Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Citata iš: kixxoff Įrašytas Kovas 06, 2023, 08:31:12 AM
Jei tau reikia sporto - neperki Toyotos ir nevarai ant jos. Kokios problemos?
Man hibrido eCVT pilnai pakanka. Kaukimas yra tik kai reikia staigiai pagreitėti. O kai važiuoji NORMALIAI, jokio kaukimo nėra. Aš net nenaudoju Normal ar Sport režimo, nes ir EKO pakankamai gerai traukia.
Aš nesuprantu tų žmonių - atsisėda į jų vairavimo stiliaus neatitinkančią mašiną, ir pizdavoja kaip viskas negerai. O jei netinka darbdavio nemokamai duota Toyota - gali neimti ir važinėti su nuosava DSG.
As jau turbut pats nuspresiu kuo vazineti, tiesa? :D cia gi forumas kur pasakai kas gerai, kas negerai, kai turi su kuo palyginti, tai as ir pasakau ka pastebejau ir kad masina duota darbdavio ar ne  jos sudinumui tas itakos nedaro ir neatleidzia nuo nuomones ir niuansu apie ja issakymo. teisingai? Ar kad ale darbine tai tipo viskas dzin ir tai jau automatiskai reiskia kad masina afigiena? :D  ai na ir aisku garso izoliacija - nors kas yra garso izoliacija turbut toyotai niekas iki siol nera paaiskines :D

Ralfas

Jus man pasakyk, kaip ta kiaura corolla cross gali kainuot beveik tiek pat kaip Cupra formentor? :D kur cia logika visa? :D

Logistas

Na kainas diktuoja rinka. Jei del Corrola SUV zmones psiryze laukti beveik metus eileje, vadinas kaina net per maza 😃😃

P.S. mane irgi Toyota nuvyle su RAV4. Tiesiog neatitiko lukesciu. Sekanti auto tikrai bus kitos markes.

Ralfas

Citata iš: Logistas Įrašytas Kovas 06, 2023, 10:47:17 AM
Na kainas diktuoja rinka. Jei del Corrola SUV zmones psiryze laukti beveik metus eileje, vadinas kaina net per maza 😃😃

P.S. mane irgi Toyota nuvyle su RAV4. Tiesiog neatitiko lukesciu. Sekanti auto tikrai bus kitos markes.
kas butent nepatiko?:)

Logistas

Man labiusiai uzkliuvo:

1. Garso izoliacija
2. Pigus plastikas salono apatineje dalyje + bagznike.
3. Prietaisu skydelis senovinis
4. Surinkimo kokybe prasta (kliba bardaciokas, net ir stogo pelekas kliba visas)
5. Daug nedadelkiu (salono apsvietimas, neapsviesti langu mygtukai,nera kur daiktu pasideti bagazineje, nera kabliuku pirkiniu maisui)

Greiciu deze kaip ir px kai nelakstau. Sviesos mane pilnai tenkina. Pas mane Style komplektacij, tai kzkokie ten geresni zibintai.

Ralfas

Citata iš: Logistas Įrašytas Kovas 06, 2023, 12:06:43 PM
Man labiusiai uzkliuvo:

1. Garso izoliacija
2. Pigus plastikas salono apatineje dalyje + bagznike.
3. Prietaisu skydelis senovinis
4. Surinkimo kokybe prasta (kliba bardaciokas, net ir stogo pelekas kliba visas)
5. Daug nedadelkiu (salono apsvietimas, neapsviesti langu mygtukai,nera kur daiktu pasideti bagazineje, nera kabliuku pirkiniu maisui)

Greiciu deze kaip ir px kai nelakstau. Sviesos mane pilnai tenkina. Pas mane Style komplektacij, tai kzkokie ten geresni zibintai.
tai va butent tu cia ir aprasei visa esme afigienos masinos uz 40+k :D

Logistas

Nu negaliu cia sutikti, nes kai pirkau tai is tikro uz ta kaina (33k) pasirinkimo nebuvo normalaus. Vienintele auto, kuri buvo kokybes prasme auksciau tai Mazda cx-5.
Bet ten labai jau prastai su vieta ant galiniu sedyniu.

As bandziau pries perkant Tiguan, Mazda, Peugeot, CRV ir Tarraco.  Tarraco salonas pigus ir labai kieta. Tiguan kazkiek geriau, bet jei nori normalaus variklio o ne 1,5tsi tai kaina nesamoninga. Peugeot benzo isvis neturejo sandelyje, o CRV tas pts kaip Rav tik silpnas variklis + senas modelis jau labai.

Sekancia ziurinejuosi Volvo arba nauja NX.

Henris

As kaip suprantu Ralfas yra uzkietejes VAG grupes auto fanas ir is to faniskumo zmogaus neismusi, bet as ir nesistengiu :) Bet kam registruotis forume Toyotos, kur akivaizdziai matosi, kad zmogus suzinojo, kad gaus darbe Corolla ir dar net i ja neisedes iskart buvo nusiteikes pries ja. Del DSG gedimu, turiu du atvejus vienam prie 85k 2015 passatui, keite dviguba sankaba. Kitam prie 110k 2017 irgi passatas taip pat keista dviguba sankaba dsg dezei. Berods tam kur 2015 dar spejo garantinis pakeisti. 2017 passato savininkui teko is savo kisenes apie 1.5k euru susimoket. Ir apie kainas as irgi kalbejau tuo metu kai pirkau auto, tai toj klasej kazko geresnio uz ta pacia suma tikrai nebuvo pasirinkimo. Beje VW brangiau ir kainuoja koks pvz Tiguan, jei lygint benza su benzu, plius TSi tie motoriukai, nu tai nakui. Dabartinese naujose jau vietoj turbo uzputimo deda elektrinius motorus, kad su mazom kubaturom isgaut normalesni sukimo momenta, bet su turbo nepirkciau niekad ir eksploatacija brangesne ir ju resursas dabar apie 150k km, po to pradeda tepalai per kamina eit po litra ant 1k km, kol nesusitvarkysi.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 06, 2023, 13:32:32 PM
As kaip suprantu Ralfas yra uzkietejes VAG grupes auto fanas ir is to faniskumo zmogaus neismusi, bet as ir nesistengiu :) Bet kam registruotis forume Toyotos, kur akivaizdziai matosi, kad zmogus suzinojo, kad gaus darbe Corolla ir dar net i ja neisedes iskart buvo nusiteikes pries ja. Del DSG gedimu, turiu du atvejus vienam prie 85k 2015 passatui, keite dviguba sankaba. Kitam prie 110k 2017 irgi passatas taip pat keista dviguba sankaba dsg dezei. Berods tam kur 2015 dar spejo garantinis pakeisti. 2017 passato savininkui teko is savo kisenes apie 1.5k euru susimoket. Ir apie kainas as irgi kalbejau tuo metu kai pirkau auto, tai toj klasej kazko geresnio uz ta pacia suma tikrai nebuvo pasirinkimo. Beje VW brangiau ir kainuoja koks pvz Tiguan, jei lygint benza su benzu, plius TSi tie motoriukai, nu tai nakui. Dabartinese naujose jau vietoj turbo uzputimo deda elektrinius motorus, kad su mazom kubaturom isgaut normalesni sukimo momenta, bet su turbo nepirkciau niekad ir eksploatacija brangesne ir ju resursas dabar apie 150k km, po to pradeda tepalai per kamina eit po litra ant 1k km, kol nesusitvarkysi.

Ralfas

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 06, 2023, 13:32:32 PM
Cia normalu toks prietaisu skydelis auto kurios kaina virs 45k? :D :D

Ralfas

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 06, 2023, 14:36:48 PM
nei as VAG fanas nei ka :D As labai uz buciau Hyndayu, Volvo is VAG grupes labai ne daug auto yra kurias tarkim noreciau ar patiktu tureti :D ir as nenusiteikes, nes as zinau kas tai per masinos :D tai cia tiesiog faktai, o ne pasakos ar tiesiog kad man vat nepatinka ir viskas, nes tas argumentas kad man dzin medine grafika, kiaura masina, tragiska deze, bet uztat negenda :D uz tokius argumentus nieko blogiau negali but

Purifier

:-] o kas blogai tam prietaisu skydeliui ? Ar tu kaip merga kuriai patinka kai viskas sviecia nes idejo pigiausias plansetes ir padare kad graziai atrodytu... O ar veikia nuo to geriau... + Variklis litrinis vienkartinis, bet su turbina ir traukia jobtvajumat... 😄
Tada tau reikia koki Peugeot ziuret.. ten viskas liabai grazu... (o)
Tik dauguma servisu kratosi is tolo tokiu taisymo... O genda visi...
Henris irgi geras kadras... :-] tu tame RAV miegi ar koki velnia... Puse postu apie nieka...
Laikas sitam forumui miegucio... (n)

Ralfas

Citata iš: Purifier Įrašytas Kovas 06, 2023, 15:39:09 PM
:-] o kas blogai tam prietaisu skydeliui ? Ar tu kaip merga kuriai patinka kai viskas sviecia nes idejo pigiausias plansetes ir padare kad graziai atrodytu... O ar veikia nuo to geriau... + Variklis litrinis vienkartinis, bet su turbina ir traukia jobtvajumat... 😄
Tada tau reikia koki Peugeot ziuret.. ten viskas liabai grazu... (o)
Tik dauguma servisu kratosi is tolo tokiu taisymo... O genda visi...
Henris irgi geras kadras... :-] tu tame RAV miegi ar koki velnia... Puse postu apie nieka...
Laikas sitam forumui miegucio... (n)
o tai kam tuomet automatine deze? Tai dročkė juk yra, patikima, negenda, kam tos technologijos ir įvairus šiuolaikiški patogumai mašinose? :D

Purifier

Pagal tave... tai nachui ta masina... arklius davai kinkom 😀
Jei rimtai... man auto tai transportas nuo A iki B, bet jei noriu suzinot ka nors apie auto, ziuriu tik amerikoniskus naudotoju atsiliepimus... ten paprasta, jei masina reikia taisyt nepravaziavus 100000k myliu, neverta demesio reiskias.
Keikia jie ir Japonus del ju paprastumo... bet gink dieve ne del patikimumo...

Ralfas

Citata iš: Purifier Įrašytas Kovas 06, 2023, 16:14:15 PM
Pagal tave... tai nachui ta masina... arklius davai kinkom 😀
Jei rimtai... man auto tai transportas nuo A iki B, bet jei noriu suzinot ka nors apie auto, ziuriu tik amerikoniskus naudotoju atsiliepimus... ten paprasta, jei masina reikia taisyt nepravaziavus 100000k myliu, neverta demesio reiskias.
Keikia jie ir Japonus del ju paprastumo... bet gink dieve ne del patikimumo...
pagal mane masina turi teikt dziaugsma :) ir jeigu uz lango 2023 tai auto ir turi atitikt atitinkama laikmeti, o ne 2023  but kaip is 2000