Barska priekyje

Pradėjo JustEgma TV, Rugpjūtis 31, 2019, 20:46:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

JustEgma TV

Kas gali basket priekyje? Tikrinu pakaba dviejuose servisuose ir nieko! Sako pakaboj prie nieko prikint negali! Nesuprantu jau kur ieskoti galu. Gal kas susiduret su panasiai situacija ir zino kaip ja issprest? Barska tik vaziuojant per duobes,per grindini senamiescio

RDeEsser

Na jei niekas nieko neranda tai greičiausiai barška stabilizatoriaus ričiagas dėl išdilusių įvorių.Bent jau technikinėj retas atvejis kad tai matytų,juos domina labiau traukių būklė.
E

JustEgma TV

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugpjūtis 31, 2019, 21:08:10 PM
Na jei niekas nieko neranda tai greičiausiai barška stabilizatoriaus ričiagas dėl išdilusių įvorių.Bent jau technikinėj retas atvejis kad tai matytų,juos domina labiau traukių būklė.
o kaip su detale atrodo? Jei ne sunku nuorodo kokia imesk

RDeEsser

Citata iš: JustEgma TV Įrašytas Rugpjūtis 31, 2019, 21:29:18 PM
o kaip su detale atrodo? Jei ne sunku nuorodo kokia imesk
https://e-shop.eoltas.lt/ADT38050-BLUE-PRINT/?searchauto=17347Reikia dviejų tau jų.Aišku gali pirkti pigesnes,bet tada laikys neilgai.
E

Rolkis72

Arba būna,kad atraminiai guoliai barška,o važiuoklėje nieko neranda,arba ir patys amortikai barškesį duoda

bladas

Mants

99proc stabdžių suportai, kreipiančiosios.
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Egmontas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Rugpjūtis 31, 2019, 22:49:23 PM
Arba būna,kad atraminiai guoliai barška,o važiuoklėje nieko neranda,arba ir patys amortikai barškesį duoda
o kas gali barsket amortikuose?jie atsilaisvina ar kas atsitinka?

Egmontas

Man buvo barskejimas gale,tai keiciau suporto remelius nes susideveje jau smarkiai buvo,idedi naujas kreienciasias vistiek laisvumas didelis buvo,tai pirkau naudotus remelius srote,nes nauji tik originalus 140 eu uz viena,ir dejau naujas kreipianciasias,viskas problema dingo

Egmontas

Dar jei gerai pamenu gali pati kaladele barsket jei supuva tie laikikliai metaliniai kur kaladeles laiko

bladas

Ir du servisai nerado tokių "vaikiškų" ligų? ?

Egmontas

Man atrodo kad servisas servisui ne lygu!pamenu vienam servise uzvaziavau ir gailejausi kad dar moku uz tokia patikra,vizualiai paziurejo sako viskas cia gerai,bet sakau man barska kazkas,sako nieko nematau!spjoviau ir nuvaziavau i normalesni kad ir brangesni bet iskart nustate gedima!tai ir cia gal panasiai!gerai sako kad sykstus moka du kart,man tai pasitvirtino,geriau sumokesiu biski brangiau bet zinosiu kad padarus ka reikia,nors aisku visko buna

Rolkis72

Pas mane šiuo metu suportai,kreipenčiosios kliba,kaip rankomis juos judini,bet jokio pašalinii garso nesigirdi,tiesa,buvo barškesys atsiradęs,bet problema dingo,kai pakeitėme stabilizatoriaus traukutes,dabar jokio garselio važiuoklėje,o čia kažkas klausė,kas gali barškėti pačiame amortike,tai pasakysiu,pats amortikas viduje išsibeldžia ir tokį bildesį duoda, jausmas toks,kad atrodytų visa važiuoklė pavargusi būtų,aš turėjau I kartos Avensiuką ir jau amortai buvo tepalus išleidę,pasikeičiau į kažkokius ale vokiškus,bet ne brendinius,tai po 4 mėnesių pagalvojau,kad važiuoklė parėjo,bet važiuoklèje prikibti nebuvo prie ko,kol vienas meistriukas nepasiūlino amortus pasikeisti,aš vos jo nepasiunčiau,bet itikino,po keitimo dingo visas bildesys.

Egmontas

galima amortikus tuvlitoj ant stendo pasitikrint,tik nepamenu kiek kainuoja,ar 6 ar 9 eu mokejau kazkada kai tikrinau

Egmontas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Rugsėjis 01, 2019, 15:14:33 PM
Pas mane šiuo metu suportai,kreipenčiosios kliba,kaip rankomis juos judini,bet jokio pašalinii garso nesigirdi,tiesa,buvo barškesys atsiradęs,bet problema dingo,kai pakeitėme stabilizatoriaus traukutes,dabar jokio garselio važiuoklėje,o čia kažkas klausė,kas gali barškėti pačiame amortike,tai pasakysiu,pats amortikas viduje išsibeldžia ir tokį bildesį duoda, jausmas toks,kad atrodytų visa važiuoklė pavargusi būtų,aš turėjau I kartos Avensiuką ir jau amortai buvo tepalus išleidę,pasikeičiau į kažkokius ale vokiškus,bet ne brendinius,tai po 4 mėnesių pagalvojau,kad važiuoklė parėjo,bet važiuoklèje prikibti nebuvo prie ko,kol vienas meistriukas nepasiūlino amortus pasikeisti,aš vos jo nepasiunčiau,bet itikino,po keitimo dingo visas bildesys.
beje o kokios firmos amortikus statei kad parejo taip greit?ir kokius poto dejai