Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dalius7

Po Passat (2015) ir man trūksta kokybės pas Toyota.
O dėl vairo. Ta vairo mechanizmo užuoladėlė nėra labai gražus sprendimas, tačiau lyg ir nesimakaluoja ištraukus vairą iki galo.

Logistas

Bet medziaga su plasmase nera sandari, right? Ten arciau link vairo tokios kiaurymes paliktos bent pas mane. Gal cia specialiai nlrint prie kokio mazgo prieti lengviau, bet man kaip vartotojui atrodo, kad pamirso priklijuoti 😀

Gal Pasaat nelabai ir reiktu lyginti su RAV. Kazkiek turbut ir klase skiriasi. Nes Passat ale jeu toks business edition eko variantas. Turbut tikslingiau butu su Tiguan lyginti RAV'uka.

Bet 2013-2015m. vs 2020 vistiek kazkaip keistai atrodo toks nedadarymas 🤨

Henris

paziurek 3:10 laike
https://youtu.be/4KhfscJibow
siaip as kiek suprantu visu 2019-2020 Toyotu salonus gali nuardyt 90proc su plastikine mentele be kitu irankiu :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Sarunas5

Sveiki Toyota turėtojai. Pas mane Toyotoje odinis salonas, ir reik taip nutikti, kad ant priekinės keleivio sėdynės sėdimos dalies atsirado guzas, kreipiausi i Tokvila man pasakė natūralus nusidėvėjimas, nu didesnio absurdo nematęs......Mašina pravažiavus 10000.....Ką patartumėt daryti? Nes atrodo nekas..

Dalius7

Citata iš: Sarunas5 Įrašytas Gruodis 23, 2020, 10:59:16 AM
Sveiki Toyota turėtojai. Pas mane Toyotoje odinis salonas, ir reik taip nutikti, kad ant priekinės keleivio sėdynės sėdimos dalies atsirado guzas, kreipiausi i Tokvila man pasakė natūralus nusidėvėjimas, nu didesnio absurdo nematęs......Mašina pravažiavus 10000.....Ką patartumėt daryti? Nes atrodo nekas..
Sunku kažką konkretaus pasakyti. Kažkada, kai turėjau Mazda, galinė sėdynė buvo pradėjusi irti per siūlę. Tai Inchcape pakeitė be klausimų. Gal tau irgi reikia padaryti taip, kad pradėtų irti siūlė. Tik jei nepadės, aš nieko nesakiau :)

kixxoff

Reik gal kažkiek konstruktyviau pakalbėti, yra gi ir vartotojų teisės...
O aš ėmiau su Alcantara (Luxury plus) - labai džiaugiuosi.

AVENSIS D4D CHIP

tai gal foto galima įmesti guzo?😉

Logistas

Mano patatimas:

1. Susirandi nepriklausoma experta, gauni oficialia isvada, kad tai nera naturalus nusidevejimas.
2. Su isvada eini i Tokvila.
3. Jei Tokvila bando malti suda, susirandi advikata, kuris paraso oficialia pretenzija ir du ja grizti i Tokvila.
4. Jei ir vel Tokvila siuncia nx, tada susirabdi kontaktus ir kreipiesi pas oficialu distributoriu Europai, skunde nepamirsdamas pamineti, kad jei nebus adekvacios reakcijos teks kreiptis i mass media.
5. Jei ir cia nieko nesigauna - lieka mass media.

P.S. sorry uz LT raidziu nebuvima. Is telefono rasau.

Sarunas5

Ačiū visiem, bandysim kažką daryti. Čia, kaip suprantu foto neimesiu.

Logistas

Nu ble tikrai cia ne naturalus nusidevejimas...

Sarunas5

Tai aš apie ka ir kalbu,čia net ekspertu but nereikia..

Sarunas5

kixxoff

Idealios būklės sėdynė su kažkokiu gūzu. Tokvila daug sau leidžia taip praspirinėdama.
Manau, rašyk pretenziją Tokvilai - tada jie per 10 d.d. turi duoti oficialų atsakymą raštu. Jei atsakymas neigiamas - į vartotojų teises.
10K kilometrų čia ne rida tokiems "nusidėvėjimams". Ir dar keleivio pusėje, kur ne visada kažkas sėdi.
Duok Tokvilai suprasti, kad esi rimtai nusiteikęs.