Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

pecionka

Padarė mototoya soft'o update'ą, pagaliau apple play veikia, koks gėris! (aa)

kixxoff

Patikrinau ir aš tepaliukus. TA buvo rugsėjį Tokviloj. Ties viršutine riba maždaug dabar. Tai gal OK..

bladas

Keista, kad jums supila iki MAX padalos ir dar aukščiau, kiek esu turėjęs mašinų ir keitęs variklių tepalus, visada buvo taikoma pripilti iki vidurio tarp MIN ir MAX...

Henris

Citata iš: LM Įrašytas Gruodis 29, 2021, 09:32:15 AM
1/3 tepalo normos tai manu tikrai yra daug ir tas galėjo turėti įtakos.
O kas galėjo nukentėt? Po vožtuvų dangteliu ar gali būti didelis slėgis, kad paveiktų vožtuvų dangtelio vidines tarpines arba vožtuvų kotų sandariklius (gumeles)? Man atrodo išsukus žvakes galima irgi tam tikras išvadas padaryti.
Kitas dalykas karterio alsuoklis, Jeigu buvo šaltas oras gal būt galėjo jį užnešti ir todėl atsirado staigus tepalo sunaudojimas.
O kur isvestas tas alsuoklis? Pamenu ant dyzelinio avensio alsuoklis buvo nuvestaa i oro slanga tarp oro filtro ir turbinos. O kai yra atmosferinis motoras?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

LM

Bent Priuse, ateina į vožtuvo dangtelį ir dar sujungtas su droseline sklende. Priuse stovi vožtuvėlis su šaratu.

LM

RAV'e turėtų būti kažkas panašaus. Tai taip vadinamas PCV vožtuvas.

Ruskai jeigu skaitai, tai kažkas pnš.
https://www.drive2.ru/l/485218605579895146/

Ralfas

Citata iš: pecionka Įrašytas Gruodis 29, 2021, 14:44:14 PM
Padarė mototoya soft'o update'ą, pagaliau apple play veikia, koks gėris! (aa)

Labai gera media :D paspaudi, sureaguoja po kokių 5 sec :D Toyotos technologijos :D

pecionka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Gruodis 30, 2021, 13:12:07 PM
Labai gera media :D paspaudi, sureaguoja po kokių 5 sec :D Toyotos technologijos :D

Iš tikrųjų nėra toks didelis lag'as.
Kas naudojasi android'u tai visai patenkinti (nes androidas ir taip lagina) bet po obuolio tai labai jaučiasi, kad susimasto (iki 1 sek užlaikymas).
O šiaip kodėl nedariau anksčiau soft'o upgrade'o, anksčiau prašė apie 150eur pinigų, dabar daro nemokamai, kažkokia akcija, net užvadinta kažkaip retro. Pasidomėkit kam aktualu.

Henris

normaliai dirba apple carplay, nesiskundziu.

MindaugasM

Citata iš: pecionka Įrašytas Sausis 04, 2021, 09:31:13 AM
Sarunas5, tavo problema su sėdyne tai wau (z) ir dar drasko akis kad nusidėvėjimas.

O pas mane per šventes tokia problema išlindo (pravažiavęs RAV'as 13k km) po priekine panėlę (labiau ties centru) laiks nuo laiko atsiranda garsas panašus į suplyšusią kolonėlę arba elektros trumpo sujungimo. Galvojau gal ledas susidarė, bet prie +6 tas pats. Toks įspūdis kad trumpina, ypač suintensyvėja kai duodi gazo.
Yra idėjų kas čia gali būti?

Labas. Kaip tau baigėsi su tuo garsu iš panelės. Pas mane taip pat po trijų savaičių retkarčiais atsiranda šitas garsas keletui sekundžių.

Henris

tesinys del tepalo lygio nesamoniu: Apziurejo vizualiai variklio skyriu, isoriniu nutekejimu nenustatyta, patikrino tepalo lygi puse normos, papilde iki MAX normos, po 1000km atvaziuot vel patikrai.
Pasirodo as visa laika tikrinau neteisingai tepalo lygi, tai pasake meistras ir pasirodo manuale irgi parasyta, kad: tepalo lygi reikia tikrinti po variklio dirbimo, ji uzgesinus, kol jis dar siltas. As visada tikrindavau ryte, kad visas tepalas butu subeges i karteri is galvos ir tt. Pasirodo ne, reikia tikrinti uzgesinus motora, po keliu minuciu iskart. Del alyvos suvartojimo, bent jau taip atstovybej bande paaiskint, kad praejes menuo buvo labai saltas ir jei trinuosi mieste, tai per salcius benz variklis dirba labai daug laisva eiga, kad palaikytu siluma. Bet mano atveju atvirksiai as tepalo suvartojima pastebejau po keliones magistralej per pora dienu 600km didesnem apsukom. As suprantu, kad dyleris visada bandys pasiteisint, kad tik nereiktu kazko daryt, tai objektyviai negaliu vertint. As 85proc vazinjeu mieste, bet tam ir yra optimizuotas hibridas :) Bet per ta duota 1000km testa man reik kazkuria diena palekt bent jau 200-300km magistralej, kad matyt realiai situacija su tuo tepalu, nes mieste trinantis, tai nepastebejau, kad jo sunaudotu.
Tai va, kai zinosiu rezultatus po duotos "apkatkes" :) parasysiu :)

LM

Nu ant šilto tai dar mažiau turėtų rodyti.
Na gal sutapo.

kixxoff

Man šiandien durelių užrakinimas iš keleivio pusės neveikė (atrakinimas veikė). Gal kam buvo taip? Pridedu pirštą - nieko nevyksta. Iš vairuotojo pusės viskas ok.

Henris

pas mane komplektacijoj nera tokios prabangos :)

pecionka

Henri, padariau kaip tu parašei, nulėkiau iš Vln iki Pnv, 140km, sustojau, kol nuėjau popieriaus pasiimti  iš degalinės kad matuoklį nuvalyt (tai praėjo kelios minutės).
Pamatavau, virš max koks geras centimetras. Ar tikrai karštam reikia tikrint, pirmą kartą tokią bajką girdžiu.  :D