gal kas turi ar zino kur ardo yaris ts

Pradėjo dainilandija, Gegužė 27, 2010, 10:12:49 AM

« ankstesnis - sekantis »

dainilandija

Sveiki,
gal kas turi ar zino, kur ardo yaris ts . del disku viskas gerai.

Reikėtų TS k.p. priešrūkinių lempų rėmelio.

dainilandija

Donis7

Bemsas

wwwGYTis

wwwGYTis

Nesijuokit, TS'o ratus gauti labai sunku... Aš jau viltį praradau  (-)

MindaugasB

Citata iš: wwwGYTis Įrašytas Kovas 14, 2014, 22:34:17 PM
Nesijuokit, TS'o ratus gauti labai sunku... Aš jau viltį praradau  (-)

O tai - šikt-myžt - kitokie ratai netinka? Butent nuo TS reikia, nes kitaip -5kW nuima nuo galingumo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

Keliu tema.. :D gal kas turi nuo TS galini bamperi? Ir begiu bumbula kuris buna su nupoliruota skarda :-) butu gerai jei nuotraukas numestumet :) ai dar reikia odinio vairo su radijos valdymu:-D Yaris 2004 m.
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Egis_

Sveiki, parveziau is Vokietijos Toyota Yaris komplekta lietu ratu su vasarinemis padangomis R15 195/50, stovejo viskas ant yario 2004m. Veliau idesiu foto. Jei domina, rasykite i az.

ToyotaClub

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Liepa 07, 2015, 20:15:44 PM
Keliu tema.. :D gal kas turi nuo TS galini bamperi? Ir begiu bumbula kuris buna su nupoliruota skarda :-) butu gerai jei nuotraukas numestumet :) ai dar reikia odinio vairo su radijos valdymu:-D Yaris 2004 m.

kiek pasiruoses skirti galiniui bamperiui
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Ir aisku kad butu pilnai plasmase o ne kaip standartinis bamperis su plasmase ir skarda(arba kaip visi vadina sijonu :-D) :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

O del ratu, aciu man nereikia(jeigu cia man parase Egis:-D)uztenka ir savu maniskis yaris turi ir zieminius ir vasarinius, neskaiciuojant kitu mano auto ratu... :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

100 euru ruosk maziausiai uz galini, priekini dadek dar tiek pat, LT rinkoje nerasi. Ejo vienas senesnem yariui, kitas facelitui skiresi abu vizuoliai
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas