Indikatoriai: Degalų filtro + akumuliatoriaus išsikrovimo įspėjimo lemutės

Pradėjo RomualdasB, Liepa 08, 2019, 17:48:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

bladas

Pradedu galvoti, kad nekrauna generatorius - sugedo relė ar šepetėliai, arba kažkur blogas kontaktas fiškėse arba masės laido... Toks durnas klausimas - ar generatoriaus diržas nelaisvas, nenutrūkęs?

SoBoS

Citata iš: balticam Įrašytas Liepa 09, 2019, 14:05:33 PM
SoBos, Tokio atveju dega 3 lemputes:akumo, tepalo ir kuro filtro. Cia ne tas atvejis.
Taip, anoj temoj rašo, kad 3 lemputės, bet pas mane berods degė dvi. Žinoma galiu klysti, senokai buvo.

RomualdasB

Generatoriaus diržas nenutūkęs, bet mintys dėl nekrovimo į temą: šiaip 11,95V, įjungus variklį 11,65V. Gal abu indikatoriai į temą?

Citata iš: bladas Įrašytas Liepa 09, 2019, 14:29:58 PM
Pradedu galvoti, kad nekrauna generatorius - sugedo relė ar šepetėliai, arba kažkur blogas kontaktas fiškėse arba masės laido... Toks durnas klausimas - ar generatoriaus diržas nelaisvas, nenutrūkęs?
--
romualdas@symbol.lt

Rolkis72

Užvedus variklį įtampa turėtų būti nui 13,6 iki 14,4 voltų berots,pas mane 14,1V rodo

RomualdasB

--
romualdas@symbol.lt

Dayshadow

O kam tau zmogau tvarkyt generatoriu? Problema ne generatoriuje, nemesk pinigu veltui.
Jei radai filtre vandens, zinok ten ir problema. O dar po uzsipylimo uzsidege lemputes...nu 99.9% cia ir yra problema. Negali buti toks sutapimas. NEGALI. Man irgi sviete tos lemputes pries keliata metu; keiciau filtra, pyliau kura lauk, viska isvaliau. Lemputes nugeso, viskas susitvarke.

balticam

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Liepa 09, 2019, 18:43:05 PM
Užvedus variklį įtampa turėtų būti nui 13,6 iki 14,4 voltų berots,pas mane 14,1V rodo

Nebutinai. As vat dabar specialiai nuejau paziureti savo; uzvedus kelias minutes rode 14,1V, po to 12,4V ir taip laikosi.  Duodu apkrova akumui(ijungiu ilgasias sviesas) krovimas atsiranda vel -14,2V.  Tad jei nera apkrovos, itampa krenta12,2-12,4V ir taip laikosi. Nezinau, gal senu masinu kitaip.

RomualdasB

Šiandien dar patikrinau, atjungus "+" nuo akumo: 12V
Prijungus atgal 11,95V
Užvedus variklį 11,5
Įjungus trumpas šviesas 11,38V

Manau verta patikrinti ir, jei reikia, tvarkyti generatorių.
Kur Vilniuje tai darytumėte jūs?
--
romualdas@symbol.lt

egariukas1

Reikejo is karto matuot itampa.Kad vanduo filtre milimetras tau daviklis nerodys.O trecia lempa neuzsidege,nes gal ten jos nera?

RomualdasB

Kokia turėjo būti trečia lemputė? - patikrinsiu.

Generatorius buvo susidėvėjęs, sutvarkė autostarteris.lt
Kaip supratau čia pusė Vilniaus veža, nes vakare kamčiai atsiskaitančių.
Generatorių nuėmė ir uždėjo kitur, meistriukas rekomendavo kur netoli.
Dar sakė, kad čia yra šio modelio "liga", ateina laikas - reikia tvarkyti/keisti.

P.S. kuro filtre buvo vandens - aplenksiu VIADA.
Temą uždarom, ačiū visiems įsitraukusiems.
--
romualdas@symbol.lt

katana7

egariukas1

Trecia lempute tepalu lygio geltona turetu uzsiziebt.Bent jau pirmo avensio taip buvo