Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

Citata iš: kixxoff Įrašytas Sausis 05, 2022, 16:43:31 PM
Man šiandien durelių užrakinimas iš keleivio pusės neveikė (atrakinimas veikė). Gal kam buvo taip? Pridedu pirštą - nieko nevyksta. Iš vairuotojo pusės viskas ok.
O kaip su pultelio elementu? gal jau pasikeist reiktų?  ;)

LM

Citata iš: pecionka Įrašytas Sausis 06, 2022, 08:29:54 AM
Henri, padariau kaip tu parašei, nulėkiau iš Vln iki Pnv, 140km, sustojau, kol nuėjau popieriaus pasiimti  iš degalinės kad matuoklį nuvalyt (tai praėjo kelios minutės).
Pamatavau, virš max koks geras centimetras. Ar tikrai karštam reikia tikrint, pirmą kartą tokią bajką girdžiu.  :D
Norit pasakyt, kad karšti skysčiai plečiasi, o šalti traukiasi? Nu yra tame tiesos, bet jeigu tepalo nėra, tai jo ir nėra, matuok ir ant karšto ir ant šalto. Visada buvo nurodoma tepalo lygi tikrinti užgesinus varikli po ~10 min...

Henris

Citata iš: pecionka Įrašytas Sausis 06, 2022, 08:29:54 AM
Henri, padariau kaip tu parašei, nulėkiau iš Vln iki Pnv, 140km, sustojau, kol nuėjau popieriaus pasiimti  iš degalinės kad matuoklį nuvalyt (tai praėjo kelios minutės).
Pamatavau, virš max koks geras centimetras. Ar tikrai karštam reikia tikrint, pirmą kartą tokią bajką girdžiu.  :D
Man irgi buvo keista, bet net instrukcijos vadove parasyta, kad reikia tikrint uzgesinus varikli kol siltas. Pasitikrinau jame pats, dabar puslapio numerio tiksliai nepasakysiu bet yra skiltyje VARIKLIO SKYRIUS
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kixxoff

Citata iš: LM Įrašytas Sausis 06, 2022, 08:49:16 AM
O kaip su pultelio elementu? gal jau pasikeist reiktų?  ;)
Su pultelio mygtukais rakina, bagažinė atsidaro nuotoliu, vairuotojo pusėj ir už rakina ir atrakina prilietus, o keleivio pusėj tik atrakina. Manau, pultelio baterija ne prie ko...

Dalius7

ar nebus tokiu atveju sugedęs vienas iš jutiklių rankenoje. Nebent dar instrukcijos paskaitymas padėtų :)

LM

Man sakau panašiai buvo. Priklausydavo net kaip pasisukęs į durų pusę prieini prie auto ir kurioje kišenėj raktų pultelis. Irgi tai rakindavo tai nea.
Jutiklis suveikia manau priklausomai nuo pultelio. Nes priešingu atveju jeigu jutiklis nei užrakintų nei atrakintų.
Baterija 1-2eur kainuoja. Man padėjo.

kixxoff

Citata iš: LM Įrašytas Sausis 07, 2022, 08:06:24 AM
Man sakau panašiai buvo. Priklausydavo net kaip pasisukęs į durų pusę prieini prie auto ir kurioje kišenėj raktų pultelis. Irgi tai rakindavo tai nea.
Jutiklis suveikia manau priklausomai nuo pultelio. Nes priešingu atveju jeigu jutiklis nei užrakintų nei atrakintų.
Baterija 1-2eur kainuoja. Man padėjo.
Bandžiau laikydamas pultelį toj rankokoj su kuria rakinu - vis vien nieko. Bateriją pakeičiau - tas pats. Matyt reiks Tokvilon važiuoti. Įdomu ar tai garantinis remontas...

Henris

zinoma garantinis, gali buti, kad kokios dregmes pateko ant uzrakinimo davilkio, bet vistiek, nemokamai turi tvarkyt.

LM

Citata iš: kixxoff Įrašytas Sausis 10, 2022, 09:01:01 AM
Bandžiau laikydamas pultelį toj rankokoj su kuria rakinu - vis vien nieko. Bateriją pakeičiau - tas pats. Matyt reiks Tokvilon važiuoti. Įdomu ar tai garantinis remontas...
Na jo  :think: tada kažkas su jutikliu ar kontaktais.

Henris

Siaip jei nesunku, kas vazinejat su Rav4 hibridu ilgesni atstuma magistralese virs 110km/h po kokiu 50km uzmeskit aki i hibrido baterijos diagrama kiek padalu tokiu metu buna uzpildyta 3 ar 4? gal maziau o gal daugiau?

Logistas

Ka tik is Alpiu grizau, tai pastebejau kad vaziuojant 150+ man pilna buvo, nes turbut nenaudoja tokiu greiciu elektros.

Henris

man atvirkscia ilgiau vaziuojant magistralej nukrenta iki 3 padalu ir neikraudineja, sumazinus greiti ivaziavus i miesta bel kaip iprasta pradeda ikraudinet ir dirbt ev rezimu daugiau. Nors siaip vaziuojant magistralej matosi diagramoj, kad jis vartoja elektra. Visada veikia benzas, bet pasijungia ir elektra kylant i ikalnes ar didinant greiti. Visada vazineju NORMAL rezime. Klausiu, nes biski neramu, nes kai nukrenta iki 3 padalu batarke, motoras dirba su apkrova didesne nes ikraudineja baterija, kas turit hibridus suprantat apie ka kalbu, tuo metu jauciasi galios sumazejimas ir toks nemalonus variklio darbo garsas ikrovimo metu.

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 14, 2022, 19:45:36 PM
man atvirkscia ilgiau vaziuojant magistralej nukrenta iki 3 padalu ir neikraudineja, sumazinus greiti ivaziavus i miesta bel kaip iprasta pradeda ikraudinet ir dirbt ev rezimu daugiau. Nors siaip vaziuojant magistralej matosi diagramoj, kad jis vartoja elektra. Visada veikia benzas, bet pasijungia ir elektra kylant i ikalnes ar didinant greiti. Visada vazineju NORMAL rezime. Klausiu, nes biski neramu, nes kai nukrenta iki 3 padalu batarke, motoras dirba su apkrova didesne nes ikraudineja baterija, kas turit hibridus suprantat apie ka kalbu, tuo metu jauciasi galios sumazejimas ir toks nemalonus variklio darbo garsas ikrovimo metu.
Apie viduriuką būna, gal mažiau. Kiek ten padalų nepamenu, bet atrodo panašiai kaip pas tave rodo. Ima elektrą iš baterijos labai dažnai užmiestyje, teko ir vien elektra važiuoti 90km/h, gal nedidelė nuokalnė buvo, bet ėjo energija iš baterijos. Manau viskas gerai.

Henris

man yra teke nuokalnej ir virs 100kmh greiciu riedet :)

JustisLT

Kiek jums telpa kuro,kai rodo,kad liko apie 50km iki tuscio bako?Man likus 20km tilpo vos 41.5l. Nuvaziavus 721km.