Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

kixxoff

Citata iš: edgarasg Įrašytas Rugpjūtis 15, 2022, 17:37:12 PM
Kažkas panašaus į remonto manual'ą, atliekamą garantijos pagrindu.
O jei bazinė garantija pasibaigė - viskas, vėlu?

edgarasg

Gali būti vėlu, nes Relax tokių brokų turbūt neaprėpia.

edgarasg

Gal yra planuojančių atsinaujinti į 2023 modelį? Pristatymas per 6-8mėn. Tikslios kainos niekas negali pasakyti :think:

https://newsroom.toyota.eu/new-2023-toyota-rav4-focusses-on-multimedia-connectivity-and-safety-upgrades/

Logistas

Nope. Man RAV uzteks jau. Is esmes auto nera bloga, bet mano lukesciu, deja nepatenkino. Turbut per trumpa testdrive dariau pries pirkdamas 🙂
Dar metus pavazinesiu ir pardavinesiu tada 😉

Henris

Siaip idomu kokie lukesciai buvo, kuriu nepatenkino?
As kazkaip irgi neskubeciau atsinaujint i ta pati modeli, cia net klaustukasar faceliftu gali vadint.
Net svarstyciau po poros metu apie EV, bet per sia krize, tai abejoju ar patobules tiek infrastruktura ikrovimu Lietuvoj, tiek pacios baterijos, juolab apie kainas net nekalbu. Kazkaip turiu itarima, kad su sita auto gali tekti draugaut ilgiau nei planuota :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugsėjis 11, 2022, 11:00:23 AM
Siaip idomu kokie lukesciai buvo, kuriu nepatenkino?
As kazkaip irgi neskubeciau atsinaujint i ta pati modeli, cia net klaustukasar faceliftu gali vadint.
Net svarstyciau po poros metu apie EV, bet per sia krize, tai abejoju ar patobules tiek infrastruktura ikrovimu Lietuvoj, tiek pacios baterijos, juolab apie kainas net nekalbu. Kazkaip turiu itarima, kad su sita auto gali tekti draugaut ilgiau nei planuota :)

Mano nuomonė tokia pati. Auto kaip ir geras,bet tas jausmas,kad esu kažkuria prasme išdurtas,niekur nedingsta. Gal todėl,kad tik parvaryta auto iš salono jau reikėjo dasiremontuoti- susidėti papildomą posparnį galinių durelių gumos apsaugai,vairuotojo valytuvą atsimaigyti, bagažinės letynėlė...ir panašios smulkmenos. Kažkur esu girdėjęs tokią nuomonę,kad dabar auto projektuoja ne inžinieriai,o vadybininkai.Ir Toyota nėra išimtis.
Dar noriu pasidalinti gana naudingu video apie hibridinę pavarą,gal kam pravers

https://www.youtube.com/watch?v=O61WihMRdjM
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Logistas

Man sitie minusai labai krenta i akis:

1. Garso izoliacija
2. Plonas lako sluoksnis
3. Kai kur salone labai pigios plastmases sudetos.
4. Neapasviesti langu pakelejai + aplamai salone truksta apsvietimo.

Aisku dziugina kuro sanaudos, trauka, minksta vaziuokle. Nu ir labiusiai dziugina, kad as uz nauja style komplektacija mokejau 33k 🙂

As realiai suprantu, kad uz tokia kaina tai turbut geriau nelabai ka ir pasirinksi, bet anyway tikejausi daugiu. Pats kaltas 🙂

edgarasg

Kad visi šito kainų segmento SUV buvo panašūs (kai pirkau 2019). Pas visus su laku problemos, pas visus garso izoliacija nekokia, greitai susibraižantys stiklai, vis dėl to juk ne premium klasė. Pas vokiečius dar ir su varikliais buvo/yra bėdų dar nesibaigus garantiniam laikotarpiui. Sakyčiau pas Toyota prasčiausiai yra su connectivity ir multimedia (lyginant su vokiečiais). Bet su Toyota taip buvo visada. Pirkau Style už 31k, tai realiai kainos/ką gauni santykis tai dienai buvo neblogas tikrai. Bet dabar artėjant 100k jau galvojau ką daryti, tačiau turbūt dar pasivažinėsiu iki lizingo pabaigos :)

Henris

Jei ziuret i ateiti ir i EV tai mano demesi patraukes yra Hyundai Ioniq nuo 5 kartos, SUVas talpus, aisku daug priklauso nuo komplektacijos, noretusi AWD su didesne batarke, bet ten jau ir kaina pradeda lipt. O Toyota is EV gali pasiulyt tik BZ4X, tai palyginus specifikacijas labiau linkciau link IONIQ, bet cia ne kitais ir ne po poros metu, bet domiuosi.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kixxoff

O man patinka RAVas (2019). Gal dėl to, kad anksčiau važinėjau kibiru :)
Svarbu, kad kur kokios rūdys neįsimestų ir važinėt galima ilgai.
Taip, mygtukai neapšviesti, garso izoliacija neideali (bet po kibiro - net labai nebloga ta izoliacija), multimedija - AA veikia ir viskas gerai, nžn ko iš jos norėt.
Gal taip gavosi, kad man toyota tinka. O gal tiesiog nevažinėjau komfortiškesniais automobiliais.. Toyota hibridas - mano mašina, o patikimesnis variklio-pavarų dėžės mazgas kažin ar egzistuoja, nebent elektriniuose auto.
Stebiuosi kaip kai kurie pasiėmėt Style už 31K. Mano LuxuryPlus + Technology pack kainavo 33K Bet man mano komplektacija ir patinka labiausiai (ypač dėl alcantara sėdynių).

edgarasg

Aš asmeniškai naudojausi dealsonwheels.lt paslaugomis. Style antrą kartą nepirkčiau dėl blizgių plastmasių ant kėbulo - labai greitai susibraižo.

Logistas

O as per karantina pirkau, kai masinu pardavejai buvo pasiruose ranka pabuciuoti, kad tik ka nors nupirktum 🙂

Del to ir pavyko tokia kaina gauti. Dar atsimenu Mototoja su Panevezio Toyota dyleriu i kainu kara leidosi, nes abudu identiskas auto tuo metu salone turejo. Tai man tik pasiulymus forwardinti reikejo vienu kitiems 🙂

Logistas

Priminkit, Kolegos, kurie valytuvai geresni: Bananai ar reminiai?

Nusidevejo, bet tingiu iki atstovybes vaziuoti per visa miesta. Galvoju uzsisakysiu internetu. Tai ziuriu ir tokiu ir tokiu pasirinkimas yra.

xaudrius

Citata iš: Logistas Įrašytas Rugsėjis 21, 2022, 20:30:52 PM
Priminkit, Kolegos, kurie valytuvai geresni: Bananai ar reminiai?

Nusidevejo, bet tingiu iki atstovybes vaziuoti per visa miesta. Galvoju uzsisakysiu internetu. Tai ziuriu ir tokiu ir tokiu pasirinkimas yra.
Naudoju Denso. Gera kokybė,bet nežinau,kokiai kategorijai jie priklauso. Į bananą nepanašūs,tai gal rėminiai?
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

pecionka

Būtų neblogai bananus išbandyt nes rėminiai man gerai nenuvalo. Nauji, nenauji, visada turiu priekaištų tokvilai.
Pirmą kartą kai pakeitė dar prasčiau pradėjo valyti nei su senais. Nuvariau ir pateikiau priekaištus, kad senus uždėjo, tai paaiškino kad RAV'ai turi tokią problemą dėl lango geometrijos.
Kažkas dar čia skundėsi dėl šito.