Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

kixxoff

Citata iš: pecionka Įrašytas Vasaris 23, 2023, 08:26:53 AM
Aš galiu pakomentuoti dėl paprasto benzininio RAV ir tepalų lygio.
Nuo pat pradžios visada buvo virš normos ir šaltam ir šiltam.
Klausiau Tokvilos, tai sakė, kol darysi aptarnavimus pas mus (net pasibaigus garantijai pagal tą toyotą care programą) tol visi variklio gedimai turėtų eiti kaip garantiniai gedimai. Bet tas žodis "turėtų" matyt reiškia kad yra išimčių.
Tai manau važinėkit ir nesukit sau galvos.  :P
Kita vertus, jei pripažins perviršį (savo klaidą), ir pakeis tepalus nemokamai - win :)

Henris

Man kai pripazino pervirsi pirma karta, tai tiesiog nusiurbe su pompa per tepalo matuoklio anga 200ml ir nekeite tepalo :) o kixxoff kelinta diena uzregistruotas?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

Ir iki siol pagal VIN man nerodo, kad butu atsaukimas, gal i defektuotos detales gamybos serija nepapuole manasis :)

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Vasaris 23, 2023, 11:50:37 AM
Man kai pripazino pervirsi pirma karta, tai tiesiog nusiurbe su pompa per tepalo matuoklio anga 200ml ir nekeite tepalo :) o kixxoff kelinta diena uzregistruotas?
Po savaitės važiuosiu.

edgarasg

Man irgi nerodo recall'o, bet paskambinus į Autotoją patvirtino, kad bus keičiama.

Sekai

Gal kas nors kabli montavotes? Domina kablys kartu su montavimu, Vilnius

Henris

Parasiau email del recall, tai sake, kad per viena vizita ir tepalus suziures ir patikrins to kazkokio terminalo versija kokia stovi pas mane ir jei ka pakeis vienu kartu. Software updatu mano modeliui nera.

Henris

Nu va grizau is Mototojos. Tai kaip ir praeita karta, nusiurbe tepalo, padare lygi ant max, pasirodyt po 1000km. Atsuko ta tepalo ipylimo dangteli, kurio negalejau atsukt, tai pasiziurejau, taip is vidaus ta "varske" apsineses, kaip suprantu nuo trumpu atstumu plius hibridine sistema nepadeda tai masei nugaruot. Pagal recall pakeite ta rele kazkokia, pasirodo ir benziniam ravam keicia. Ta rele stovi kazkur bagazinej kiek aiskino. kixxoff, parasyk kaip tau sekesi Tokviloj, del tu tepalu ir jei tau atsuks tepalo dangteli irgi uzmesk aki po juo ar irgi baltos koses rasi ar ne, siaip idomu.
Kolkas tiek.

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 01, 2023, 19:43:19 PM
Nu va grizau is Mototojos. Tai kaip ir praeita karta, nusiurbe tepalo, padare lygi ant max, pasirodyt po 1000km. Atsuko ta tepalo ipylimo dangteli, kurio negalejau atsukt, tai pasiziurejau, taip is vidaus ta "varske" apsineses, kaip suprantu nuo trumpu atstumu plius hibridine sistema nepadeda tai masei nugaruot. Pagal recall pakeite ta rele kazkokia, pasirodo ir benziniam ravam keicia. Ta rele stovi kazkur bagazinej kiek aiskino. kixxoff, parasyk kaip tau sekesi Tokviloj, del tu tepalu ir jei tau atsuks tepalo dangteli irgi uzmesk aki po juo ar irgi baltos koses rasi ar ne, siaip idomu.
Kolkas tiek.
Ar galima Tokviloj sukinėtis šalia mašinos kai meistras dirba? Ketinau palikti mašiną keliom valandom, nes man dar mikrofona keis - paprašysiu, kad nufotkintų gal.

xaudrius

Citata iš: kixxoff Įrašytas Kovas 02, 2023, 15:05:20 PM
Ar galima Tokviloj sukinėtis šalia mašinos kai meistras dirba? Ketinau palikti mašiną keliom valandom, nes man dar mikrofona keis - paprašysiu, kad nufotkintų gal.
Galima per stiklinę sieną žiūrėti,vidun negalima.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

Manau dauguma klientu butu nieko pries, kad butu laukiamajam ekranai pakabinti ir galetum stebeti, ka prie tavo auto daro vaizdu is kameru boxuose.

Ralfas

O ka ten reikia ziuret kaip daro? :D kaip kaladeles keicia? Ar tepalus? :D

kixxoff

Apsilankymas Tokviloje:
1. Alyva - kažkiek nupylė, tai dabar rodo maždaug trečdalis žemiau maximumo. Bet mašina stovėjo kreivai kai tikrinau, reiks patikrinti vėliau dar kartą, pastačius tiesiai. Dėl maximumo viršyjimo pasakė: bla bla bla.. kartais pasitaiko bla bla... Tepalų įpilimo dangtelis be varškinių putų (paprašiau, kad nufotkintų). Normalus vaizdas žodžiu. Esu matęs tas putas kitoj mašinoj, tai tikrai nieko panašaus nėra pas ane.
2. Relės keitimas - man tą rėlę jau keitė 2021 metais, bet dabar dar kažkokius kontaktus tikrino. Sakė viskas labai gerai.
3. Media update - toks jausmas nieko nedarė. Aš jau pats buvau susiinstaliavęs dar 2019 ar 2020 originalų update iš ukrainiečio jutuberio. Gaila, kad nenusifotkinau softo numerio iki keitimo.. Bet kokiu atveju, viskas veikia. Tipo turėjo ir mikrifiną keisti, bet kažin ar keitė, nes labai greitai apsisuko su visu aptarnavimu.

Kaip ir viskas. Reiks tepalus pažiūrėt dar vėliau, o po keitimo irgi pakontroliuoti.

Ralfas

Taip iseina kad sugedo negendanti "masina"?:)

kixxoff

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 04, 2023, 19:30:16 PM
Taip iseina kad sugedo negendanti "masina"?:)
Kas konkrečiai, kaip tau atrodo, čia sugedo?
Ar negerai, kad Toyota identifikuoja problemą ir nemokamai ją šalina?
Beje, nepamiršk, kad kalbam apie naujos kartos modelį, kur gedimų tikimybė didesnė. Sakyčiau, gedimų tikrai ne daug, arba jų nėra. Iš rimtesnių dalykų - AWD šeimininkai turi pasitikrinti elektros laidą prie galinio motoro.. o kas dar? Kad meistriukai perpylė tepalų? - ok, patikrini, nuvažiuoji, duodi pizdiulej, ir viską sutvarko.