelio su benzinu,kiek žinau šis benzininis modelis neturi turbinos ir interkulerio,ar aš klystu?
taip sis variklis neturi nei turbinos nei interkulerio ir yra vangokas,net nezinau su kuo ji lygint!bet siaip gal taupus,jei varai pensininko rezimu,o dazniausiai taip buma,nes masina nerodanti gero pagreicio rezultatu,ir jei aplenki ka tai kita pensininka arba varna kokia besidazancia,tai kuro vartoja 8.4 pas mane rodo,nebent kompas meluoja,ir vaziuoju 90 % mieste,17 " ratai,tai palyginus nedaug

Rolkis72

Na išvietos traukos su dyzeliu benzininės ir nesulyginsi,bet įsibėgėjas šis benzo motoriukas manau tikrai turėrų ant aukštesnių apsukų traukti,aš bandyčiau susirasti rimtą kompiuteristą,kuris rimtą kompą turi,nes nežinau ant kokio kompo tau statė šią auto,

Egmontas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Liepa 21, 2019, 06:22:51 AM
Na išvietos traukos su dyzeliu benzininės ir nesulyginsi,bet įsibėgėjas šis benzo motoriukas manau tikrai turėrų ant aukštesnių apsukų traukti,aš bandyčiau susirasti rimtą kompiuteristą,kuris rimtą kompą turi,nes nežinau ant kokio kompo tau statė šią auto,
tai siaip galima ir i mototoja ar tokvila,jei neklystu ten apir 40 ar 50 eu kainuoja diagnostika!gal kokie purkatukai pasikise jei levas benzas buvo,nes jei leva benza ipilsi sitas variklis gali net neuzsivest!kazin kaip purkstukus tikrina šiam motorui?nes isimt juos labai jau sudetinga