Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Logistas

Sveiki,

Pasiėmiau ir aš savo hibrida vakar. Pokolkas patenkintas, viskas super, didesnių minusų (apart garso izoliacijos nebuvimo) nepastebėjau :)

Kiek skaičiau Jūsų forumą tai kaip supratau papildomai investuoti į garso izoliaciją nėra tikslo - vokiečio iš  Toyotos nepadarysi, right?
Taip pat klausimas: Mototoja siūlė nusipirkti papildomas apsaugas (lipdukus) prie durelių rankenų + ant galinio bamperio (permatomus).

Gal kas turite? Verta neverta? :)

kixxoff

Citata iš: Logistas Įrašytas Liepa 08, 2020, 10:32:27 AM
Sveiki,

Pasiėmiau ir aš savo hibrida vakar. Pokolkas patenkintas, viskas super, didesnių minusų (apart garso izoliacijos nebuvimo) nepastebėjau :)

Kiek skaičiau Jūsų forumą tai kaip supratau papildomai investuoti į garso izoliaciją nėra tikslo - vokiečio iš  Toyotos nepadarysi, right?
Taip pat klausimas: Mototoja siūlė nusipirkti papildomas apsaugas (lipdukus) prie durelių rankenų + ant galinio bamperio (permatomus).

Gal kas turite? Verta neverta? :)

Sveikinimai su nuaju RAVu! Taviškis turbūt jau su Android Auto, ir Apple Carplay, anee :G
Kas dėl lipdukų - labai sunku pasakyti ar "verta". Jų vienų kainą man sunku būtų nustatyti, nes man pridėliojo visą smulkmenų paketą, ir jei išimčiau tuos lipdukus, manau, kaina nepakistų.
Šiaip, pažiūrėjus į subraižiotus durų rankenų išlenkimus, kai nėra lipdukų, atrodo, kad gerai kai jie yra. Bet jei ketini kažkokius elementus apsiklijuoti apsauginėmis plėvelėmis, tai gali Mototojoj jų ir nepirkti.

Logistas

Dekui uz sveikinimus! Aha, jau Android auto yra 🙂

Del apsaugu prie duru reiks jauciu imti. Kaina nera kosmine Tokviloje. 26eur / 2vnt

kixxoff

Hm, galvoju dabar, juk galėtų oficialai multimetijos softą nuo naujų RAVų (su AA ir AC) pa copy-past'inti į senus ir kiek būtų laimingų klientų :)

Dar mažas offtopikas - nebloga akcija automatinėje plovykloje, kur yra ir bekontaktis plovimas (!) - nuo 21 val. iki 6 ryto bet kuri programa (gali būti vaškavimas + dugnas) - 5 EUR. SPA Auto, už Nestės Lukšio g. Vilniuje.

Beje, gal žinote daugiau bekontakčių automatinių plovyklų Vilniuje?

SML

Citata iš: kixxoff Įrašytas Liepa 08, 2020, 14:45:18 PM
Hm, galvoju dabar, juk galėtų oficialai multimetijos softą nuo naujų RAVų (su AA ir AC) pa copy-past'inti į senus ir kiek būtų laimingų klientų :)

Dar mažas offtopikas - nebloga akcija automatinėje plovykloje, kur yra ir bekontaktis plovimas (!) - nuo 21 val. iki 6 ryto bet kuri programa (gali būti vaškavimas + dugnas) - 5 EUR. SPA Auto, už Nestės Lukšio g. Vilniuje.

Beje, gal žinote daugiau bekontakčių automatinių plovyklų Vilniuje?

Nežinau ar ten galima laikyti bekontakte, bet labai gerai išplauna automatinė tekstilinė Ainavos (prie pilaitės), kol kas geriausia kur esu plovęs.
Toyota RAV4 2020

kixxoff

Citata iš: SML Įrašytas Liepa 09, 2020, 07:28:43 AM
Nežinau ar ten galima laikyti bekontakte, bet labai gerai išplauna automatinė tekstilinė Ainavos (prie pilaitės), kol kas geriausia kur esu plovęs.
Prie Lukšio yra 2 variantai - su šepečiais arba tik vandens srovėmis, be šepečių. Tai ir vadinu bekontakte - kai mašina nėra trinama. PVZ kaimynas skundėsi, kad jam naują mašiną švaros brolių tunelinėj apibraižiojo. Tai rizikuot nenoriu :)

Logistas

Esate kas nors dėjęs papildomą garso izoliacja? Ar yra skirtumas? Mototoja prašo 800eur už 4 durų izoliaciją. Sound service uz ta pačia kaina dar ir bagazine  padarytu.

Tiek Mototoja tiek ir Sound service sako, kad skirtumas zenklus sudėjus garso izioliacija. Aišku jiems parduoti reikia tai įdomu ar esate kas važiavęs prieš ir po sudėjimo. Ar verta?

Jų nuomone idealu būtų ir dugną izoliuoti iš vidaus, bet tada jau samata gaunasi neadekvati...

Henris

Sarunas5 gali tau labiau atsakyt i siuos klausimus viska issiklojo vibro ir garso izoliacija, as nieko nedejau. Gyvai sulyginom pravaziave, tai pas ji su garso izoliacija per dureliu tarpus dar labiau girdisi isores garsai nei pas mane be jokios izoliacijos.
Jei nori rimtai izoliuot garsa turi deti dvigubus stiklu paketus dvigubas dureliu gumas, kitaip rezultato nebus norimo, tik pinigus ismesi, nu gal variklio garsas maziau girdimas, nes po panele jam irgi klijavo, grindis klijavo ir stoga, uz viska Tokviloj paliko 1.5k o rezultatas kai kuriose vietose net prastesnis nei su gamykline standartine izolke.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Logistas

Nu jo, tada neverta tikrai... Variklio garsas manes neerzina, bet išorės garsas (man rodos nuo arkų) tai labai jau žiauruminis.. :( Net ir mieste važinėjant padangos girdisi. Nėra malonu..

balticam

Muzona pasileisk ir bus OK :) . O jei rimtai, tai ne ta masina rinkaisi jei nori tylaus vaziavimo. Manes garsas visiskai neerzina.Gal kad choperiu daug metu vazinejau...Bet kokiu atveju, net su geriausia garso izoliacija, atidarius langa triuksmas bus. Negi visada vazineji uzsidares visus langelius? As megstu prasivert pastoviai, daug smagaiu nei dust kondiskes isdziovintam ore.

SML

Citata iš: Logistas Įrašytas Liepa 09, 2020, 13:47:15 PM
Nu jo, tada neverta tikrai... Variklio garsas manes neerzina, bet išorės garsas (man rodos nuo arkų) tai labai jau žiauruminis.. :( Net ir mieste važinėjant padangos girdisi. Nėra malonu..

Esu rašęs jau kažkurioje temoje, (http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,10494.30.html) jog dėl arkų visai padeda antikorozinis su garso izoliacija. Iš esmės dugnas arkos ir t.t. purškiamos tam tikra medžiaga, kuri susitingusi yra tarsi guma. Stebuklų nebus, bet akmenukų, vandens ir panašius garsus nuo kelio dangos sumažina.

Toyota RAV4 2020

Logistas

Dėkui, čia manaua visai geras ir nebrangus sprendimas. Reikia tik susirasti kas daro ir pasidaryti - pažiurėsim ar skirtumas bus :)

SML

Citata iš: Logistas Įrašytas Liepa 10, 2020, 10:59:24 AM
Dėkui, čia manaua visai geras ir nebrangus sprendimas. Reikia tik susirasti kas daro ir pasidaryti - pažiurėsim ar skirtumas bus :)

Man rodos tiek Tokvila tiek Mototoja (Mototoja tai tikrai) dirba su Antikoru, tai galima per juos. Manau geriausia eiti per atstovybę, o ne tiesiai į Antikorą, kainą jie padaro tokią pat, o ir bėdų su garantijom ir panašiais dalykais tikrai nebus.
Toyota RAV4 2020

Logistas

Sutariau su Antikoru. Jie sakė patys su MOTOTOJA susisieks ir jei gaus oficialų patvirtinimą, kad auto pas juos pirkta buvo tuomet bus 20% nuolaida. Pirmadienį vežu tai parašysiu įspudžius po to :)

Sakė, kad stebuklų nesitikėčiau, bet triukšmas nuo padangų  / važiuoklės tikrai sumažės. Mane realiai labiausiai ir erzina triukšmas iš apačios. Variklio darbas - ok (po dyzelio persėdus) o vėjas irgi dar pusėtinai. Be to 85% laiko trinuosi mieste.

Henris

As irgi dengiau Antikore su Dinitrol danga. Mototoja rekomendavo ir tiek israse ten toki sertifikata. Ar nuo to pasikeite garso izoliacija nebepamenu :) nes dengiau is esmes ne del izoliacijos o del musu agresyviu drusku. Tik nuvaziavus i vieta neissigask, garazas juodas viduje nuo to bitumo, darbuotojas irgi juodas :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019