Variklyje metalo trinimosi garsas prie aukštų apsukų

Pradėjo Kidas, Liepa 25, 2019, 21:47:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kidas

Sveiki,

Prieš metus įsigijau 2005 metų Avensį, 1,8l. benziną. Išvykus į tolimą kelionę atsirado keistas garsas kaip metalas trintųsi į kažką važiuojant aukštomis apsukomis (2,5-3k). Jei apsukos mažesnės arba aukštesnės garsas dingsta. Visiškai nesvarbu ar spaudi gazą ar atleidi ir kokia pavara važiuoji. Variklis taupus ir traukia, viskas gerai. Servise nieko neranda, sakė laukt kol check engine išmes  :-] kas manęs netenkina. Gal kas yra susidūręs su tokia problema?

deficky

Tsi gal kokia skarda trinasi pvz duslintuvo apsaugine

Kidas

Servise manė irgi, kad kažkas tokio bus, bet deja viskas savo vietose.

tunks

geras trinimasis veliau ar anksciau islenda pats. o jei neislenda ir nebesidrozia taip jam ir reikia :D

paziurek pusasiai ar kur nesiszulina, stabdziu disku apsaugos ar nera nutarkuotos i pati diska, ar ratlanki ar dar kur. gal pacio motoro skriemulys kur  liecia kanors. ir jei nieko nerasi  tai lauk kol pasimatys. kaip sakiau islenda toki dalykai patys jei rimti.

gaunas rezonansas prie tu apsuku ir kazkas kazkur pradeda susibuciuoti ir viskas.

RDeEsser

Pas mane tarškėjo kažkas variklyje kokį pusmetį,žiūrėjo keli servisai ir šiaip meistrai...Visi tvirtino kad reikia variklį kelti,perrinkti.Pinigai kosminiai o reziume rezultatas neaiškus.Bet pasirodo kad tarška generatorius ką tiesiog aptikau pats.Kas konkrečiai jame tarškėjo negaliu pasakyti,nes neprieina rankos išardyti ir pažiūrėti,bet kad viskas greičiau būtų - pakeičiau jį nauju ir tarškesiai baigėsi.
E

Kidas

Dėl generatoriaus ir man kilo tokių minčių, tik kad tas garsas netarškėjimo, o kažkokio metalo zulinimo (trinimosi).

Rolkis72

Tai gal guolis išsausėjo ir garsas toks atsirado,rimtas meistriukas tikrai turėtų rasti iškur sklinda garsas,man kažkada Audinėje irgi sklido metalo trinimosi garsas,tai garažo kaimynas pasiėmė spiceliai tam skirtą prietaisėlį,kur daktarai plaučius klauso,tik ten antgalys iš vamzdelio,pridėjo vienur,kitur,sako generatoriaus guolis skleidžia,pakeičiau ir dingo tas garsas

bladas

Nesupratau, tas garsas yra tik važiuojant, ar ir stovint, gazuojant?

Egmontas

pas mane ne toyotqi kai parejo generatoriaus dirzelio guolis labai slykstus garsas metalo trinimosi buvo,bet gedima rado greit ir brangai nekainavo.

Kidas

Tik važiuojant.
Greičiausiai ir bus tas guoliukas generatoriaus, reikės pažiūrėt.
Dėkui. (y)

deficky

Genero guoliukas ir stovint girdetusi. Cia su vaziuokle tada arba deze

Kidas

Prasitestavau normaliai ir pasirodo, kad girdisi ir stovint. Palindau po mašina ir pastebėjau, kad vis dėlto garsas eina iš po pavarų svirtimi esančio duslintuvo bakelio. Toks jausmas, kad iš katalizatoriaus...  :think:

bladas

Greičiausiai ten nebėra katalizatoriaus, bet įvirintas vamzdis vamzdyje

deficky

casio33

Sveiki,gal pasakys kas cia per garsas,is sitos vietos uzkurus kaip pilnas vyniu butu barska,uzgesinis padauzius irgi